Vitaminok, táplálékkiegészítők.  Azonnali 25% kedvezmény 24.000 ft feletti vásárlás esetén. Szállítás  közvetlenül a Calivita nagykerből 1-3 nap alatt. 35.000 ft felett 490 ft postaköltség +36703157772

             

Az 5G és az elektroszmog sugárzás harmonizálása


Habár a mobiltelefonok és más hordozható eszközök negatív hatásaival kapcsolatos tudományos kutatás még nem zárult le, érdemes megfontolni több, a témában jártas orvos egybehangzó véleményét: egészségünk érdekében védelmet kell biztosítanunk az elektromos eszközökkel szemben.
Nem tudhatjuk hordoz-e veszélyeket számunkra az 5G és egyéb elektromágneses sugárzás, elektroszmog?

Dr. Thomas Rau, a svájci Paracelsus Klinika orvosa egyike az alternatív egészségmegőrzés szakértőinek.

Becslése szerint a világ fejlettebb régióiban a népesség 3-8 százaléka elektro-hiperérzékenységben szenved és az őket érő elektromágneses terhelés, az elektroszmog hozzájárulhat a rák, a neurológiai zavarok, a migrén, az alvászavar, a szívritmuszavar és további egészségügyi zavarok kialakulásához.

Az elektromágneses mezők mindenkire hatnak. Az 5G veszélyét még csak latolgatják.

Az elektromágneses szennyezés hatásai (az elektroszmog [EMF] és a rádiófrekvenciás sugárzás [RFR], melyet az elektromos és drót nélküli eszközök bocsátanak ki) más – például kémiai vagy nehézfém – szennyezésekhez hasonlóan évek alatt összeadódhatnak a szervezetünkben, anélkül, hogy észre vennénk. 

Dr. Hanoch Talmor, a floridai gainesvilli Holisztikai Központ orvos igazgatója és az „Egy jobb világért” szervezet alapítója és igazgatója évekig tanulmányozta az elektromágneses szennyezés hatásait az emberi szervezetre.

Kutatásai és klinikai tapasztalatai alapján azok az emberek, akik mobiltelefont használnak, sokkal jobban ki vannak téve az agyi, nyaki és fejtájéki problémáknak.

Minden ember alkotta hullám, köztük az elektromágneses mezők, a rádió, a tévé, a mikrohullámú sütő és a mobiltelefonok is kétdimenziós szinusz hullámokból állnak.

Amikor ezek a hullámok keresztezik a természetes hullámokat, megváltoztatják azokat, és az eredeti információ torzul.

Ennek eredményeképpen a test téves információt kap, és a DNS normál működésében, a szervekben és a mirigyekben zavar keletkezik.

Ez nagyban hozzájárul a betegségek, az idő előtti öregedés, az érzelmi és mentális stressz kialakulásához.” (Dr. Hanoch Talmor)

Számtalan kockázati tényező

Az elektronikus eszközökből érkező, a testen áthaladó magas frekvenciájú mezők ténylegesen vagy virtuálisan észlelhető stresszfaktorként jelentkeznek, emiatt felborulhat a belső szervek és mirigyek energia-egyensúlya.

Az immunrendszer emiatt folyamatos terhelés alatt áll és fokozatosan gyengülhet.  

                                                                                               

Bemutatjuk az E-Protect családot

Sok éves kutatómunka és tapasztalat eredményeként a CaliVita megalkotta a rendkívül sikeres Communiguard termék második generációját az E-sugárzások harmonizálására.

Milyen kiszerelésekben kapható? 

1. Katt ide: E-PROTECT STICKER elektroszmog hatását harmonizáló fólia
Csomag tartalom: 1 db E-Protect Sticker.

2. Katt ide: E-PROTECT STICKER PACK elektroszmog hatását harmonizáló fólia pakk 
Csomag tartalom: 3+1 db AJÁNDÉK Sticker.

3. Katt ide: E-PROTECT PERSONAL elektroszmog hatását harmonizáló személyi csomag
Csomag tartalom: 1db E-Protect Card, amihez 2db E-Protect Sticker AJÁNDÉK! Azonnali 25% kedvezmény!

4. Katt ide: E-PROTECT HOME elektroszmog hatását harmonizáló otthon csomag
Csomag tartalom: 1db E-Protect Disc, 1db E-Protect Card + 2db AJÁNDÉK Sticker! Azonnali 25% kedvezmény!

5. Katt ide: BioHarmonex 4.0 Biorezonanciás készülék. Minden program használatakor fut egy antielektroszmog program. Miközben a készülék működik, védve is lehetsz az elektroszmoggal szemben. Illetve mindenki aki a készülék 1,5 m-es körzetében tartózkodik. A BioHarmonex 4.0 nem az E-protect termékcsalád része. Viszont szerepe van az elektroszmog elleni védekezésben. Azonnali 25% kedvezmény!

Calivita Partner oldalunkon bankkártyával is fizethetsz.

Törzsvásárlói oldal