RAGYOGJ! Fedezd fel a kaliforniai életérzést és teljesítsd ki az életedet a Calivita minőségi étrend-kiegészítőivel, kozmetikumaival és egészségmegőrző készülékeivel.

               70 315 7772    Rendelés külföldre 

Elektroszmog, sugárvédelem


Az Elektroszmog Kutatók Nemzetközi Társasága által végzett biofizikai vizsgálat eredménye megerősíti, hogy a szív- és érrendszeri folyamatok, valamint a vegetatív idegrendszer számára előnyös és védő intézkedésként használható az E-Protect Sticker, az E-Protect Card és az E-Protect Disc a nagyfrekvenciás elektromágneses sugárzás és elektroszmog ellen.

A tanúsítvány jelenlegi érvényessége az interneten ellenőrizhető.

Az Elektroszmog Kutatók Nemzetközi Társasága által végzett biofizikai vizsgálat eredménye megerősíti, hogy a szív- és érrendszeri folyamatok, valamint a vegetatív idegrendszer számára előnyös és védő intézkedésként használható az E-Protect Sticker, az E-Protect Card és az E-Protect Disc a nagyfrekvenciás elektromágneses sugárzás és elektroszmog ellen.

A E-protect tanúsítvány jelenlegi érvényessége az interneten ellenőrizhető a www.elektrosmog.com/igef-zertifizierte-produkte-2 címen.

Az International Society for Electrosmog Research IGEF tanúsító testülete ezúton megerősíti, hogy az itt nyilvántartott IGEF tanúsítványok naprakészek és érvényesek.

Az IGEF által hitelesített termékeket független laboratóriumok tesztelték a magas frekvenciájú elektromágneses sugárzásokkal szembeni védő tulajdonságaik szempontjából, mint például a rádióadók, mobiltelefonok, WLAN és alacsony frekvenciájú elektroszmogok. 

A vizsgálatok típusát, terjedelmét és eredményeit a tanúsított termékek szállítóitól igényelhető jelentések dokumentálják. A szolgáltatók címe megtalálható az adott weboldalakon.

A pozitív eredmények miatt ezeknek a termékeknek az IGEF tanúsítási folyamat során az IGEF jóváhagyási pecsétjét adták.

E-Protect Termékcsalád minden évben megújuló IGEF Tanúsítványai, az Angol nyelvű tanusítványokat töltöttük fel. Kérhető a tanusítvány még Német, Olasz, Spanyol nyelven is. 

 E-protect Card: zertifikat-e-protect-card-englisch5.pdf

 E-Protect Disc: zertifikat-e-protect-disc-englischm.pdf

 E-Protect Sticker: zertifikat-e-protect-sticker-englisch13.pdf


                                                                                                         

E-protect Calivita elektroszmog védelem

Az elekroszmog láthatatlan, de veszélyes lehet az egészségre és a közérzetre.

Gondoljunk csak bele mennyi elektromos berendezéssel vagyunk körülvéve,és a legtöbb sugárzik.

A háztartási gépek, tévék, rádiók, számítógépek és laptopok, és az összes közül talán a leggyakrabban használt, ráadásul mindig testközelben tartott mobiltelefon is mágneses mezővel van körülvéve.

Hogyan védekezzük? Lehet megoldás!

A modern technológiák és az elektromos készülékek használata elképzelhetetlen elektromágneses mező nélkül. Minden ilyen elektromos készülék (pl. a hírközlési és kommunikációs berendezések, háztartási gépek, még az egyszerű kábelek is) elektromágneses hullámokat bocsát ki.

Az elekroszmog láthatatlan, de veszélyes lehet az egészségre és a közérzetre.

A folyamatos elektroszmog sugárzás fejfájást, idegességet, fáradtságot, növekvő stresszt okozhat és megzavarhatja az alvási ciklust.
A CaliVita® Electronic E-protect terméke elősegítheti védekezést a magas frekvenciájú és elektromágneses sugárzás ellen, melyet olyan készülékek bocsátanak, ki, mint a mobiltelefon és a:
  • laptopok
  • baba megfigyelő készülékek
  • vezeték nélküli telefonok
  • személyhívók
  • házi telefonok
  • televíziók
  • mikrohullámú sütők
  • GPS-ek
  • és maga az autó.
Az E-PROTECT egy olyan informatikailag kezelt fólia, ami segít megvédeni a szervezetet a elektroszmog káros hatásaitól a mobil kommunikációs eszközök használata során.
E-PROTECT: 
- Technikai innováció
- Tudományosan tesztelt
- Folyamatos hatás
- Nincs mellékhatás, kontraindikáció

Az E-PROTECT hatásait számos biológiai mérési eszközzel tesztelték. A hőteszt világosan mutatja az E-PROTECT-nek a bőr hőmérsékletére gyakorolt hatását.

Ez egy képalkotó eljárás, ami infravörös fény segítségével láthatóvá teszi a tárgyaknak, testeknek az emberi szem számára egyébként láthatatlan hősugárzását. 

A bőr hőmérséklete kezdetben 27,5 °C
A bőr hőmérséklete 4 perc mobiltelefonálás után E-PROTECT használata nélkül 31,5 °C
A bőr hőmérséklete 4 perc mobiltelefonálás után E-PROTECT használatával 27,5 °C

A tesztek szerint ha a mobiltelefont minden védelem nélkül használják, a fej túlmelegedhet. Számos teszt megmutatta, hogy ha a mobiltelefont E-protect védelmével használják, ez a túlmelegedés nem következik be.

Az E-protect használata nem csökkenti az elektromágneses hullámok keltette energiát.

Ezért ajánlott csökkenteni a telefonhívások hosszát, standby állapotba kapcsolni a telefont, ha a szív környékén (pl. ingzsebben), vagy a nemi szervek környékén (pl. nadrágzsebben) hordjuk.

Ezen kívül ajánlott a használaton kívüli, de bekapcsolt elektromos készülékektől legalább 2 m távolságra tartózkodni (pl. mobiltelefon alvás közben).

Egyszerűen távolítsa el a fóliát a matricáról és ragassza a mobiltelefon akkumulátorára (kívülről a telefonra, vagy közvetlenül az akkumulátorra), kívülről a laptopjára stb.

Az eszköz használata teljesen biztonságos és hatása folyamatos
Ha a címke megkarcolódik, meghajlik vagy más módon károsodik,  nem ajánlott használni.
Ne vágja fel több részre a címkét, mert így csökkenhet a teljesítménye.
Ne tegye a címkét a mikrohullámú sütő belsejébe, mivel a fólia fémből van.
Ha a mikrohullámú sütőn szeretné használni, ragassza kívülre.
Tartsa távol a használaton kívüli címkéket gyerekektől.
Figyelem!
Nem orvosi eszköz.
Nem alkalmas orvosi állapot diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására, megelőzésére vagy befolyásolásásra.
A fentiek
kizárólag a megnevezett személy(ek) tapasztalatát, véleményét tükrözik. Ön ettől eltérő tapasztalatokat is szerezhet. Az oxigén csepp nem helyettesíti az orvos álltal előírt kezelés és termékeket. Kiegészítésképpen alkalmazandó. Fogyasztása esetén kérje ki orvosa véleményét!
 
Az alábbi vélemények vásárlóink egyedi, szubjektív tapasztalatai. Ezekkel nem állítanak egyik,-a webáruházban kapható- termékről sem gyógyhatást. Az étrend-kiegészítõk kedvezõ hatást gyakorolnak az emberi szervezetre, azonban e termékeknek nem tulajdonítható betegséget megelõzõ vagy gyógyító hatás. Tartósan fennálló tünetek esetén keresd fel kezelőorvosod. Ennek elmaradásából származó egészségkárosodásért a vitaminpartner.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Jó egészséget kíván a vitamin partner webáruház.


Habár a mobiltelefonok és más hordozható eszközök negatív hatásaival kapcsolatos tudományos kutatás még nem zárult le, érdemes megfontolni több, a témában jártas orvos egybehangzó véleményét: egészségünk érdekében védelmet kell biztosítanunk az elektromos eszközökkel szemben.
Nem tudhatjuk hordoz-e veszélyeket számunkra az 5G és egyéb elektromágneses sugárzás, elektroszmog?

Dr. Thomas Rau, a svájci Paracelsus Klinika orvosa egyike az alternatív egészségmegőrzés szakértőinek.

Becslése szerint a világ fejlettebb régióiban a népesség 3-8 százaléka elektro-hiperérzékenységben szenved és az őket érő elektromágneses terhelés, az elektroszmog hozzájárulhat a rák, a neurológiai zavarok, a migrén, az alvászavar, a szívritmuszavar és további egészségügyi zavarok kialakulásához.

Az elektromágneses mezők mindenkire hatnak. Az 5G veszélyét még csak latolgatják.

Az elektromágneses szennyezés hatásai (az elektroszmog [EMF] és a rádiófrekvenciás sugárzás [RFR], melyet az elektromos és drót nélküli eszközök bocsátanak ki) más – például kémiai vagy nehézfém – szennyezésekhez hasonlóan évek alatt összeadódhatnak a szervezetünkben, anélkül, hogy észre vennénk. 

Dr. Hanoch Talmor, a floridai gainesvilli Holisztikai Központ orvos igazgatója és az „Egy jobb világért” szervezet alapítója és igazgatója évekig tanulmányozta az elektromágneses szennyezés hatásait az emberi szervezetre.

Kutatásai és klinikai tapasztalatai alapján azok az emberek, akik mobiltelefont használnak, sokkal jobban ki vannak téve az agyi, nyaki és fejtájéki problémáknak.

Minden ember alkotta hullám, köztük az elektromágneses mezők, a rádió, a tévé, a mikrohullámú sütő és a mobiltelefonok is kétdimenziós szinusz hullámokból állnak.

Amikor ezek a hullámok keresztezik a természetes hullámokat, megváltoztatják azokat, és az eredeti információ torzul.

Ennek eredményeképpen a test téves információt kap, és a DNS normál működésében, a szervekben és a mirigyekben zavar keletkezik.

Ez nagyban hozzájárul a betegségek, az idő előtti öregedés, az érzelmi és mentális stressz kialakulásához.” (Dr. Hanoch Talmor)

Számtalan kockázati tényező

Az elektronikus eszközökből érkező, a testen áthaladó magas frekvenciájú mezők ténylegesen vagy virtuálisan észlelhető stresszfaktorként jelentkeznek, emiatt felborulhat a belső szervek és mirigyek energia-egyensúlya.

Az immunrendszer emiatt folyamatos terhelés alatt áll és fokozatosan gyengülhet.  

                                                                                               

Bemutatjuk az E-Protect családot

Sok éves kutatómunka és tapasztalat eredményeként a CaliVita megalkotta a rendkívül sikeres Communiguard termék második generációját az E-sugárzások harmonizálására.

Milyen kiszerelésekben kapható? 

1. Katt ide: E-PROTECT STICKER elektroszmog hatását harmonizáló fólia
Csomag tartalom: 1 db E-Protect Sticker.

2. Katt ide: E-PROTECT STICKER PACK elektroszmog hatását harmonizáló fólia pakk 
Csomag tartalom: 3+1 db AJÁNDÉK Sticker.

3. Katt ide: E-PROTECT PERSONAL elektroszmog hatását harmonizáló személyi csomag
Csomag tartalom: 1db E-Protect Card, amihez 2db E-Protect Sticker AJÁNDÉK! Azonnali 25% kedvezmény!

