RAGYOGJ! Fedezd fel a kaliforniai életérzést és teljesítsd ki az életedet a Calivita minőségi étrend-kiegészítőivel, kozmetikumaival és egészségmegőrző készülékeivel.

               70 315 7772    Rendelés külföldre 

Organic Noni biominősítésű sejtszinten ható tápanyag (946 ml)
Organic Noni biominősítésű sejtszinten ható tápanyag (946 ml)
25 390 Ft

Organic Noni biominősítésű sejtszinten ható tápanyag (946 ml)

Partner oldalunkon február 2-től bankkártyás fizetéssel is elérhető. ITT

Szerezd meg Calivita Partner áron 25% kedvezménnyel!
Tudj meg többet

A Noni gyümölcs 18-féle aminosavat tartalmaz, melyek közül sok esszenciális aminosav, azaz a szervezet maga nem képes előállítani, viszont szükséges számára.

Gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban is, melyek hozzájárulnak a szervezet napi igényeinek kielégítéséhez, ezeken felül más antioxidáns hatású vegyületeket is tartalmaz, melyek elősegíthetik sejtjeink védelmét a szabad gyökök egyes károsító hatásai ellen.

Jótékonyan befolyásolhatja a szervezet öngyógyító képességét. A Noni gyümölcs egyik legfontosabb alkotóeleme aproxeronin nevű óriásmolekula. A proxeroninből a szervezet a májban xeronint állít elő, mely számos élettani folyamat fontos részét képezi.

25 390 Ft
Részletek

Nézd meg, hogyan éled az életedet! Én elmondom, hogy éltem az enyémet! Egész nap stresszben, az elektromos kütyük fogságában, rohanva, ha volt időm, bekaptam gyorsan egy hambit, és persze a cigaretta és fejfájáscsillapító alap volt... Ez nagyon nem a jó irány! Üsd be, mit jelent az alacsony szintű gyulladás! Merthogy ezek mind oda vezethetnek!

Ismerd meg az Organic Nonit lehet, hogy segíthet.

Ez az örökzöld növény Polinéziában, Malajziában, Ausztráliában és Délkelet-Ázsiában is honos, magassága az apró bokormérettől egészen 10 méterig terjed.

A világ figyelmét azonban nem ezzel a változékonyságával vívta ki, hanem sokkal inkább gyümölcse hihetetlen gazdag összetételével. 

Enzimek alkotórésze, hatékony sejttámogató lehet, valamint támogathatja az immun- és hormonrendszer egészséges működését is. Sok minden növelheti a szervezet xeroninszükségletét, de napjaink leggyakoribb hatásai, a stressz, a fokozott szellemi és/vagy fizikai terhelés különösen.

Bizonyos mennyiségű proxeronint a normál táplálékkal is magunkhoz veszünk, de a Noni gyümölcs különösen nagy mennyiségben tartalmazza.

Mivel a „bio” termékek iránt egyre nagyobb az érdeklődés, a népszerű Noni tisztán „bio” minősítésű alapanyagokból is elérhető. Míg a Polinesian Noni az érintetlen természetből, a CaliVita Organic Noni készítménye ellenőrzött ökológiai gazdaságból származik


Egy üveg mennyisége: 946 ml 

( kiskereskedelmi áron 24.60 ft/ 1 ml )


Kinek ajánljuk?

- Azoknak akik szervezetük általános ellenálló képességén szeretnék javítani.
- Azoknak akik fontosnak tartják azt, hogy szervezetük kiegyensúlyozottabb működését támogassák.
- Azoknak akik általános, mindennapi energiaszintjüket szeretnék fenntartani, vagy növelni.
- Méregtelenítő kúrákat alkalmazóknak, a méregtelenítési folyamatok kiegészítésére.


Tudtad-e?

Tudtad azt, hogy a „bio” minősítésű termékek iránt egyre nagyobb az érdeklődés napjainkban? Az igen népszerű Organic Noni, azaz morinda citrifolia, tisztán „bio” minősítésű alapanyagokból is elérhető. Míg a Polinesian Noni készítmény az érintetlen természetből, a CaliVita Organic Noni készítménye, szigorúan ellenőrzött ökológiai gazdaságokból származik.


Organic Noni összetétele:

- „Bio” minősítésű Organic Noni: 100 % Organic Noni (morinda citrifolia) tartalmú. 

 

#noni #organicnoni #calivitanoni #antioxidáns #biononi #morindacitrifolia #nonigyümölcs #calivitapartner #calivita #calivitainternational #caliviwomen #vitamin #táplálékkiegészítő #egészségmegőrzés 

 

Organic Noni cikkek: 

Adatok
Cikkszám
56
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!