RAGYOGJ! Fedezd fel a kaliforniai életérzést és teljesítsd ki az életedet a Calivita minőségi étrend-kiegészítőivel, kozmetikumaival és egészségmegőrző készülékeivel.

               70 315 7772    Rendelés külföldre 

Hogyan használjuk az Oxigén Cseppet?

A stabilizált oxigén élettani hatása, hogy segíti a sejtek oxigénellátását, javítja az anyagcserét.

Méregtelenítő és tisztító hatásán kívül hozzájárul az anaerob baktériumok elpusztításához (Salmonella, Coli baktérium, stb.).

Energiával tölti fel a testet (oxigén jelenlétében aerob körülmények között 20-szor több ATP képződik, mint oxigén hiányában), elősegíti a vitaminok, ásványanyagok, gyógynövények, stb. felszívódását és hasznosulását, javítja a vérkeringést, enyhíti a légzési nehézségekből adódó tüneteket, jelentősen növeli a vér és a sejtek oxigén ellátását, ezáltal növeli a szervezet teljesítő képességét, növeli a sportteljesítményt.

Pozitívan befolyásolja a szellemi tevékenységet, kellemes közérzetet biztosít, fokozza a koncentrációs képességet.

A Low Deuterium Oxy Crystal a Calivita egyik legegyedülállóbb készítménye. Ez egy alacsony deutériumtartalmú, stabilizált oxigéntartalmú koncentrátum, amely segíti a sejtek oxigénellátását. Csupán napi 10 csepp 3 alkalommal és szervezeted megújult energiával veszi fel a harcot a felgyorsult világ akadályaival.