RAGYOGJ! Fedezd fel a kaliforniai életérzést és teljesítsd ki az életedet a Calivita minőségi étrend-kiegészítőivel, kozmetikumaival és egészségmegőrző készülékeivel.

               70 315 7772    Rendelés külföldre 

Bioharmonex biorezonanciás készülék plusz hatásai.

A biorezonanciás készülékek olyan orvosi eszközök, amelyek a szervezet természetes rezgéseit használják fel a betegségek kezelésére vagy megelőzésére. A készülékek elektromos impulzusokat bocsátanak ki, amelyek illeszkednek a szervezet beteg vagy sérült részeinek rezgéseihez. Ez a rezgéshatás segíthet a szervezetnek a gyógyulásban.

A biorezonanciás készülékek plusz hatásai közé tartozhatnak a következők:

  • Az immunrendszer erősítése: A biorezonanciás kezelések segíthetnek az immunrendszernek abban, hogy hatékonyabban küzdjön a fertőzésekkel és a betegségekkel.
  • A stressz és a szorongás csökkentése: A biorezonanciás kezelések segíthetnek a stressz és a szorongás csökkentésében, ami javíthatja az általános egészségi állapotot.
  • Az alvás minőségének javítása: A biorezonanciás kezelések segíthetnek az alvás minőségének javításában, ami szintén javíthatja az általános egészségi állapotot.
  • A gyulladás csökkentése: A biorezonanciás kezelések segíthetnek a gyulladás csökkentésében, ami számos betegség esetén hasznos lehet.
  • A fájdalom csökkentése: A biorezonanciás kezelések segíthetnek a fájdalom csökkentésében, ami számos betegség esetén hasznos lehet.

A biorezonanciás készülékek plusz hatásairól azonban még nincsenek tudományosan bizonyított eredmények. A legtöbb kutatás kisebb, nem kontrollált vizsgálatokon alapul, amelyek nem mindig azonos eredményeket mutatnak.

A biorezonanciás készülékek használata előtt fontos, hogy beszéljen kezelőorvosával, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az Ön számára biztonságos és hatékony megoldás.