RAGYOGJ! Fedezd fel a kaliforniai életérzést és teljesítsd ki az életedet a Calivita minőségi étrend-kiegészítőivel, kozmetikumaival és egészségmegőrző készülékeivel.

               70 315 7772    Rendelés külföldre 

Bioharmonex, biorezonanciás készülék BLOG

Biorezonancia orvosi szemmel. Rezgések az egészségért. Már otthonodban is.

2021.09.14 17:40
Biorezonancia orvosi szemmel. Rezgések az egészségért. Már otthonodban is.

A rezgések mindenhol körülvesznek minket, és a testünk is rezgéseken alapul. A sejtjeink, szerveink és szöveteink mind saját egyedi rezgési mintázattal rendelkeznek. Ezek a rezgések fontos szerepet játszanak az egészségünkben és a jóllétünkben.

A rezgések hatással lehetnek az egészségünkre a következő módokon:

  • A rezgések stimulálhatják a sejtek regenerációját és növekedését.
  • A rezgések segíthetnek a stressz és a szorongás csökkentésében.
  • A rezgések javíthatják az alvás minőségét.
  • A rezgések csökkenthetik a fájdalmat és a gyulladást.

Számos különböző típusú rezgés létezik, amelyeknek különböző egészségügyi előnyeik lehetnek.

A leggyakoribb típusú gyógyító rezgések a következők:

Hanghullámok: A hanghullámok rezgést keltenek a levegőben, amelyek aztán a testünkbe jutnak. A hanghullámok számos különböző módon alkalmazhatók a gyógyításra, például a zeneterápia, a hangterápia és a hangfürdő formájában.

Vibrációk: A vibrációk rezgést keltenek a tárgyakban, amelyekkel érintkeznek. A vibrációkat számos különböző módon alkalmazzák a gyógyításra, például a masszázs, a csontkovácsolás és a biorezonanciás terápia formájában.

Elektromágneses sugárzás: Az elektromágneses sugárzás rezgést kelt a térben. Az elektromágneses sugárzást számos különböző módon alkalmazzák a gyógyításra, például a fényterápia, a magneterápiás kezelés és a biorezonanciás terápia formájában.

A rezgések gyógyító potenciálja még mindig kutatási téma, de a korai eredmények ígéretesek. A rezgések egy biztonságos és hatékony módja lehet az egészségünk és a jóllétünk javításának.

Dr. Kohán József a Biorezonancia egyik kiemelkedő szakembere tollából.

Az élettani folyamatokat, a betegségek kialakulását, a gyógyszerek és más hatóanyagok működését ma a legkorszerűbbnek tartott molekuláris biológia eszközeivel próbálják leírni, megmagyarázni.

Az igazság az, hogy a számítógépek korában, amikor a világ összefüggéseit a hagyományos fizika mellett a kvantummechanika, a hullám- és káoszelmélet sokkal jobban megmagyarázhatóvá, kiszámíthatóvá teszi, szemléletváltozásnak, paradigmaváltásnak kellene bekövetkeznie a biológiában is.

Szent-Györgyi Albert a problémák megoldását a szubatomikus szinten gondolkodó kvantumbiológiában látta.

Ötleteit és megfigyeléseit fizikus kortársai munkásságára alapozta, akik az energia és az anyag kapcsolatát vizsgálták. 1941. március 21-én világhírűvé vált előadásában beszélt először az élő organizmusok funkcionális elektromágneses tulajdonságairól.

A bioinformatika és a biorezonancia alapjai a múlt század elejére nyúlnak vissza. 1922-ben egy orosz tudós, Gurvics azt figyelte meg, hogy a növekedésben levő hagymagyökér egy másik növény növekedését jelentősen gyorsítja, ha a közelébe helyezik.

Ez akkor is működött, ha üvegburával választotta el mindkét növényt. Gurvics „reguláló biomező”-nek nevezte a jelenséget.

Kaznecsejev és Mihajlova tudományos vizsgálataik nyomán a sejtek közötti kommunikáció alapját képező ultragyenge sugárzást mértek, majd az utóbbi évtizedekben a német Fritz Popp kutatásai erősítették meg, hogy a sejten belüli és a sejtek közötti információáramlás nemcsak biokémiai molekulák segítségével, hanem fotonokon keresztül, vagyis tömeg nélküli fénykvantumokkal is történik.

Ez az ultragyenge sugárzás az élő szervezetben mindenütt jelen van, sőt az élettani folyamatok irányításában is részt vesz.

Popp és más tudósok vizsgálatai nyomán tudjuk: minden sejtnek, szövetnek van biofoton-kisugárzása, és nemcsak az egészséges szövetnek, hanem a betegnek is vannak saját rezgései.

Minden betegség egyúttal energetikai bevésődést, lenyomatot is létrehoz a szervezetben, amit „engram”-nak szokás nevezni.

Georges Lakhovsky, a „multihullám-oszcillátor” feltalálója az 1920-as évektől kezdve növényeken, állatokon és később emberi mintákon végzett sikeres kísérleteket.

Készüléke „ultrarádió-frekvenciák” széles spektrumában sugárzott. Ed Petit kísérletekkel igazolta, hogy a multihullám-oszcillátorral kezelt, vízzel növesztett csírák 3-szor gyorsabban fejlődtek, mint a normál csapvízzel kezeltek, azaz mintha nem is csak a sejtekre, hanem talán az atomi struktúrákra hatott volna kedvezőbben a multihullám-oszcillátor.

Ifj. Royal Raymond Rife (1888–1971) biokémikus, mechanikai és elektromos kutató, a heidelbergi egyetem díszdoktora legismertebb találmánya, a „frekvenciakészülék”, valamint az „univerzális vírusmikroszkóp” segítségével évekig kísérletezgetve feltérképezte az emberi szövetek rezgésmintáját, és minden, általa veszélyesnek tartott baktérium, vírus saját frekvenciáját.

A különböző biorezonanciás készülékek előfutáraként tekinthetünk találmányaira.

Az utóbbi évtizedekben számtalan publikáció foglalkozott a rezonancián alapuló biológiai kommunikációs rendszerek hatásmechanizmusával és a speciális készülékek alkalmazhatóságával.

Ma már tudjuk, hogy minden biokémiai folyamat elektromágneses irányítás alatt áll. A sejtszinten azonosított belső jelkibocsátó központok: a DNS és a membránok.

A sejtek egymás információkisugárzását csak nagyon szűk hullámhossz- és intenzitástartományban észlelik.

Az amerikai fizikus, R. Adey szerint, ha a sugárzás erősebb vagy gyengébb, mint ami a sejt érzékelő ablakának épp megfelel, akkor a sejt nem reagál rá.

Minden szerv, szövet és a hozzá tartozó élettani folyamat speciális, rá jellemző frekvencia-tartománnyal rendelkezik, amely a saját hullámhosszon és amplitúdón keresztül befolyásolható.

#bioharmonex #biorezonancia #biorezonanciás vizsgálat #biorezonanciásvizsgálat, biorezonanciás készülék, biorezonanciás állapotfelmérés, scio biorezonancia, természetgyógyász biorezonancia, mi a biorezonancia, biorezonancia kezelés, rezgés, schumann rezonancia, hullám, elektroszmog, regeneráció, stresszmentesítés, elektromos hullámok, biorezonancia vizsgálat, mágneses rezonancia, biorezonanciás készülék ára, calivita biorezonancia, calivita, calivitapartner, 

Ezen kutatási alapokon nyugszik a családi biorezonanciás készülék, a BioHarmonex működése.

Lényegében nem a hagyományos értelemben vett gyógyító eszközt kell látni benne, hanem egy olyan műszert, ami a természetes és egészséges frekvenciák programozott sugárzásával harmonizálja a szervek működését.

Az általa kibocsátott elektromágneses szignálok, információk a testen áthaladva, a szövetekben elnyelődve gerjeszteni tudják az ott zajló biofizikai történéseket, amik a kémiai reakciók alapját jelentik. Ilyen módon a normál szöveti rezgések frekvenciái segítően hatnak a szervek működésére, harmonizálják azokat anélkül, hogy ezt érzékelnénk, s hogy ez erőszakos vagy veszélyes lenne a szervezetre nézve.

A készülékkel közvetlenül tudunk hatni az elektromágneses biokommunkációs rendszerre, ezáltal a sejtekben és a szövetekben lezajló biokémiai folyamatok nagy pontossággal és célzottan befolyásolhatóak kémiai anyagok bevitele nélkül.

