RAGYOGJ! Fedezd fel a kaliforniai életérzést és teljesítsd ki az életedet a Calivita minőségi étrend-kiegészítőivel, kozmetikumaival és egészségmegőrző készülékeivel.

               70 315 7772    Rendelés külföldre 

Vitamin TESZT

MIÉRT A SZEMÉLYRESZABOTT ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐK?

Milyen vitaminokat érdemes szedni. Miből, mennyit? Mi való nekem? 

Milyen vitamint szedjek?
Személyre szabott vitaminok. Milyen vitamint szedjek?

HOGYAN MŰKÖDIK
Bárki vásárolhat! Sőt, a vásárlással Calivita Partnerkártyát is válthat. 3 havi adag vásárlása esetén pedig ingyenes a kiszállítás is. A Calivita Partnerkártyával rendelkező ügyfeleink a Unique termékek kiskereskedelmi árából 10% kedvezményt kapnak.
1. Töltsd ki a Tesztet!
Válaszolj a koroddal, nemeddel, életmódoddal, szokásaiddal, érzeteiddel és érzéseiddel kapcsolatos kérdéseinkre, valamint mesélj egészségmegőrző céljaidról (pl.: fogyás, több energia, jobb alvás). Minden információt amit megosztasz velünk szigorúan bizalmasan kezelünk.
2. Ismerd meg a személyreszabott étrend-kiegészítő csomagod!
Válaszaidat a rendszer elemzi, hogy a megfelelő mikrotápanyagok optimális összetételét állítsa össze számodra.
3. Kezd el az egészségesebb élet felé tartó utad!
Rendeld meg személyre szabott vitamincsomagod, ami 28 napra elegendő, előre kiadagolt, napi kiszerelést tartalmaz. Rendelj 2 vagy 3 havi adagot, és értékes szituációs csomagot kapsz ajándékba.
Itt kezd, kattints:
Calivita unuque személyre szabott táplálékkiegészítők
A teszten keresztül bizalmasan megosztott információk lehetővé teszik számunkra, hogy egyedi étrend-kiegészítési javaslatot készítsünk számodra. Azt kaphatod, amire szükséged van, és nem fizetsz azért, amire nincs szükséged. Rendelj egyszerre több havi adagot, és jogosult leszel az ingyenes szállításra, valamint további ajándékokra.
Szituációs Csomagok
Választhatsz Szituációs Csomagjaink közül is! 
A személyre szabott csomagok mellett
a Calivita Unique az alábbi, egyedi tervezésű Szituációs Csomagokat kínálja számodra.
A TÖRTÉNETÜNK
Jóval azelőtt, hogy a „wellness” egy közismert dolog lett volna, Hargitai Győző úttörő szerepet játszott az étrend-kiegészítés holisztikus megközelítésében, amikor megalapította a Calivitát. A Calivita nem csak arról szólt, hogy mivel táplálod a tested, hanem arról is, hogy milyen gondolatokkal táplálod az elmédbe. Ennek a megközelítésnek a sikere szinte azonnali volt, és több mint 30 évvel később is megállja a helyét.

Ennek a sikertörténetnek az alapgondolata, hogy valódi, maradandó érték csak mások szolgálatából származik. Visszaadni a közösségnek és segíteni másoknak, hogy jól érezzék magukat, jól nézzenek ki és elérjék azt, ami számukra fontos. Az ilyen törekvésekből származó elégedettség óriási, és ez a Calivita hajtóereje. Természetesen minden az egészséggel kezdődik, és ez a megfelelő, minőségi, egyéni szükségletekhez igazodó táplálkozásból fakad. Hiszünk abban, hogy ez az alapja az egészséges életnek, és ez az oka annak, hogy a Calivita elindította a Calivita Unique-ot.
Calivita unique, személyre szabott étrendkiegészítők, a TE vitaminod
SZEMÉLYRE SZABOTT, EGYEDI VITAMINCSOMAGJAINK ELŐNYEI
  • Táplálkozási szakemberek fejlesztették számodra.
  • A hatóanyagok és a gyártási folyamatok FDA tanúsítvánnyal rendelkeznek.
  • A legújabb kutatások alapján készült készítmények.
  • Kiváló minőségű természetes összetevőket tartalmaznak.
  • Hatékony és optimális felszívódás.
  • Káros adalékanyagoktól mentes.
  • cGMP tanúsítvánnyal rendelkeznek.
  • Több mint 30 év tapasztalattal készülnek. Minőség, amiben megbízhatsz.

A Calivitánál-nál csupán egy ingyenes, egyszerű teszt kitöltésébe kerül, hogy kiderüljön, mely vitaminok azok, amelyek a legnagyobb hozzájárulást jelenthetik a szevezezeted számára, és ennek a tudásnak a birtokában végre te is élhetsz a személyre szabott vitaminpótlás lehetőségével!

Calivita UNIQUE honlapján a teszt kitöltése után egy adag vásárlása helyett akár rögtön elő is fizethetsz a személyre szabott vitaminkomplexre, ha szeretnéd választhatod, hogy akár minden hónapban házhoz menjen. 

Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!

Tel: 06 70 315 7772

Kattints:

FEDEZD FEL A SZEMÉLYRE SZABOTT TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐK VILÁGÁT!

#calivita #calivitapartner #calivitaunique #személyreszabottvitaminok #személyreszabottétrendkiegészítők #atevitaminod #tevitaminod #vitaminkomplex #milyenvitamintszedjek #vitaminteszt #vitamincsomagok#vitaminkomplexek