RAGYOGJ! Fedezd fel a kaliforniai életérzést és teljesítsd ki az életedet a Calivita minőségi étrend-kiegészítőivel, kozmetikumaival és egészségmegőrző készülékeivel.

               70 315 7772    Rendelés külföldre 

NONI hatása pontokba szedve.


Partner oldalunkon február 2-től bankkártyás fizetési lehetőséggel is elérhető. 

Mit tudhat a NONI GYÜMÖLCS..

NONI hatása előtt még az orvosok is döbbenten állnak. Nézzük mik a legújabb kutatási eredmények! 

1. Antioxidáns

A szabad gyökök a sejtek oxidációját idézik elő, ezzel növelve a betegségek és a hibás sejtosztódás kockázatát. A NONI gyümölcsben olyan antioxidánsok vannak amelyek megkötik a szabad gyököket.

2. Gyulladáscsökkentő hatása lehet

NONI gyümölcs főként degeneratív ízületi gyulladás és sokizületi gyulladás esetén enyhítheti a tüneteket. A tapasztalatok és a kutatások biztatóak más gyulladásos betegségek tekintetében is, mint pl: a pikkelysömör, akné ekcéma, az asztma, a bélgyulladás, és a különböző bőrgyulladások esetében szintén érdemes használni. A gyulladások ellenei harcban főleg a béta-szitoszterol, a telítetlen zsírsavak, a terpének, az enzimek és az alkaloidok közül pedig a proxeronin vesznek részt. A NONI gyümölcs bőségesen tartalmazza ezeket a vegyületeket. Csökkentik a gyulladás tüneteinek kialakulásáért felelős prosztaglandinok termelését, és a szabad gyökök ellen is védemet biztosíthatnak.

3. Fájdalomcsillapítás

Feljegyzések szerint a NONI fájdalomcsillapító hatása a Morfiummal vetekedhet. A NONI fájdalomcsillapító hatásának oka a xeronin és a sejtek közötti kapcsolat. A xeronin megfelelő körülményeket teremt a sejtek számára, ezáltal javíthatja közérzetet, az agynak olyan üzeneteket küld, melyek révén enyhülhet a fájdalom. Alkaloidái fokozhatják a sejtek ópiát-receptorainak érzékenységét, a telítetlen zsírsavak pedig csökkenthetik a fájdalomkiváltó prosztaglandin termelést. A modern orvoslás egyre jobban felismeri a Noni természeteses, mellékhatás mentes fájdalomenyhítő hatását. 

4. Allergia

NONI hatása az allergiás reakciót kiváltó hisztamin felszabadulását, magas flavonoid tartalma miatt gátolhatja és csökkentheti az ödéma képződést a nyálkahártyákon ezáltal enyhítheti orrdugulást, orrfolyást ill az egyéb allergiás tüneteket.

5. Ízületi gyulladás

NONI gyümölcs csökkentheti a gyulladásokat, erősítheti a csontokat és az ínszalagokat. Hatásainak tesztelése ízületi gyulladás ellen hosszú időt vesz igénybe, de úgy tűnik, a betegek megkönnyebbülnek, ha a szokásos napi adagot fogyasztják belőle. A fájdalom ill gyulladás csökkentő hatása miatt a páciensek állapot javulásról számoltak be.

6. Antidepresszáns

NONI gyümölcs fokozzahatja a szerotonin és a melatonin hormon termelődését. A szerotonin a hangulatot, az érzelmeket, az alvás befolyásolja, hiánya depressziót idézhet elő. A melatonin a cirkadián az alvási ritmust szabályozza, segítiheti az elalvást, az éjszakai pihenést és jelentősen javíthatja a hangulatot. 

7. Magas vérnyomás

NONI gyümölcs nagy mennyiségben tartalmaz C-vitamint, szelént és fitonutrienseket, melyek gátolhatják, hogy szabadgyökök káros hatást fejtsenek ki az erek falára és szkopoletint, mely csökkentheti a magas vérnyomást. A xeronin a sejtek működését harmóniába hozza, csökkentheti a stresszt és ennek hozományaként a vérnyomást is csökkentheti. Megtalálható benne a triptofán aminosav is, mely elősegítheti más anyagok, pl. a szerotonin termelődését, ( erről már volt szó ) mely szintén vérnyomáscsökkentő és kedélyjavító hatású lehet.

8. Bőrvédő hatás

NONI gyümölcs bőséges forrása olyan tápanyagoknak, melyek nagyban javíthatják a bőr állapotát. Védelmet nyújthatnak a sejtkárosodás kivédésében és ezáltal és ezáltal lelassúlhat az öregedés. A NONI gyümölcs hatása a feljegyzések szerint, alkalmazták és bőrbetegségek és sérülések kezelésére. Eredményesen kezeltek vele, gombás fertőzéseket, fekélyeket és a fejbőr kórokozók által kiváltott betegségeit. Samponként  hidratáló hatást fejthet ki. feljegyzések szerint a fejtetűre is hatékony lehet.

