RAGYOGJ! Fedezd fel a kaliforniai életérzést és teljesítsd ki az életedet a Calivita minőségi étrend-kiegészítőivel, kozmetikumaival és egészségmegőrző készülékeivel.

               70 315 7772    Rendelés külföldre 

Oxigén csepp BLOG, tudj meg többet!

Folyékony Stabilizált Oxigén Csepp, miért is kiemelkedő terméke a palettának?

2021.09.13 19:31
Folyékony Stabilizált Oxigén Csepp, miért is kiemelkedő terméke a palettának?

Miért is olyan párját ritkító a folyékony stabilizált oxigén

Egy japán tudós, Prof. Shoi Yamashita 1964-ban felfedezte, hogy az "élő víz" mely a növényekben található, biológiai és fizikai szempontból jelentősen különbözik az általánosan felhasznált ivó- és forrásvizektől, és nagyon hasonlít testünk saját sejtvízének összetételére.

Prof. Dr. Szent-Györgyi Albert arra a megállapításra jutott, hogy strukturális, energetikai, illetve hullámtermészetű jelenségek vizsgálata visz közelebb az élet lényegének megismeréséhez. Ő mutatta ki, hogy amíg az egészséges sejtfolyadék dielektromos állandójának értéke 80, addig a daganatos sejté 5-re zuhan, mivel a folyadék teljesen rendezetlenné válik!

Szeretnél többet megtudni az oxigén cseppről katt ide


Egy kis üvegcsébe zárt energia bomba. 10 csepp egy pohár vízbe és már támogathatod a szervezeted egy kis a folyékony energiával. Nem csak sportolóknak.

Az oxigén természetes lételemünk, azonban az emberi szervezet nem képes tárolására, raktározására, ezért folyamatos utánpótlásra van szüksége.

Földünk levegőjének oxigéntartalma sajnos rohamosan csökken, ezenfelül rengeteg olyan tényező van, ami hozzájárul az oxigénhiány létrejöttéhez.

Ilyen például a túlzott alkoholfogyasztás, a dohányzás, az ipari környezetszennyezés, a pszichés terhelés, a félelem, a sikertelenség, a szorongás és a stressz.

Szinte nap mint nap jelennek meg az oxigénnel dúsított vizek szakmai alátámasztását cáfoló írás

ok a médiában, ugyanakkor egyre több a kérdőjel a stabilizált oxigént tartalmazó készítményekkel kapcsolatban is.

Hogyan is működik a stabilizált Oxigén Csepp?

A félreértések tisztázása érdekében a téma szakértőjét, dr. Kohán Józsefet kértük meg, hogy segítsen a laikus fogyasztóknak utat találni ebben a kusza információs rengetegben.

Oxigénhiány kezdeti tünetei lehetnek

1. Nem elég pihentető az alvás. Ha végre többet sikerül aludni, akkor gyakran még rosszabb az ébredés.

2. Alacsony stressztűrő képesség, állandó idegesség, robbanékonyság és fáradékonyság.

3. Fejfájás, frontérzékenység.

4. Elsavasodás.

5. A méreganyagok felhalmozódnak. Fakó bőrszín.

6. Megnövekszik nitrátszint, ami köztudottan rákkeltő.

7. Gyakran érezzük, hogy lusták vagyunk, ásítozunk. Nincs erőnk, sem kedvünk dolgozni.

8. Váltakozik a túlzott felpörgés és túlzott energiahiány érzése.

Ha már úgy érezzük ezek a tünetek minket is elértek, tegyünk ellenük.

Hogyan?

Több formában lehet a szervezetet oxigéntöbblethez juttatni: pl. hiperbárikus oxigénterápiával (azaz az oxigéngáz belélegeztetésével) vagy oxigénes fürdő- és ivókúrák alkalmazásával. vagy cseppek formájában egy pohár folyadékba csepegtetve.

Erre kíváló alkalmasak a stabilizált oxigén cseppek.

Figyelem az oxigén cseppnek nem tulajdonítunk gyógyhatást. 

Rendeld meg most webáruházunkban az Oxigén cseppet!

folyékony oxigén csepp Calivita

Az oxigén speciális kémiai tulajdonságai miatt vízben rosszul oldódik.

