RAGYOGJ! Fedezd fel a kaliforniai életérzést és teljesítsd ki az életedet a Calivita minőségi étrend-kiegészítőivel, kozmetikumaival és egészségmegőrző készülékeivel.

               70 315 7772    Rendelés külföldre 

Dolgozz velünk!

 

Ludányiné Szabó Adrienn Caliviwomen calivitapartner

Mi nem állást kínálunk hanem haladást....  Miről is van szó!?

CaliVita mint keresetkiegészítés.

Calivita szponzort, mentort keresel. Csatlakozz hozzám. 

Többet szeretnél megtudni kattins ide

Csatlakozz üzleti Facebook csoportomhoz. Ismerj meg. Várlak

A mai világban számtalan családnak lenne szüksége keresetkiegészítésre.
Ugyanakkor mindig ott a kérdés: létezik-e olyan vállalkozás,

  • amihez nem kell induló tőke?
  • Amiben nincs rizikó?
  • Amiben nem érhet sem anyagi, sem erkölcsi veszteség?

A CaliVitában az a csodálatos, hogy észrevétlenül épül be az életedbe.

Termékeink fogyasztása olyan pozitív tapasztalatokat eredményez tagjaink körében, ami miatt nagyon szívesen ajánlják ismerőseiknek.

Elmondásuk alapján egyszer csak arra lesznek figyelmesek, hogy mesélnek.

  • A termékről, 
  • a tapasztalataikról,
  • és az élményeikről.

Vagyis öntudatlanul, egyáltalán nem direkt módon „értékesítenek” és kis üzleti-fogyasztói hálózatot építenek ki maguk köré.

Lapozd át katalógusunkat: 

Ugyanez történik velünk, amikor moziba megyünk és megnézünk egy jó filmet. A jó élményeket szívesen megosztjuk barátainkkal és ismerőseinkkel. Bátran, sőt izgatott kíváncsisággal megkérdezzük őket, hogy látták-e már a filmet.

Ha igen, akkor egy jót beszélgetünk róla, ha nem, akkor pedig lelkesen elmeséljük, milyen volt, és ajánljuk, hogy mindenképpen nézzék meg! Sokszor 5-6 ismerősünknek is mesélünk, akik ajánlásunkra el is mennek megnézni a filmet.

Ám van egy óriási különbség a mozi és a CaliVita között. Míg a mozijegy teljes árát zsebre teszi a mozit üzemeltető vállalkozás, addig a CaliVita megosztja veled a bevételét.

Ha te ajánlod a termékeket, mint egy mozifilmet, és a barátaid vásárolnak belőlük, netán olyan értékben, hogy CaliVita taggá is válnak, akkor a vásárlásaik után keletkező jutalékot kifizeti a cég számodra.

Itt nincs kockázat! Nem kell tőkét befektetned.

Az egészséged megőrzéséhet eddig is vásároltál táplálékkiegészítőket. Válassz a mi kínálatunkból akár egy nagydózisú C-vitamint és mellé egy pl: egy szintén nagydózisú multivitamin a Super Mega 50-et és már kezdheted is az üzleted felépíteni. 3 havi adag, extra hatóanyag dózis. Hidd el már ezzel nagyon sokat tettél az egészségedért és a jövődért.

Tagjainkat már az első vásárlás alkalmával 25% kedvezménnyel jutalmazzuk. Amivel a jövőben folyamatosan élhetnek.

És ez még csak a kezdet.

Ez egy rendkívül korrekt ajánlat!

Mi raktározzuk a terméket, a vevő tőlünk vásárol közvetlenül. Mi számlázunk, csomagolunk, szállítunk, engedélyeztetünk, garanciát vállalunk. Nincs semmiféle havi kötelezettséged cégünk felé.

A saját globális vállalkozásodat építheted fel a mi segítségünkkel. Egy eszközt kapsz, amivel okosan élhetsz!

A te dolgod, hogy segítő szándékkal fordulj az emberek felé, és mesélj az élményeidről, tapasztalataidról. Ha ezt folyamatosan teszed, előbb-utóbb kialakul egy kis hálózat alattad, ami már rendszeres jutalékot termel. Minden partnerünk kész webáruházat kap díjmentesen több nyelven ahol minden logisztikát mi bonyolítunk.