9. Anyagcsere

NONI gyümölcs szuper élelmiszer az anyagcsere szempontjából. A NONI hatása: Javíthatja az emésztést, befolyásolhatja az anyagcsere folyamatokat és vércukorszintre is hatással lehet. Az antrakinonok hatására serkentheti az emésztést. Rostjai csökkenthetik az egyszerű cukrok bevitelét, ennek eredménye hogy a vércukorszint lassabban   emelkedhet az étkezés után.

10. Energianövelés

A polinézek energianövelésre és fáradtság ellen népi gyógymódként használták a NONIT. A vizsgálatok szerint a NONI fokozhatja a fizikai aktivitást, javíthatja az állóképességet így az életminőségre is kihathat.

11. Csökkentheti a daganatos sejtek szaporodását

A legnagyobb érdeklődést a fájdalomcsillapító hatás mellett, ezen tulajdonsága váltotta ki. A kutatások ígéretesek ebben a témában. A damnacantal gátolhatja a daganatgének hatásának érvényre jutását, és elősegítheti a hibás sejtek mielőbbi lebontását és kiürítését. Az utóbbi funkciót több egyéb molekula is támogatja. az immunrendszer által nagyobb mennyiségben termelt gamma-interferon, a tumor-nekrózis faktor (TNF) és az interleukinek is. 

Összességében a NONI gyümölcs a természet adta ajándék.... A kutatások egyértelműen bizonyítják mennyire kimagasló hatása van a szervezeten belül... De ennél sokkal értékesebbek mindazok a tapasztalatok amiket a fogyasztóinktól tudunk meg napról napra....

Csak egy gyümölcs legyintenek sokan.... De mi már tudjuk milyen elképesztő változásokat okozhat.. Aki nem hiszi járjon utána...Ugye kedves NONI fogyasztók ??

“Az első reakcióm a NONI-val kapcsolatban ugyanaz volt, mint a legtöbbeknek. Egyszerűen fogalmazva, kételkedtem. Hogy lehet egy gyümölcsnek ennyiféle jó hatása? Miért nem hallottam róla korábban? És a név, a különös hangzású név, mint a NONI nem igazán tette hitelessé, hogy ez egy figyelemreméltó anyag. Így hát kutattam. Miután felülvizsgáltam több mint 10.000 NONI fogyasztó eredményeit, meggyőződtem róla, hogy a Noni kétségtelenül számos orvosi területen olyan hatásossággal rendelkezhet, melyet a modern orvostudomány sem hagyhat figyelmen kívül!”

Dr. Neil Solomon

a John Hopkins képzett orvosa  “Néhány probléma, amelyeket a NONI gyümölcs fogyasztása kedvezően befolyásolhat: magas vérnyomás, menstruációs görcsök, ízületi gyulladások, gyomorfekély, rándulások, sérülések, depresszió, szenilitás, emésztési zavarok, érelmeszesedés, véredény problémák, drogfüggőség, fájdalomcsillapítás és még sok egyéb. Annak ellenére, hogy a fenti lista úgy fest, mint egy kitépett lap a Vándor Kuruzslók kézikönyvéből, mégis valószínűleg konzervatív. A NONI-ban levő a szabad xeronin molekuláris szinten fejti ki hatását, és a sérült sejteket gyógyíthatja. Elsődleges funkciója a specifikus proteinek merevségének és formájának szabályozása. Mivel ezek a proteinek különböző feladatokat látnak el a sejten belül, érthető, hogy a Noni hatása hihetetlenül széleskörű fiziológiai reakciókat produkálhat.”

Dr. Ralph Heinicke  

A Noni étrendkiegészítő, szedése nem garancia senkinek arra, hogy bármilyen betegség, tünet állapot egy csapásra elmuljon, helyreálljon. Fontos még a megfelelő étrend a mozgás, stb... Minden esetben kérje ki orvosa, szakorvosa véleményét a termékkel kapcsolatban. Fogadja meg a tanácsát. Semmiképp ne helyettesítse a szedett gyógyszereit Noni készítménnyel.

A fentiek
kizárólag a megnevezett személy(ek) tapasztalatát, véleményét tükrözik. Ön ettől eltérő tapasztalatokat is szerezhet.
 
A cikk szerzője: Ludányiné Szabó Adrienn

 Az alábbi vélemények vásárlóink egyedi, szubjektív tapasztalatai. Ezekkel nem állítanak egyik,-a webáruházban kapható- termékről sem gyógyhatást. Az étrend-kiegészítõk kedvezõ hatást gyakorolnak az emberi szervezetre, azonban e termékeknek nem tulajdonítható betegséget megelõzõ vagy gyógyító hatás. Tartósan fennálló tünetek esetén keresd fel kezelőorvosod. Ennek elmaradásából származó egészségkárosodásért a vitaminpartner.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget.