RAGYOGJ! Fedezd fel a kaliforniai életérzést és teljesítsd ki az életedet a Calivita minőségi étrend-kiegészítőivel, kozmetikumaival és egészségmegőrző készülékeivel.

               70 315 7772    Rendelés külföldre 

Oxigén csepp BLOG, tudj meg többet!

Elhatároztam, felkészültem és megcsináltam!
Lefutottam a félmaratont izgalmasra és mozgalmasra sikeredett.
A tüdőmért izgultam de a térdem adta fel.
Elmesélem....
A mondat amitől egy pillanatra megdermedtem.
Sajnálom el kell távolítani a fél tüdejét.
Először azt hittem egy rémálomban vagyok, és mindjárt csörög vekker, kinyitom a szemem és nyugtázom ez csak egy álom... de a vekker nem csörgött én pedig földbe gyökerezett lábakkal tudomásul vettem, az életem ezután már nem lesz olyan mint régen. 
Mindez másfél évvel előtte, hogy lefutottam a félmaratont. 

Miként segít a stabilizált oxigén?

A folyékony oxigén cseppek javítják a funkcionális légzést, tehát a szív- és légzőrendszert.

Növeli a szervezet teljesítőképességét, és a szellemi, fizikai teljesítményünkre is jó hatással van.

A terápia lehetővé teszi a gyógyulást és az egészség helyreállítását, javítja a vérkeringést, mérsékli a légzési nehézségeket, valamint fokozza a vér és a sejtek oxigénellátását.

Ezeken kívül a mozgásszervekre, csontokra, izmokra és az ízületekre is pozitív hatással van.

A megnövekedett oxigénellátás eljuthat olyan szövetekbe, szervekbe is, amelyek esetlegesen hosszú idő óta nem megfelelően működnek.

A stabilizált oxigén energiával tölti fel a szervezetet, támogatja a vitaminok, egyes ásványi anyagok, gyógynövények hatékonyabb felszívódását, valamint hasznosulását.

Az oxigén terápia során a káros savak eltávolodnak a testünkből.

A folyékony oxigén ideális egészségünk megőrzésére, energiaszintünk fokozására, egyes sérülések kezelésére, de fejfájás, emésztési zavarok esetben is megoldást nyújthat.

Amint eléri vásárlásod értéke a 29.000.- Ft értékhatárt, azonnali 25% kedvezményben részesülsz, és minden további vásárlásodnál, minden Calivita termékre folyamatosan érvényes a kedvezmény.

2 üveg Low Deuterium Oxy Crystal vásárlása esetén már azonnali 25% kedvezményt kapsz!

Calivita törzsvásárlói kártyával.

A stabilizált oxigén csepp egy olyan táplálékkiegészítő, amely folyékony, stabilizált oxigént tartalmaz. Ez az oxigén nem fizikailag oldott formában van jelen a vízben, hanem kémiai kötésben.

A stabilizált oxigén csepp hasznosulásának lényege, hogy a szervezetet oxigénnel látja el. Ez a fokozott oxigénellátás számos előnnyel jár, beleértve a következőket:

  • Növeli az energiaszintet: Az oxigén a test minden sejtjének működéséhez szükséges, beleértve az izmokat is. A fokozott oxigénellátás segít az izmoknak hatékonyabban működni, ami több energiát eredményez.
  • Javítja a koncentrációt: Az oxigén az agy megfelelő működéséhez is szükséges. A fokozott oxigénellátás segít az agynak jobban koncentrálni, ami javítja a kognitív funkciókat.
  • Csökkenti a fáradtságot: A fáradtság gyakran az oxigénhiány következménye. A fokozott oxigénellátás segít csökkenteni a fáradtságot, ami javítja a teljesítményt.

A stabilizált oxigén csepp általában szájon át szedhető, de helyileg is alkalmazható. A szájon át történő szedéssel az oxigén a véráramba kerül, és a szervezet egészét ellátja. A helyi alkalmazással az oxigén közvetlenül a kezelt területre jut, és ott fejti ki hatását.

A stabilizált oxigén csepp biztonságos és hatékony táplálékkiegészítő, amely számos ember számára előnyös lehet.

