Vitaminok, táplálékkiegészítők.  Azonnali 25% kedvezmény 24.000 ft feletti vásárlás esetén. Szállítás  közvetlenül a Calivita nagykerből 1-3 nap alatt. 35.000 ft felett 490 ft postaköltség +36703157772

             

A vitamin partner az elektroszmog ellen is felveszi a harcot.

E-protect Calivita elektroszmog védelem

Az elekroszmog láthatatlan, de veszélyes lehet az egészségre és a közérzetre.

Gondoljunk csak bele mennyi elektromos berendezéssel vagyunk körülvéve,és a legtöbb sugárzik.

A háztartási gépek, tévék, rádiók, számítógépek és laptopok, és az összes közül talán a leggyakrabban használt, ráadásul mindig testközelben tartott mobiltelefon is mágneses mezővel van körülvéve.

Hogyan védekezzük? Lehet megoldás!

A modern technológiák és az elektromos készülékek használata elképzelhetetlen elektromágneses mező nélkül. Minden ilyen elektromos készülék (pl. a hírközlési és kommunikációs berendezések, háztartási gépek, még az egyszerű kábelek is) elektromágneses hullámokat bocsát ki.

Az elekroszmog láthatatlan, de veszélyes lehet az egészségre és a közérzetre.

A folyamatos elektroszmog sugárzás fejfájást, idegességet, fáradtságot, növekvő stresszt okozhat és megzavarhatja az alvási ciklust.
A CaliVita® Electronic E-protect terméke elősegítheti védekezést a magas frekvenciájú és elektromágneses sugárzás ellen, melyet olyan készülékek bocsátanak, ki, mint a mobiltelefon és a:
  • laptopok
  • baba megfigyelő készülékek
  • vezeték nélküli telefonok
  • személyhívók
  • házi telefonok
  • televíziók
  • mikrohullámú sütők
  • GPS-ek
  • és maga az autó.
Az E-PROTECT egy olyan informatikailag kezelt fólia, ami segít megvédeni a szervezetet a elektroszmog káros hatásaitól a mobil kommunikációs eszközök használata során.
E-PROTECT: 
- Technikai innováció
- Tudományosan tesztelt
- Folyamatos hatás
- Nincs mellékhatás, kontraindikáció

Az E-PROTECT hatásait számos biológiai mérési eszközzel tesztelték. A hőteszt világosan mutatja az E-PROTECT-nek a bőr hőmérsékletére gyakorolt hatását.

Ez egy képalkotó eljárás, ami infravörös fény segítségével láthatóvá teszi a tárgyaknak, testeknek az emberi szem számára egyébként láthatatlan hősugárzását. 

A bőr hőmérséklete kezdetben 27,5 °C
A bőr hőmérséklete 4 perc mobiltelefonálás után E-PROTECT használata nélkül 31,5 °C
A bőr hőmérséklete 4 perc mobiltelefonálás után E-PROTECT használatával 27,5 °C

A tesztek szerint ha a mobiltelefont minden védelem nélkül használják, a fej túlmelegedhet. Számos teszt megmutatta, hogy ha a mobiltelefont E-protect védelmével használják, ez a túlmelegedés nem következik be.

Az E-protect használata nem csökkenti az elektromágneses hullámok keltette energiát.

Ezért ajánlott csökkenteni a telefonhívások hosszát, standby állapotba kapcsolni a telefont, ha a szív környékén (pl. ingzsebben), vagy a nemi szervek környékén (pl. nadrágzsebben) hordjuk.

Ezen kívül ajánlott a használaton kívüli, de bekapcsolt elektromos készülékektől legalább 2 m távolságra tartózkodni (pl. mobiltelefon alvás közben).

Egyszerűen távolítsa el a fóliát a matricáról és ragassza a mobiltelefon akkumulátorára (kívülről a telefonra, vagy közvetlenül az akkumulátorra), kívülről a laptopjára stb.

Az eszköz használata teljesen biztonságos és hatása folyamatos
Ha a címke megkarcolódik, meghajlik vagy más módon károsodik,  nem ajánlott használni.
Ne vágja fel több részre a címkét, mert így csökkenhet a teljesítménye.
Ne tegye a címkét a mikrohullámú sütő belsejébe, mivel a fólia fémből van.
Ha a mikrohullámú sütőn szeretné használni, ragassza kívülre.
Tartsa távol a használaton kívüli címkéket gyerekektől.
Figyelem!
Nem orvosi eszköz.
Nem alkalmas orvosi állapot diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására, megelőzésére vagy befolyásolásásra.
A fentiek
kizárólag a megnevezett személy(ek) tapasztalatát, véleményét tükrözik. Ön ettől eltérő tapasztalatokat is szerezhet. Az oxigén csepp nem helyettesíti az orvos álltal előírt kezelés és termékeket. Kiegészítésképpen alkalmazandó. Fogyasztása esetén kérje ki orvosa véleményét!
 
Az alábbi vélemények vásárlóink egyedi, szubjektív tapasztalatai. Ezekkel nem állítanak egyik,-a webáruházban kapható- termékről sem gyógyhatást. Az étrend-kiegészítõk kedvezõ hatást gyakorolnak az emberi szervezetre, azonban e termékeknek nem tulajdonítható betegséget megelõzõ vagy gyógyító hatás. Tartósan fennálló tünetek esetén keresd fel kezelőorvosod. Ennek elmaradásából származó egészségkárosodásért a vitaminpartner.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Jó egészséget kíván a vitamin partner webáruház.