RAGYOGJ! Fedezd fel a kaliforniai életérzést és teljesítsd ki az életedet a Calivita minőségi étrend-kiegészítőivel, kozmetikumaival és egészségmegőrző készülékeivel.

               70 315 7772    Rendelés külföldre 

Elektroszmog sugárzás védő fólia pakk (E-protect)
Elektroszmog sugárzás védő fólia pakk (E-protect)
19 285 Ft

Elektroszmog sugárzás védő fólia pakk (E-protect)

Szerezd meg Calivita Partner áron 25% kedvezménnyel!
Tudj meg többet

Az E-Protect Sticker egy a CaliVita logóval ellátott aranyszínű öntapadós fólia, amit közvetlenül az elektromos eszközökre - mobiltelefonok, táblagépek, laptopok, tévék, PC-k stb. - hátsó oldalára kell felragasztani azért, hogy harmonizálhassa az eszközök által kibocsátott EMF-hullámokat. Használhatóak ezeken kívül még az autók műszerfalára felhelyezve is.

Az E-Protect termékcsalád három különböző tagból áll. Ezek egyfajta ,,katalizátorként" funkcionálnak, és teljes körűen segítséget nyújthatnak, harmonizálhatják a veszélyes EMF-hullámokat.

19 285 Ft
Részletek

Minden elektronikus eszköz, illetve bármilyen elektromos árammal működő berendezések elektromágneses hullámokat bocsátanak ki magukból. Az elmúlt években a mobil elektronikai eszközök, a vezeték nélküli technológia ugrásszerű növekedését tapasztalhattuk meg. Emiatt állandó és egyre inkább gyorsan növekvő elektromágneses sugárzásnak vagyunk kitéve nap mint nap. Ez az elektromágneses sugárzás ugyan szabad szemmel láthatatlan, viszont hatásai potenciálisan rendkívül károsak lehetnek az egészségre.


Kinek ajánljuk?

Gondoljuk csak végig, mennyit is változott a világ az elmúlt néhány évtized alatt! Mennyi olyan új elektronikus készülék áll már a rendelkezésünkre, melynek óriási nagy hasznát vesszük minden egyes nap, akár munkánk során, akár otthon a háztartásban. Felmenőink valószínűleg el sem tudták volna képzelni mindazt a technikai újdonságot, ami számunkra már rég természetes...Ilyenek a számítógépek, a televíziók, a mobiltelefonok, a GPS és még sorolhatnánk hosszan ezeket. 

Valóban számtalan hasznos és szórakoztató eszközre támaszkodhatunk a mindennapokban, melyek megkönnyítik az életünket. De sajnálatos módon a mai high-tech világnak megvannak a maga veszélyei is, melyeket sokszor figyelmen kívül hagyunk...A mai gyerekek már igen korán úgymond a „technika ördögeivé” válnak. Felnőtteket megszégyenítő ügyességgel és érzékkel bánnak a modern elektronikus eszközökkel. Ők vannak ezáltal a leginkább veszélyeknek kitéve, mivel sokuk 4-5 elektromágneses hullámot kibocsátó készülékkel van egy helyen, sokszor huzamosabb ideig. 


Elektroszmog, a láthatatlan veszélyforrás:

Minden típusú elektronikus eszköz, és elektromos árammal működő berendezés elektromágneses hullámokat bocsát ki magából. Ez a sugárzás ugyan szabad szemmel láthatatlan mindannyiunk számára, viszont hatása potenciálisan lehet káros az egészségünkre.

Te is rosszul alszol, ha elalvás előtt a mobiltelefont a fejed mellett hagytad? A konnektor, vagy a hosszabbító túl közel van az ágyadhoz? Fáradt vagy gyakran, vagy fáj a fejed? Úgy érzed soha nem tudod igazán kipihenni magad? Érdemes elgondolkodnod azon, hogy talán ez lehet az oka...


E-Protect család:

E-sugárzásokkal szembeni harmonizációs eszköz
Sok évig tartó kutatómunka és tapasztalata eredményeként, a CaliVita megalkotta a E-protect termékek második generációját azért, hogy az E-sugárzások harmonizálhatóak legyenek. Az E-Protect termékcsalád három különböző tagból áll. Ezeknek használata esetén egyfajta ,,katalizátorként" funkcionálhatnak, így teljes körűen harmonizálhatják a szervezetre veszélyes EMF-hullámokat.


Tudtad-e?

Tudtad azt, hogy gyermekeid testének magasabb a víztartalma, így az elektromos sugárzás mélyebben érheti el az agyszöveteit? Ezért soha ne engedd meg, hogy ott tartsa a mobiltelefont közvetlenül a feje mellett ! 


A csomag tartalma:

4 db  E-Protect Sticker (3+1 ajándék)


 

#eprotect #eprotecthome #elektroszmog #emf #mobiltelefonsugárzás #esugárzás #harmonizáció #eprotectdisc #eprotectcard #calivita #calivitapartner #caliviwomenE-Protect cikkek:Adatok
Cikkszám
110
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!