4. Katt ide: E-PROTECT HOME elektroszmog hatását harmonizáló otthon csomag
Csomag tartalom: 1db E-Protect Disc, 1db E-Protect Card + 2db AJÁNDÉK Sticker! Azonnali 25% kedvezmény!

5. Katt ide: BioHarmonex 4.0 Biorezonanciás készülék. Minden program használatakor fut egy antielektroszmog program. Miközben a készülék működik, védve is lehetsz az elektroszmoggal szemben. Illetve mindenki aki a készülék 1,5 m-es körzetében tartózkodik. A BioHarmonex 4.0 nem az E-protect termékcsalád része. Viszont szerepe van az elektroszmog elleni védekezésben. Azonnali 25% kedvezmény!

Calivita Partner oldalunkon bankkártyával is fizethetsz.

Törzsvásárlói oldal


Nyakunkon az 5G

Minden elektronikus eszköz és elektromos árammal működő berendezés elektromágneses hullámokat bocsát ki.
Az elmúlt években a mobil elektronikai eszközök és a vezeték nélküli technológia erőteljes növekedését figyelhettük meg, emiatt állandó és egyre növekvő elektromágneses sugárzásnak vagyunk kitéve.

Itt a nyakunkon az 5G, még megjósolni sem lehet milyen következményei leszek ránk néznve.

A tudódok között is vitatott milyen hatásai lehetnek. 5G-hálózat bővítésével egyre lehetetlenné válik a sugárzástól való teljes menekülés. 

Ennél fontosabb, hogy tisztában légy a lehetséges kockázatokkal, és hosszú távon gondolkodj a saját egészségedről. 

Ez a sugárzás ugyan láthatatlan, de hatása potenciálisan káros lehet az egészségre.

Az E-Protect sugárzás harmonizáló termékcsalád három tagból áll, melyek katalizátorként funkcionálnak, és teljes körűen harmonizálják a veszélyes EMF-hullámokat.


KATT IDE: E-PROTECT HOME elektroszmog harmonizáló otthon csomag


A csomag tartalma: 1 db E-Protect Disc, 1 db E-Protect Card és 2 db E-Protect Sticker.

Az E-Protect Sticker-t közvetlenül az elektromos eszközre kell felragasztani: a mobiltelefonra, a laptopra, a monitorra, a mikrohullámú sütőre vagy az autó műszerfalára. Használd az általad alkalmazott eszközök mindegyikén!

Az E-Protect Card a „személyi testőr”. Testközelben kell tartani, a zsebben, a kézitáskában vagy pedig a pénztárcában.

Ezáltal biztosítani tudjuk azon elektromos eszközök által kibocsátott EMF-hullámok harmonizálását is, amelyekre még nem ragasztottuk fel a Sticker-t.

Az E-Protect Disc az eredeti tokjában tartva és az asztalon függőlegesen elhelyezve: az irodában, a nappaliban vagy a hálószobában található készülékek, vezetékek és egyéb elektromos eszközök által kibocsátott EMF-hullámokat harmonizálja.

Divatos és elegáns dizájn jellemzi, így bármilyen környezetbe harmonikusan illeszkedik.


A csomag tartalma: 1 db E-Protect Card és 2 db E-Protect Sticker.

Az E-Protect Sticker-t közvetlenül az elektromos eszközre kell felragasztani: a mobiltelefonra, a laptopra, a monitorra, a mikrohullámú sütőre vagy az autó műszerfalára. Használd az általad alkalmazott eszközök mindegyikén!

Az E-Protect Card a „személyi testőr”. Testközelben kell tartani, a zsebben, a kézitáskában vagy pedig a pénztárcában.  Ezáltal biztosítani tudjuk azon elektromos eszközök által kibocsátott EMF-hullámok harmonizálását is, amelyekre még nem ragasztottuk fel a Sticker-t.

