Vitaminok, táplálékkiegészítők.  Azonnali 25% kedvezmény 24.000 ft feletti vásárlás esetén. Szállítás  közvetlenül a Calivita nagykerből 1-3 nap alatt. 35.000 ft felett 490 ft postaköltség +36703157772

             

E-Protect Termékcsalád minden évben megújuló IGEF Tanúsítványai


Az Elektroszmog Kutatók Nemzetközi Társasága által végzett biofizikai vizsgálat eredménye megerősíti, hogy a szív- és érrendszeri folyamatok, valamint a vegetatív idegrendszer számára előnyös és védő intézkedésként használható az E-Protect Sticker, az E-Protect Card és az E-Protect Disc a nagyfrekvenciás elektromágneses sugárzás és elektroszmog ellen.

A tanúsítvány jelenlegi érvényessége az interneten ellenőrizhető.

Az Elektroszmog Kutatók Nemzetközi Társasága által végzett biofizikai vizsgálat eredménye megerősíti, hogy a szív- és érrendszeri folyamatok, valamint a vegetatív idegrendszer számára előnyös és védő intézkedésként használható az E-Protect Sticker, az E-Protect Card és az E-Protect Disc a nagyfrekvenciás elektromágneses sugárzás és elektroszmog ellen.

A E-protect tanúsítvány jelenlegi érvényessége az interneten ellenőrizhető a www.elektrosmog.com/igef-zertifizierte-produkte-2 címen.

Az International Society for Electrosmog Research IGEF tanúsító testülete ezúton megerősíti, hogy az itt nyilvántartott IGEF tanúsítványok naprakészek és érvényesek.

Az IGEF által hitelesített termékeket független laboratóriumok tesztelték a magas frekvenciájú elektromágneses sugárzásokkal szembeni védő tulajdonságaik szempontjából, mint például a rádióadók, mobiltelefonok, WLAN és alacsony frekvenciájú elektroszmogok. 

A vizsgálatok típusát, terjedelmét és eredményeit a tanúsított termékek szállítóitól igényelhető jelentések dokumentálják. A szolgáltatók címe megtalálható az adott weboldalakon.

A pozitív eredmények miatt ezeknek a termékeknek az IGEF tanúsítási folyamat során az IGEF jóváhagyási pecsétjét adták.

E-Protect Termékcsalád minden évben megújuló IGEF Tanúsítványai, az Angol nyelvű tanusítványokat töltöttük fel. Kérhető a tanusítvány még Német, Olasz, Spanyol nyelven is. 

 E-protect Card: zertifikat-e-protect-card-englisch5.pdf

 E-Protect Disc: zertifikat-e-protect-disc-englischm.pdf

 E-Protect Sticker: zertifikat-e-protect-sticker-englisch13.pdf