Az emberi test informatikai rendszerére ható, pulzáló mágneses teret kibocsátó, biostimulációs eszköz frekvenciatartománya 1 Hz-200 kHz, térerőssége 10 mikrotesla.

Ez a gyenge mágneses térerő kizárja, hogy a készüléknek bármilyen káros sugárzása lenne, de ahhoz éppen elég, hogy a fiziológiás történéseket újrahangolja, harmonizálja a szervezetben.

20 összetett programja harmonizált alprogram rendszerekkel, több biológiai ablak egyidejű aktiválásával éri el a kívánt hatást.

A programozó funkciók a szervóra szerint is beállíthatók a hatékonyság fokozása céljából.

A hordozható, kézre eső, funkcionális kezelőgombokkal ellátott, kis méretű készülék mellékhatásoktól mentes stimulálást végez a szervezet különböző funkcióiban, így használatának ellenjavallata nincs.

Az alábbi programok segítik az Ön testének harmonikus működését:

  • GYERMEK – Az egészséges testi-szellemi fejlődést elősegítő program a gyermek fejlődésekor különösen kiemelt jelentőségű a szövetek stimulációjára. Stimulálóan jeldús környezetet biztosít a városok vasbeton- és aszfaltdzsungelében, az elektroszmog ellen is. A készülék alkalmazható akkor is, amikor a gyerek alszik. Mivel a fiatal szervezet még jobb adaptációs rendszerrel rendelkezik, elégséges minden másnap egyszer lefuttatni a programot.
  • IMMUN – Az immunrendszert támogató program az ellenálló képesség növelésére, az immunsejtek aktiválására alkalmas, de jól felhasználható általános roborálásra is. Járványok és a környezetünkben előforduló fertőzéses betegségek esetén megelőzésként jól kombinálható mindenfajta védekezési módszerrel.
  • ÖRÖKIFJÚ – A hormon- és idegrendszer támogatására (libidó serkentése, antioxidatív folyamatok segítése), adaptációs folyamataink harmonizálására, szellemi és fizikai teljesítőképességünk megőrzésére alkalmas program. Az egész család, több generáció is használhatja.
  • HORMON – A hormonrendszer általános segítője. A test egyes szerveinek támogatására alkalmas, az extrém fáradtságra is jó hatással van.
  • FÁJDALOM – Használatával emelhető a fájdalomküszöb.
  • LAZÍTÁS – Stresszoldó program a mentális relaxáció segítésére. Alkalmas feszült idegállapot oldására, feldolgozatlan feszültségek, illetve stressz levezetésére.
  • IDEGEK – Agyi és idegi, szellemi tevékenységet optimalizáló program. A központi idegrendszer megnyugtatására, pihentetésére és olyan izomkoordinációs rendellenességek kezelésének kiegészítésére alkalmas, amelyek elsősorban a fáradtsággal együtt jelentkeznek. Rendszeresen jelentkező akaratlan izommozgások, izomgörcsök (harántcsíkolt és simaizmok lüktetése, remegése, tikje) esetén is előnyös.
  • SÚLYCSÖKKENTŐ – Zsírszöveti és kötőszöveti anyagcsere fokozására, méregtelenítésre alkalmas program. Fogyókúrák kiegészítője; a tápanyag hasznosulásának optimalizálására, a salakanyagok kiválasztásának serkentésére; az általános komfortérzet növelésére, a lelki egyensúlyvesztés következtében fellépő evési kényszerérzet csökkentésére alkalmas. Használata segít a táplálkozási szokások átállításakor jelentkező hiányérzet leküzdésében.
  • MÉREGTELENÍTŐ – Méregtelenítő program a kiválasztó szervek támogatására és serkentésére. A szervezet méregtelenítési folyamatainak javítására, a méregtelenítő kúrák hatékonyságának növelésére ajánlott.
  • SZEM/LÁTÁS – Támogatja a szem optimális működését, segíthet a szem fáradtsága esetén, a szem izomzatának pihentetésére! A látásnál keletkező idegi ingerületek vezetésének optimalizálására, a szem egész energetikájának javítására alkalmazza ezt a szemnyugtató programot legalább naponta kétszer!
  • KERINGÉS – A program a szív- és érrendszert támogatja.
  • LÉGZÉS – A légzési funkciók optimalizálását elősegítő program.
  • EMÉSZTÉS – Emésztési folyamatokat támogató program, amely a tápanyagfelvétel növelésével segít. Üzleti vacsorák, nagy családi ebédek, illetve étkezéssel összefüggő egyéb hasi diszkomfort érzetek esetén használható.
  • MÁJ/PANCREAS – A máj és a hasnyálmirigy működését támogató program. A hasnyálmirigy egyéb működésére, az emésztéssel kapcsolatos bioinformatikai csatornák stimulálására is használható.
  • BŐR – A bőr egészséges működésének, funkcióinak támogatását szolgáló program, amely alkalmas az egészséges bőr és az anyagcseréjét meghatározó szervek működésének stimulálására. Jól kombinálható speciális, egyénre szabott diétákkal és méregtelenítő/tisztítókúrákkal.
  • VESE – A vese és a húgyutak működését támogató program. Használható az intim testrészek komfortérzetének növeléséhez is. Kiegészíti a csi kung, a jóga és egyéb bioenergetikai gyakorlatokat; jól kombinálható a záróizmok tréningjével. Megelőzésképpen naponta minimum kétszer érdemes lefuttatni a programot, és közben megfigyelni a kezelt területeken keletkező apró érzeteket, mert ez segíti a gyengén működő funkciók újratanulását. A női közérzetet és komfortérzetet is javítja, jó hatással van a szeretkezés alatti kellemetlen érzetek, izomgörcsök csökkentésére, s jó a csökkent szexuális késztetés (libidó) normalizálására.
  • CSONT/SZÖVET – A csontszövetek erősítésére, az izomszövetek kezelésére, az edzés és verseny közben keletkező mikrosérülések regenerációjára, az izmok és ízületek terhelhetőségének növelésére, a sérülésveszély csökkentésére használható program.
  • EDZÉS UTÁN – Edzés után használandó mikrosérülések kezelésére, izomregeneráció serkentésére, fáradtságérzet csökkentésére. A sérülések kezelésénél hatásos kiegészítő a szövetek anyagcseréjének stimulálására, optimalizálására. Csökkenthető vele a regeneráció időszaka.
  • MERIDIÁN – Élénkítő program. Az akupunktúrás meridiánok működésének harmonizálásával bármelyik program hatékonysága fokozható. Az elektroszmog semlegesítésére is megfelelő program.
  • BIORITMUS – Bioritmust harmonizáló, frontérzékenységet csökkentő program. Az időjárási frontokra érzékenyeknek ajánlott a frontok jelentette megterhelés kiegyenlítésére, a gyors változások könnyebb elviselésére, a könnyebb átálláshoz, ha más időzónába vagy más időjárású zónába repülünk.

