RAGYOGJ! Fedezd fel a kaliforniai életérzést és teljesítsd ki az életedet a Calivita minőségi étrend-kiegészítőivel, kozmetikumaival és egészségmegőrző készülékeivel.

               70 315 7772    Rendelés külföldre 

Folyékony stabilizált oxigén, hogyan hasznosul?

A stabilizált oxigén csepp egy olyan táplálékkiegészítő, amely folyékony, stabilizált oxigént tartalmaz. Ez az oxigén nem fizikailag oldott formában van jelen a vízben, hanem kémiai kötésben.

A stabilizált oxigén csepp hasznosulásának lényege, hogy a szervezetet oxigénnel látja el. Ez a fokozott oxigénellátás számos előnnyel jár, beleértve a következőket:

  • Növeli az energiaszintet: Az oxigén a test minden sejtjének működéséhez szükséges, beleértve az izmokat is. A fokozott oxigénellátás segít az izmoknak hatékonyabban működni, ami több energiát eredményez.
  • Javítja a koncentrációt: Az oxigén az agy megfelelő működéséhez is szükséges. A fokozott oxigénellátás segít az agynak jobban koncentrálni, ami javítja a kognitív funkciókat.
  • Csökkenti a fáradtságot: A fáradtság gyakran az oxigénhiány következménye. A fokozott oxigénellátás segít csökkenteni a fáradtságot, ami javítja a teljesítményt.

A stabilizált oxigén csepp általában szájon át szedhető, de helyileg is alkalmazható. A szájon át történő szedéssel az oxigén a véráramba kerül, és a szervezet egészét ellátja. A helyi alkalmazással az oxigén közvetlenül a kezelt területre jut, és ott fejti ki hatását.

A stabilizált oxigén csepp biztonságos és hatékony táplálékkiegészítő, amely számos ember számára előnyös lehet.

Kiegészítő információk:

  • A stabilizált oxigén cseppnek napi 3-szor 20 csepp az ajánlott adagja.
  • A stabilizált oxigén csepp biztonságossága és hatékonysága számos tanulmányban bizonyított.