Érdemes nyitottan, egy kicsit üzleti szemmel is ránézned a CaliVitára.

Kár lenne kihagyni az előtted heverő kereseti lehetőséget!

Keress bátran!

Bízunk benne, hogy az egészségmegőrzés mellett az anyagi biztonság megteremtésében is a segítségedre lehetünk.

#calivita #üzletiajánlat #keresetkiegészítés #vállalkozás #networking #onlinenetworker 

Caliviwomen - Több Mint Üzleti Oldal

Nézd meg én hogyan építettem fel a saját üzletemet. Katt ide 

Nézd meg az üzleti oldalamat és ismerj meg jobban. Katt ide 

Ha webes megjelenésben, online networkingben gondolkodsz akkor is van egy szuper hírem!

ÚJABB INGYENES SZOLGÁLTATÁS !
Gondolkodtál már azon, hogy nyiss egy saját webáruházat ?
De sok volt a DE hogyan, miből, nem értek hozzá, ki számláz, ki csomagol, de de de.... Ha tényleg érdekelne megmutatok valamit... el tudnád képzelni, hogy készen kapsz egy webáruházat. Feltöltve termékekkel. Teljes körű céges háttérrel. Ezt azt jelenti hogy a cég csomagol, számláz, szállít stb... neked csak azzal kell foglalkoznod, hogy minél több embernek megmutasd a weboldalad és a termékeidet. Mindezt 37 országban, több nyelven.
A CaliVita International segíti Tagjait céljaik elérésében, és támogatja tevékenységüket. Minden tagunknak automatikuan létrehozzuk saját névre szóló webáruházát.
 
Indítsd el CaliVita vállalkozásodat online, DÍJMENTESEN!
Érdekel?
Keress bátran segítek felépíteni a saját online birodalmadat.

Dióhéjban a CaliVita üzleti modelljéről 

1. Korrekt regisztrációs feltételek

 Ahhoz, hogy a CaliVitánál tagságot szerezz, elég néhány terméket megvásárolnod. Már a regisztráció során is a hálózati ár vonatkozik rád, azaz 25%-os kedvezménnyel juthatsz hozzá már első alkalommal is a termékekhez. Nincs külön belépési díj, sem előre összeállított csomag, kedved szerint válogathatsz katalógusunkból. Ezzel máris jogot szerzel a termékek továbbértékesítésére és a hálózatépítésre.

2. Árrés, akciók 

Amennyiben a termékeket értékesíted, azonnali 33%-os árrésre tehetsz szert, továbbá a hónap végén 4-21%-os jutalékot kaphatsz forgalmadtól függően. Már viszonylag alacsony értékű vásárlással (kb. 120 euró) eléred az első szintet, így hamar sikerélményben lesz részed. Kihasználva a cég aktuális akcióit, csomagajánlatait, további kedvezményekben részesülhetsz. 

3. Hálózatépítés 

Másokat is regisztrálhatsz tagként, így már a teljes csoport forgalma alapján kapsz jutalékot. Minél többen lesztek a csapatban, és minél többen vásároltok termékeket a CaliVitától, annál magasabb százalékot oszt vissza cégünk a forgalomból, így exponenciálisan nő a jövedelmed. Végtelen szélességű és végtelen mélységű hálózatot építhetsz fel, így a jutaléknak felső határa nincs.

4. Extra bónuszok 

Amennyiben legalább 3 aktív vonallal rendelkezel, az alapjutalékon túl további extra kifizetésben részesülsz (Triple Line Bonus). Ha pedig tényleg keményen dolgozol, és megfelelsz az aktuális kihívásoknak, tovább növelheted jövedelmed. 

5. Nincs kötelező havi vásárlás 

Fogyasztói szinteken (4-10%) nincs kötelező havi személyes vásárlás, azaz akkor is jutalékot kaphatsz a csoport forgalma alapján, ha az adott hónapban saját részre nem vásároltál. Amennyiben nagy és jövedelmező hálózatot szeretnél felépíteni, mégis azt javasoljuk, hogy fogyaszd a termékeket, hiszen csakis így tudsz hiteles lenni munkatársaid szemében. 