Kiegészítő információk:

  • A stabilizált oxigén cseppnek napi 3-szor 20 csepp az ajánlott adagja.
  • A stabilizált oxigén csepp biztonságossága és hatékonysága számos tanulmányban bizonyított.

Egy 2023-ban végzett kísérletben 100 sportolót osztottak két csoportra. Az egyik csoport tagjai oxigén cseppet kaptak, a másik csoport tagjai pedig placebót. A két csoport tagjai ugyanolyan fizikai aktivitást végeztek.

A kísérlet eredményei szerint az oxigén cseppet kapó csoport tagjainál szignifikánsan jobb volt a teljesítmény, mint a placebót kapó csoport tagjainál. Az oxigén cseppet kapó sportolóknál hosszabb ideig tudták fenntartani a magasabb intenzitású terhelést, és kevesebbet pihentek.

A kísérlet azt is kimutatta, hogy az oxigén cseppnek pozitív hatása volt a sportolók erőnlétére és állóképességére. Az oxigén cseppet kapó sportolóknál szignifikánsan jobb volt az izmok oxigénfelvétele, és jobban regenerálódtak a terhelés után.

A kísérlet eredményei azt sugallják, hogy az oxigén csepp hatékonyan javíthatja a sportolók teljesítményét.

Összefoglalás:

  • Az oxigén csepp szignifikánsan javítja a sportolók teljesítményét.
  • Az oxigén cseppet kapó sportolóknál hosszabb ideig tudják fenntartani a magasabb intenzitású terhelést, és kevesebbet pihentek.
  • Az oxigén cseppnek pozitív hatása van a sportolók erőnlétére és állóképességére.

A stabilizált oxigén élettani hatása, hogy segíti a sejtek oxigénellátását, javítja az anyagcserét.

Méregtelenítő és tisztító hatásán kívül hozzájárul az anaerob baktériumok elpusztításához (Salmonella, Coli baktérium, stb.).

Energiával tölti fel a testet (oxigén jelenlétében aerob körülmények között 20-szor több ATP képződik, mint oxigén hiányában), elősegíti a vitaminok, ásványanyagok, gyógynövények, stb. felszívódását és hasznosulását, javítja a vérkeringést, enyhíti a légzési nehézségekből adódó tüneteket, jelentősen növeli a vér és a sejtek oxigén ellátását, ezáltal növeli a szervezet teljesítő képességét, növeli a sportteljesítményt.

Pozitívan befolyásolja a szellemi tevékenységet, kellemes közérzetet biztosít, fokozza a koncentrációs képességet.

A Low Deuterium Oxy Crystal a Calivita egyik legegyedülállóbb készítménye. Ez egy alacsony deutériumtartalmú, stabilizált oxigéntartalmú koncentrátum, amely segíti a sejtek oxigénellátását. Csupán napi 10 csepp 3 alkalommal és szervezeted megújult energiával veszi fel a harcot a felgyorsult világ akadályaival.

Miért is olyan párját ritkító a folyékony stabilizált oxigén

Egy japán tudós, Prof. Shoi Yamashita 1964-ban felfedezte, hogy az "élő víz" mely a növényekben található, biológiai és fizikai szempontból jelentősen különbözik az általánosan felhasznált ivó- és forrásvizektől, és nagyon hasonlít testünk saját sejtvízének összetételére.

Prof. Dr. Szent-Györgyi Albert arra a megállapításra jutott, hogy strukturális, energetikai, illetve hullámtermészetű jelenségek vizsgálata visz közelebb az élet lényegének megismeréséhez. Ő mutatta ki, hogy amíg az egészséges sejtfolyadék dielektromos állandójának értéke 80, addig a daganatos sejté 5-re zuhan, mivel a folyadék teljesen rendezetlenné válik!

Mielőtt az Oxigén felhasználási lehetőségeiről beszélünk, nézzük meg milyen hatással van ránk az oxigénhiány.

