RAGYOGJ! Fedezd fel a kaliforniai életérzést és teljesítsd ki az életedet a Calivita minőségi étrend-kiegészítőivel, kozmetikumaival és egészségmegőrző készülékeivel.

               70 315 7772    Rendelés külföldre 

Bioharmonex programok

A BioHarmonex készülék számos alapprogramot tartalmaz, amelyek különböző egészségügyi problémákra javasoltak. A programok célja, hogy a szervezet természetes egyensúlyát helyreállítsák azáltal, hogy harmonizálják a szervezet elektromágneses mezőit.

Bioharmonex alapprogramok

  • Megelőzés: Ezek a programok a szervezet különböző szervrendszereinek egészséges működését támogatják. Ide tartoznak például az immunrendszer erősítését, az emésztést, a szív- és érrendszeri egészséget, valamint a csontok és izmok egészségét támogató programok.
  • Ragyogó külső: Ezek a programok a bőr, a haj és a körmök egészségét támogatják. Ide tartoznak például a pattanások kezelésére, a hajhullás megelőzésére, valamint a körömerősítésre szolgáló programok.
  • Szellemi teljesítmény: Ezek a programok az agy egészségét és a szellemi teljesítményt támogatják. Ide tartoznak például az Alzheimer-kór és a demencia megelőzésére, a koncentráció és a memória javítására, valamint a stressz kezelésére szolgáló programok.
  • Életmód: Ezek a programok az alvászavarok, a menstruációs problémák és a súlyproblémák kezelését segítik.
  • Nők/férfiak: Ezek a programok a nők és a férfiak egészségének speciális igényeire fókuszálnak. Ide tartoznak például a menopauza és a klimax tüneteinek enyhítésére, valamint a férfi termékenység támogatására szolgáló programok.
  • Regeneráció: Ezek a programok a szervezet regenerációs folyamatait támogatják. Ide tartoznak például az emésztés, a méregtelenítés és az influenza kezelésére szolgáló programok.
  • A készülékhez plusz programok is vásárolhatóak.