6. Utólagos árengedmény 

Ahhoz, hogy hálózatot építs, a legelején nincs szükség sem vállalkozói igazolványra, sem cégre, ugyanis a keletkezett jutalékot utólagos árengedmény formájában levásárolhatod vagy gyűjtheted is akár éveken keresztül. 10%-os szint felett pedig lehetőséged van vállalkozói vagy céges számla ellenében felvenni a jutalékod. 

7. Tagságmegújítás

Ahhoz, hogy tagságodat megújítsd a következő évre is, elegendő éves szinten összesen annyiért vásárolnod, amennyi a belépéshez szükséges. Nincs külön tagsági díj, hosszabbítási díj. Vásárlásaiddal automatikusan megszerzed a tagságot a következő évre. 

8. Globális rendszer

Hálózatod 37 országra kiterjesztheted. Tagkódoddal vásárolhatsz külföldön is, és regisztrálhatsz új fogyasztókat, munkatársakat bármely országban, ahol jelen vagyunk. 

9. Pozitív motiváció

Üzleti modellünk kizárólag pozitív motivációra épül, azaz mentes mindenféle teljesítménykényszertől. Így a hálózatépítésre annyi időt szánhatsz, amennyit tudsz, és olyan tempóban, olyan módszerrel bővítheted csapatodat, ami neked szimpatikus. A lényeg, hogy megtaláld benne önmagad, és szeresd, amit csinálsz! Mi támogatunk ebben! 

10. Támogató háttér

Egy komoly szponzorvonal és céges háttér dolgozik azért, hogy sikeres legyél! Szponzoraid, vezetőid legfőbb célja, hogy elérd álmaidat, sikeres, elismert, anyagilag független és lelkiekben is gazdag, értékes tagja legyél csapatunknak. Üzleti modellünk legfontosabb alappillére, hogy csakis úgy lehetsz sikeres, ha másokat is azzá teszel. Ezért tudunk immáron több mint 20 éve fejlődni. 

11. Igazságos visszaosztási rendszer

Bárkitől több pénzt kereshetsz, és bárkitől magasabb szinteket érhetsz el cégünknél. Nem az számít, hogy mikor regisztrálsz, hanem hogy milyen struktúrával mekkora forgalmú hálózatot építesz fel. Így a szponzorvonaladon lévő összes vezetőnél magasabb jutalékra tehetsz szert. Ez garantálja, hogy sohasem késő elindulni. 20 éve is születtek óriási eredmények, ma is, és 20 év múlva is hatalmas hálózatokat fognak felépíteni a CaliVitánál. 

12. Menedzseri szintek, jogdíjak

A menedzseri szinteken számtalan extra jutalom vár rád. Minél több sikeres menedzseri vonalat, csapatot tudsz kiépíteni, áganként annál magasabb jogdíjakat, prémiumokat kaphatsz. Továbbá a menedzseri vonalak melletti munkát, aktivitást is jelentős összegekkel jutalmazza cégünk. Amennyiben eredményeid stabilak, egyszeri nagy összegű éves pénzjutalmakban és luxusutakban is részesülhetsz. 

13. Öröklődő rendszer, passzív jövedelem

Kiépített hálózatodat átörökítheted utódaidra. Egy működő, passzív jövedelmet termelő vállalkozást tudsz magad után hagyni. Mivel termékeink tényleges igényeket kielégítő árucikkek, egy jó alapkora helyezett, sok fogyasztóból és jó munkatársakból álló hálózat évtizedekig fenn tud maradni. 

14. Minden benne van a pakliban

Üzleti modellünk forgalomtól és struktúrától függően lehetőséget ad arra, hogy havonta csupán néhány száz forintot vagy akár sok millió forintot keress. Az, hogy mekkorára építed vállalkozásod, csak rajtad múlik! Mi mindenben támogatunk! 

Sok sikert!

Miről is szól a Calivita?

A mi történetünk! Keress minket bátran