Egy részét a vér – mint a többi légzési gázt – fizikailag oldott formában szállítja. Bár ez a mennyiség (0,3 ml oxigén 100 ml vérben) nagyon csekély, mégis fontos, mivel az oxigén csak fizikailag oldott formában, a savóból tud a szövetekbe átjutni.

A vér az oxigén 99%-át azonban a vörösvértestekben található hemoglobinhoz (Hb) kötve szállítja.

Egy Hb-molekula legfeljebb négy oxigénmolekulát képes megkötni, és 70-szer több oxigént képes szállítani a vérben, mint a vérsavóban fizikailag oldott oxigén mennyisége.

A vízben fizikailag oldott oxigén igen csekély mennyiséget jelent a bevitel szempontjából, és rosszul is hasznosul.

Az ilyen módon elnyeletett éltető gáz tehát kevésbé jó forrás arra, hogy szervezetünkbe gyorsan és hatékonyan felszívódva plusz energiát adjon.

Nagyobb a jelentőségük az ún. „folyékony, stabilizált oxigént” tartalmazó oldatoknak.

Ezek nem fizikailag oldott oxigénnel dúsítottak, hanem a hemoglobinhoz hasonlóan kémiai kötésben tartalmazzák ezt az életfontosságú anyagot.

fizikai oldásnál az oxigén O2 molekulái a víz H2O molekuláival elegyednek úgy, hogy a vízmolekulák körülveszik az oxigénmolekulákat, de nem képeznek velük közös vegyületet.

kémiai oldásnál (pl. a stabilizált oxigéntartalmú készítményekben) azonban speciális vegyi anyagokban, szerves molekulákban összetevőként, alkatrészként szerepelnek, s ezt a közös vegyületet veszik körül a vízmolekulák, amik csoportokban helyezkednek el.

Az oxigént is tartalmazó molekulák a vízben tovább már nem hasadnak szét, csak akkor kezdenek elbomlani, ha savas hatás éri őket pl. a bőrön vagy a gyomorban.

Ekkor ezek a vegyületek szétesnek, és kiszabadulnak belőlük az O2 molekulák. 

A stabilizált oxigént tehát úgy „tervezték”, hogy a sejtenzimek fel tudják bontani a kémiai kötéseket, azaz fel tudják szabadítani a számukra szükséges oxigént.

A felszabadult oxigénmolekulák a gyomor-béltraktusban a nyálkahártya kapillárisaiba áramlanak, s ott a vérplazma oldott oxigénszintjét (nem a vörösvértestek hemoglobinjához kötöttét) emelik akár a duplájára.

A hámsejtek közötti gázcsere ott tud erőteljesebben végbemenni, ahol a nyálkahártyák nedvesek.

A bőrön épp ezért sokkal kevesebb tud átjutni az oxigénből, mint a tüdő léghólyagocskáinak finom folyadékfilmmel borított, el nem szarusodó hámból álló nyálkahártyáján.

A száj, a nyelőcső, a gyomor és a bél nyálkahártyáján át – hasonló hámfelépítéséből adódóan – természetesen szintén könnyebb a gázok, így az oxigén átjutása.

A folyékony, stabilizált oxigén tehát az O2-t erősen megkötő anyagokat tartalmazó víz.

Nem összekeverendő az oxigénnel fizikailag dúsított italokkal és ásványvizekkel, hanem olyan készítmény, amely biológiailag hasznosítható oxigént tartalmaz kémiai kötésben.

Dr. Kohán József  


A fentiek
kizárólag a megnevezett személy(ek) tapasztalatát, véleményét tükrözik. Ön ettől eltérő tapasztalatokat is szerezhet. Az alábbi vélemények vásárlóink egyedi, szubjektív tapasztalatai. Ezekkel nem állítanak egyik,-a webáruházban kapható- termékről sem gyógyhatást. Az étrend-kiegészítõk kedvezõ hatást gyakorolnak az emberi szervezetre, azonban e termékeknek nem tulajdonítható betegséget megelõzõ vagy gyógyító hatás. Tartósan fennálló tünetek esetén keresd fel kezelőorvosod. Ennek elmaradásából származó egészségkárosodásért a vitaminpartner.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget.