RAGYOGJ! Fedezd fel a kaliforniai életérzést és teljesítsd ki az életedet a Calivita minőségi étrend-kiegészítőivel, kozmetikumaival és egészségmegőrző készülékeivel.

               70 315 7772    Rendelés külföldre 

Mire való a BioHarmonex?

A BioHarmonex egy otthoni felhasználásra kifejlesztett biorezonanciás készülék, amely a szervezet természetes egyensúlyának helyreállítását segíti elő. A készülék alacsony frekvenciájú, gyenge térerejű, pulzáló mágneses erőteret generál, amely befolyásolja a szervezet bizonyos szövetei által generált természetes elektromágneses mezőt.

A biorezonancia elmélete szerint minden élő sejt elektromágneses mezőt generál. Ez az energiamező az egyik módja annak, hogy a sejtek egymással kommunikáljanak azért, hogy különféle fiziológiai folyamatokat indítsanak el és szabályozzanak. A BioHarmonex által nyújtott külső elektromágneses mező támogatja a test természetes folyamatait azáltal, hogy harmonizálja a szervezet elektromágneses mezőit.

A BioHarmonex számos egészségügyi problémára javasolt, beleértve a következőket:

  • Alvászavarok
  • Emésztési problémák
  • Fájdalomcsillapítás
  • Immunrendszer erősítése
  • Pszichés problémák
  • Reumatikus betegségek
  • Stressz kezelése

A készülék használata biztonságos, bármilyen korcsoportban és egészségi állapotban alkalmazható. A BioHarmonex használata előtt azonban érdemes konzultálni egy egészségügyi szakemberrel.

A BioHarmonex használata egyszerű. A készüléket be kell kapcsolni, majd a kívánt programot kell kiválasztani. A programok általában 25-45 percig tartanak. A készüléket a program futtatása alatt a testtől körülbelül 0,5 méterre kell elhelyezni.

A BioHarmonex használatának eredményei egyénenként változnak. Egyes esetekben a tünetek már az első használat után enyhülnek, más esetekben több hét vagy hónap szükséges a tartós javuláshoz.

Forrás: www.calivita.hu