                                                                                          



Az E-Protect Sticker-t közvetlenül az elektromos eszközre kell felragasztani: a mobiltelefonra, a laptopra, a monitorra, a mikrohullámú sütőre vagy az autó műszerfalára. Használd az általad alkalmazott eszközök mindegyikén!

Az E-Protect Sticker-t közvetlenül az elektromos eszközre kell felragasztani: a mobiltelefonra, a laptopra, a monitorra, a mikrohullámú sütőre vagy az autó műszerfalára. Használd az általad alkalmazott eszközök mindegyikén!

E tanúsítvány igazolja, hogy az E-Protect termékcsalád termékeit az IGEF Laboratórium tesztelte.

Az IGEF biofizikai vizsgálatai szerint az E-Protect termékcsalád használatával kimutatható javulást figyeltek meg szívfrekvencia variabilitás, valamint a szív- és érrendszeri és idegrendszeri folyamatokban az egészségtelen stresszt okozó elektromágneses sugárzással szemben.

Az alábbi vélemények vásárlóink egyedi, szubjektív tapasztalatai. Ezekkel nem állítanak egyik,-a webáruházban kapható- termékről sem gyógyhatást. Az étrend-kiegészítõk kedvezõ hatást gyakorolhatnak az emberi szervezetre, azonban e termékeknek nem tulajdonítható betegséget megelõzõ vagy gyógyító hatás. Tünetek esetén keresd fel kezelőorvosod. Ennek elmaradásából származó egészségkárosodásért a vitaminpartner.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget.


A láthatatlan ellenség?

Védekezz ellene tudatosan és hatékonyan.

Új termékcsaládunk az elektromos berendezések által generált hullámok, káros hatásait igyekszik kiküszöbölni.

Nézd meg kis filmünket az ÚJ STOP ELEKTROSZMOG termékcsaládunkról.   


                                                         



Már elérhető az E-Protect termékcsalád !

Manapság igen magas elektromágneses sugárzásnak vagyunk kitéve, elég, ha csak belegondolunk, hogy mindannyiunk legalább egy mobiltelefon tulajdonosa, a lakás minden szobájában van egy televízió, laptopot használunk, mikrohullámú sütőben melegítjük ételeinket, nem beszélve az egyéb elektronikus berendezésekről.

Sok éves kutatómunka és tapasztalat eredményeként a CaliVita megalkotta a rendkívül sikeres Communiguard termék második generációját az EMF elleni védelemre.

Az E-Protect termécsalád három tagból áll. Együttes használatuk esetén maximális védelmet biztosítanak az elektromágneses sugárzás káros hatásai ellen.

Az E-Protect Sticker egy CaliVita logóval ellátott divatos, aranyszínű öntapadós fólia, amit közvetlenül az elektronikus eszköz - a mobiltelefon, a táblagép, a laptop, a tévé, a PC stb. - hátoldalára kell ragasztani, hogy az eszköz által kibocsátott sugárzás ellen védelmet nyújthasson.

Az E-Protect Card-ot közvetlenül a test mellett kell tartani, a zsebben, a kézitáskában vagy pedig a pénztárcában. Védelmet nyújt azok ellen az eszközök ellen, amelyekre még nem ragasztottuk fel a Stickert.

Az E-Protect Disc az egész irodában, nappaliban vagy hálószobában nyújthat védelmet a kibocsátó eszközök sugárzása ellen. Divatos és elegáns dizájn jellemzi, így bármilyen környezetbe harmonikusan illeszkedik.

Milyen kiszerelésekben juthatsz hozzá?
E-Protect  1 és 4 db-os matrica.

E-PROTECT PERSONAL 
Csomag tartalma: 1 db E-Protect Card és 2 db E-Protect Sticker.

E-PROTECT HOME 
Csomag tartalma: 1 db E-Protect Disc, 1 db E-Protect Card és 2 db E-Protect Sticker