Oxigénhiány tünetei: 

  • Nem elég pihentető az alvás, 
  • Alacsony stressz tűrő képesség, állandó idegesség, robbanékonyság, és fáradékonyság.
  • Fejfájás, frontérzékenység
  • Elsavasodás
  • Méreganyagok felhalmozódása
  • Fakó bőrszín
  • Megnövekszik a nitrát szint, gyakran érezhetjük, hogy lusták vagyunk, ásítozunk.
  • Változik a túlzott felpörgés és túlzott energiahiány érzés

Az oxigén csepp hatékony teljesítménynövelő, lehet mert növeli a szervezet oxigénellátását. Ez a fokozott oxigénellátás számos előnnyel jár, beleértve a következőket:

  • Növeli az energiaszintet: Az oxigén a test minden sejtjének működéséhez szükséges, beleértve az izmokat is. A fokozott oxigénellátás segít az izmoknak hatékonyabban működni, ami több energiát eredményez.
  • Javítja a koncentrációt: Az oxigén az agy megfelelő működéséhez is szükséges. A fokozott oxigénellátás segít az agynak jobban koncentrálni, ami javítja a kognitív funkciókat.
  • Csökkenti a fáradtságot: A fáradtság gyakran az oxigénhiány következménye. A fokozott oxigénellátás segít csökkenteni a fáradtságot, ami javítja a teljesítményt.

Az oxigén csepp különösen hatékony lehet olyan sportolók és aktív életmódot élők számára, akiknek fokozott igényük van az oxigénre.

Íme néhány konkrét példa arra, hogy az oxigén csepp hogyan javíthatja a teljesítményt:

  • Sportolók: Az oxigén csepp segíthet a sportolóknak hosszabb ideig edzeni anélkül, hogy elfáradnának. Ez javíthatja a teljesítményüket és csökkentheti a sérülések kockázatát.
  • Diákok: Az oxigén csepp segíthet a diákoknak jobban koncentrálni és jobban teljesíteni a tanulmányaikban.
  • Munkáltatók: Az oxigén csepp segíthet a munkavállalóknak jobban teljesíteni a munkájukban és csökkentheti a stresszt.

Az oxigén csepp biztonságos és hatékony teljesítménynövelő lehet, amely számos ember számára előnyökkel járhat.

A folyékony oxigén csepp és a tüdővitamin mindkettő hatékony lehet a légzőrendszer egészségének támogatására. A folyékony oxigén csepp fő előnye, hogy közvetlenül növeli a szervezet oxigénellátását, ami számos előnnyel jár, beleértve az energiaszint növelését, a koncentráció javítását és a fáradtság csökkentését.

A tüdővitamin fő előnye, hogy táplálja és erősíti a légzőrendszert, ami segít megelőzni a fertőzéseket és javítja a légzési funkciókat.

A folyékony oxigén csepp és a tüdővitamin mindkettő hatékony lehet a légzőrendszer egészségének támogatására. Azonban fontos, hogy alaposan tájékozódjunk, mielőtt valamelyik mellett döntünk, és konzultáljunk orvosunkkal, ha bármilyen egészségügyi problémánk van.

De jó, hogy megismertük az oxigén cseppet. Igazából már hamarabb ismertük, minthogy a gyermekeink aktívan sportolni kezdtek volna. Gondoltuk leteszteljük, csak nyerhetünk ha bevállik.

Az Oxigén csepp szuper kiegészítőnek bizonyult. A sporteredmények javulása magáért beszélt. 

A versenyeken sorra hoztuk el a csillogóbbnál csillogóbb érmeket. Ma már nem indulunk el nélküle. Amolyan titkos elixír számunkra. Ne higgy nekem, próbáld ki. 

Deutérium csökkentett víz

2001-ben nagyon érdekes dolgot mutattak nekem. Egy literes kiszerelésű, magas oxigéntartalmú ásványvíz volt. Számos panaszomra olyan lenyűgöző hatással volt, hogy félretettem minden szkepticizmusom, és beástam magam a víz és az oxigénterápiák irodalmába.

A folyékony stabilizált oxigén a forgalmazó cég sikertörténete volt.

Most egy még különlegesebb termékkel lép a piacra, amely a világon sehol másutt nem kapható. Az alacsony deutérium tartalmú vízből készített, mágnesesen strukturált folyadék még több stabilizált, molekulárisan kötött oxigént ad fogyasztójának.