 Akár már holnap otthonodban használhatod. Calivita partner kártyával nagykereskedelmi áron szállítjuk !

 Bioharmonex a vitamin partner webáruházból.

Felhasznált irodalom:

Bevezetés: BARD

  1. Prof. Szedlák-Vadócz Valéria M.D. PhD: Bio-Harmonex – Életerő és harmónia
  2. Lednyiczky Gábor, Dr. Miklós Csaba: Biorezonancia terápia
  3. Lednyiczky Gábor szerk.: Bevezetés a biorezonancia terápiába
  4. Bókkon István: Az elektromágnesesség hatása az élő és élettelen világban
  5. Marjan Hrusovar M.D.: Healing with the magnetic field – A natural therapy
  6. A. G. Gurvitsh: Problems of Mitogenetic tRadiation
  7. Mae-Wan Ho, Popp, Fritz-Albert, Ulrich Warnke: What Is Life?
  8. Fritz-Albert Popp: Bioelectrodynamics and Biocommunication
  9. S. V. Konev: Fluorescence and Phosphorescence of Proteins and Nucleic Acids
    Az alábbi vélemények vásárlóink egyedi, szubjektív tapasztalatai. Ezekkel nem állítanak egyik,-a webáruházban kapható- termékről sem gyógyhatást. Az étrend-kiegészítõk kedvezõ hatást gyakorolnak az emberi szervezetre, azonban e termékeknek nem tulajdonítható betegséget megelõzõ vagy gyógyító hatás. Tartósan fennálló tünetek esetén keresd fel kezelőorvosod. Ennek elmaradásából származó egészségkárosodásért a vitaminpartner.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget.