RAGYOGJ! Fedezd fel a kaliforniai életérzést és teljesítsd ki az életedet a Calivita minőségi étrend-kiegészítőivel, kozmetikumaival és egészségmegőrző készülékeivel.

               70 315 7772    Rendelés külföldre 

Bioharmonex- biorezonanciás készülék otthonra legújabb 4.0 generáció
Bioharmonex- biorezonanciás készülék otthonra legújabb 4.0 generáció
372 265 Ft

Bioharmonex- biorezonanciás készülék otthonra legújabb 4.0 generáció

Bioharmonex- biorezonanciás készülék otthonra legújabb 4.0 generáció

A Bioharmonex készülék azonnali 25% kedvezménnyel kapható. Azonnali Calivita Partner kártyával.

A kedvezmény a feltüntetett árból értendő.

A végösszeg 279.900 ft, a rendelési folyamat végén kerül levonásra.

 

Mi a BioHarmonex?

A Bioharmonex alacsony frekvenciájú, gyenge, pulzáló elektromágneses mezőt létrehozó eszköz, melyet otthoni használatra fejlesztettek ki.

Az eszköz legfrissebb, csúcstechnológiás verziója felhasználóbarát tulajdonságainak köszönhetően életkortól függetlenül könnyen használható.

A közkedvelt korábbi programlista most új, letölthető programokkal egészült ki. A megújult eszköz életmód-tanácsadást és fényterápiás lehetőséget is kínál. LCD érintőképernyő, fényhatások, MyBio extrák.

372 265 Ft
Részletek

Ismerd meg jobban a Biorezonancia elvén működő Bioharmonex készüléket.

Hogyan működik a BioHarmonex?

Az emberi test minden működő sejtje elektromágneses mezőt generál.

A sejtek többek közt ennek az energiamezőnek a segítségével kommunikálnak egymással. A különböző fiziológiai folyamatokat a szervezet sejtjeinek kommunikációja indítja el, illetve szabályozza. Egészségünk a jól működő információáramlás függvénye.

A biorezonanciás eszköz által létrehozott külső elektromágneses mező segítségével képesek vagyunk stimulálni és befolyásolni a test egyes szövetei által generált természetes elektromágneses mezőt, és ezáltal elősegíteni a természetes anyagcsere-folyamatot.

Tehát a Bioharmonex egy otthoni felhasználásra kifejlesztett biorezonanciás készülék. A készülékbe előre kidolgozott frekvenciatartományokat építettek be, amelyek különböző működési zavarok esetén segítenek helyreállítani a szervezet egyensúlyát. A BioHarmonex® a biofizika, pontosabban a biorezonancia alapelvein működő, kifejezetten otthoni használatra kifejlesztett készülék.

A biorezonancia elvei szerint az emberi test minden élő sejtje elektromágneses mezőt generál. Ez az energiamező az egyik módja annak, hogy a sejtek egymással kommunikáljanak, a testünkben lezajló legkülönfélébb fiziológiai folyamatokat elindítsák, illetve szabályozzák.

BioHarmonex® egy külső elektromágneses mezőt generál, mely „megszólítva” a szervezet bizonyos szövetei által generált természetes elektromágneses mezőt, támogathatja annak természetes folyamatait. A programok alkalmazása remekül kiegészíthető belsőleg, illetve külsőleg használatos készítményekkel is.  

Biorezonancia készülék otthonodban. Miért költenél folyamatos, drága kezelésekre? Állítsd be a megfelelő programot akár munka közben akár éjszaka. A rezgések az egészségedért dolgoznak majd! 

A Bioharmonex készülék azonnali 25% kedvezménnyel kapható. Azonnali Calivita Partner kártyával. A kedvezmény a feltüntetett árból értendő.
 • kapsz hozzá egy 7-9000 Ft értékű terméket
 • és a BioHarmonex nettó árának 7%-át a kártyádon írunk jóvák Ezt a következő hónaptól kezdve levásárolhatod.
 • A továbbiakban a Calivita Partner kártyával, 25% kedvezménnyel kaphatsz meg minden CaliVita terméket! 
 • 2 év garancia jár a készülékre. 
 • És ingyenes szállítás. 
 • Magyarországi és külföldi szervíz szolgáltatás. 
 • Bővíthető program kínálat. +10 program. 
 • Külföldre is szállítunk.
 • BioHarmonex készülék mindig van raktáron, ezért a kiszállítás gyors akár már másnapra megoldható! 
 • Fizetés történhet utánvét, a futárnál bankkártyával ill 
   
Rendelésedet telefonon is leadhatod. Hívd ügyfélszolgálatunkat, kérdéseidre készséggel válaszolunk.
06 70 315 7772

BIOHARMONEX cikkek

Törzsvásárlói oldalunkon 25% kedvezménnyel elérhető, bankkártyás fizetési lehetőséggel.

 

BioHarmonex Programok

A BioHarmonex 4.0 készülék és 33 programot tartalmaz, melyhez további 10 programot igény szerint megvásárolhatsz webshopunkban.
Az alap 33 program a következő:

Megelőzés:

A megelőzés lényege általános egészségi állapotunk és életminőségünk javítása.

 

Miben támogatja a szervezetet a BioHarmonex

1. Antifront A jó közérzetért minden időben. Segítségedre lehet, ha érzékeny vagy az időjárási frontokra.
2. Bioritmus A harmonikusan működő bioritmus kialakításában támogatja a szervezetet.
3. Meridián Célja az akupunktúrás pontokat érintő meridiánok működésének harmonizálásában támogat, a kiegyensúlyozott energiaáramlás segíti.
4. Schumann rezonancia A Föld rezonanciája. Pontos értéke 7,83 Hz, ami megfelel az alfa agyhullámok rezgésszámának. Ez az elektromágneses tér szabályozza, váltja ki és hangolja össze szervezetünk másodpercenkénti többezer biokémiai folyamatát, így közvetve ez a mező is hozzájárulhat az emberi szervezet egészségének a fenntartásához.

Miben támogatja a Szerv/szervrendszereinket a BioHarmonex:

5. Csont A csontanyagcsere normál működését támogató program. Ajánlott növésben lévőknek, idősebbeknek és sportolóknak egyaránt.
6. Immun Az immunrendszert megszólító rezgésekkel a szervezet ellenálló képességének támogatására. Segítség lehet allergia és autoimmun betegség esetén is, mivel az immunrendszer optimális működésére "tanítja" a szervezetet.
7. Nyirokrendszer Támogathatja a nyirokkeringést. A nyirokrendszer, az immunrendszer részeként fontos szerepet játszik a kórokozók elleni küzdelemben. Támogatást nyújthat nyirokkeringési zavar miatt kialakult kar- és lábduzzanat esetén is.
8. Szem/Látás Azoknak ajánlott, akik sok időt töltenek számítógép előtt, vagy mesterséges fényben. 
9. Gyermek A program hozzájárulhat a gyermek testi és szellemi fejlődéséhez.
10. Örökifjú Program az antioxidáns folyamatokért és az "örök fiatalságért". Támogatja a szervezetet.


Ragyogó külső:

A tiszta ápolt bőr nem csupán megjelenésünkre, de a közérzetünkre is kedvezően hat. A sugárzó megjelenés önbizalmat kölcsönöz és segít jól teljesítenünk az élet minden területén.

11. Bőr Szép bőr, ragyogó külső. Rendszeres használata elősegítheti a hámréteg újraképződését, a bőrfiatalítást.
12. Fogak/fogíny Érzékeny fogak, fogíny esetén a program rendszeres használata segítheti az érzékenység megszűnését.
13. Súlykontroll A megfelelően alkalmazott súlycsökkentő módszerek, illetve anticellulit kúrák támogatására kifejlesztett program.


Szellemi teljesítmény:

Mentális képességünk megőrzése nemcsak idős korban, de minden nagy koncentrációt igénylő helyzetben - így például nehéz vizsgák alkalmával és szellemi munka esetén - egyaránt fontos.

14. Feltöltődés Frissen, fiatalosan, energikusan szellemileg és fizikailag egyaránt. "Energetizáló" program.
15. Idegek Azok számára, akiknek minden nap kifogástalan szellemi működésre és koncentrációra van szükségük. Javíthatja a szervezet stressztűrő képességet.


Életmód:

Életminőségünk jelentős hatással van életmódunkra. Az aktív és a passzív tevékenységek egyaránt fontosak. A rendszeres mozgás és pihenés az egészséges életmód elengedhetetlen részét képezi.

Sport/testmozgás:

16 Csont/ízület A csontok és ízületek ellenálló képességének támogatásában nyújthat segítséget. Támogathatja a gyorsabb regenerációt. Nagyobb fizikai igénybevétel, versenysport, túlsúly esetén ajánlott.
17. Edzés után Az intenzív testmozgás utáni mielőbbi regenerálódásban nyújthat segítséget.

Alvás:

18. Éjszakai nyugtalanság Ajánlott rossz alvóknak, nehezen elalvóknak, gyakran felébredőknek. Használd a programot esténként, még lefekvés előtt. Segíthet a folyamatok támogatásában.
19. Pihentető alvás 2 órás Mély alvást segítő program rövid, délutáni regenerálódáshoz nyújt támogatást.
20. Lazítás Segítheti a testi és szellemi ellazulást, az egész napi stressz elengedését, hogy újult erővel kezd a holnapot.


Nők/férfiak:

A nők és a férfiak eltérő anyagcseréje kapcsán - különösen idősebb korban - különböző, a nemekre jellemző problémák alakulhatnak ki, amelyek speciális megoldásokat tesznek szükségessé.

21. Hormon Kiegyensúlyozott hormonális működést támogató program.
22. Menzesz Jó közérzet a menzesz alatt, korlátok nélkül. a program használata enyhítheti a kellemetlen tüneteket.
23. Prosztata Az érett, középkorú és idősödő urakért.


Regeneráció:

Az optimális anyagcsere folyamatos támogatást igényel. Az anyagcsere támogatása sérülés esetén, lábadozás idején és a hétköznapokban egyaránt fontos.

24. Emésztés Segítheti az emésztési funkciókat, optimalizálhatja a bélrendszer működését.
25. Fájdalom Segítheti a szervezet öngyógyító folyamatait, csökkentheti a fájdalomérzetet, növelheti a fájdalomküszöböt.
26. Hasnyálmirigy Segítheti az emésztőenzimeket és inzulint termelő hasnyálmirigy optimális működését.

Keringés:
27. Keringés - rövid program Inkább funkcionális problémákra ajánlott. A keringési rendszer egyensúlyba hozását, energetikai feltöltését támogatja.
 
Légutak:
28. Légzés A megfelelő és hatékony légzés támogatásáért. Sportolóknak, dohányosoknak, városban élőknek kifejezetten ajánlott.
29. Torok-őr Ajánlott a felső légutak egészségesen tartásának támogatására, különösen a légúti nyálkahártyák lehűlésekor.
 
30. Máj Hozzájárulhat a máj optimális működésének a támogatásához, a méregtelenítéshez.
31. Másnaposság Közérzetjavító program, mely támogathatja a szervezet méregtelenítési funkcióit és a májregenerációt.
32. Méregtelenítés A szervezet méregtelenítő funkcióinak támogatására.
33. Vese Az optimális veseműködés és a kiválaszt folyamatait támogatja.

 


A további 10 BioHarmonex program, amelyeket megvásárolhatsz a következők:

     1. Cellulit program: Zsírlebontás, anyagcsere fokozás támogatására. Segíti a méreganyagok kötőszövetekből való kiürítését.
     2. Ajak/nyálkahártya program: Ragyogó ajkak az immunvédekezés gyengülése esetén is. Támogatja a szervezetet Herpes vírus elleni védekezésben.
     3. Pattanás/mitesszer program: Segíti az optimális faggyúmirigy működést, és a bőrregenerációt. A pattanáskezelés ideális kiegészítője.
     4. Kreatív gondolatok program: Támogatást nyújt szellemi munkavégzéskor és tervezéskor. 
     5. Keringés hosszú program: Ajánlott a vérkeringés támogatására, akár napi többszöri használatra. Támogatja a szervezet folyamatait magas vérnyomás és érelmeszesedés esetén is.
     6. Visszér program: A vénák optimális működéséhez nyújt támogatást. A visszérfájdalom enyhítésére, az érfalak regenerációjának támogatására. Elsősorban álló munkát végzőknek ajánlott.
     7. Emlékezőképesség program: Sok mindenre kell koncentrálnod és véletlenül elmaradnak dolgok, vagy egyszerűen csak feledékeny vagy? Bosszant, hogy nem jutnak eszedbe nevek, vagy kódok? Használd ezt a programot minden nap, segíti és támogatja az összpontosítást. Segíti és támogatja a tanulást és megkönnyíti a szellemi munkát. Enyhítheti a feledékenységet az idősebb korosztályban is.
     8. Pihentető alvás 8 órás program: Mélyalvás egy egész éjszakán át? Hogy frissen indulhasson a következő nap. Ebben támogat a program. Indokolatlanul felébredsz éjszakánként és csak forgolódsz? Fáradt vagy, mert nem tudod kipihenni magad éjszaka? Ez a program segítheti, hogy végre jól ki tudd aludni magad.
     9. Általános bélkarbantartás program: Bélflóra regenerálást segítő program a probiotikumok használatának kiegészítésére. Hozzájárulhat az egészséges bélflóra megőrzéséhez, és az immunrendszer optimális működéséhez nyújthat támogatást.
     10. Fül/hallás program: Fülzúgás, fülcsengés? A szervezetet támogatja a tünetek leküzdésében.

 

Hallgasd meg a téma orvos szakértőjének előadását.

Az előadás meghallgatásához kattints IDE.

Gyakran ismételt kérdések

Hány  év a garancia?
2 év garancia van a készülékre (az akkumulátorra: fél év).
 
Hogyan tölthető a Bioharmonex készülék?
MicroUSB 2.0-csatlakozón keresztül töltőről.
 
Milyen akkumulátorral rendelkezik a Bioharmonex?
1240 mAh Lithium-ion akkumulátor (3 napot kibír teljes töltöttséggel).
 
Milyen időközönként kell tölteni, meddig bírja az akkumulátor?
Ha folyamatos használatban van akkor 1 napot bír ki, de akar 3 napig is bírja ha keveset használják.
 
Hogyan tudok akkumulátort cserélni a Bioharmonex készülékben? Kaphatok-e segítséget az akkumulátor cseréjében?
A fedél lepattintásával egyszerűen cserélhető az akkumulátor.
 
Mennyi az akkumulátor élettartama, 1-2 év?
Az akkumulátor élettartama a használat gyakoriságától függ.
 
Ha töltés alatt van, akkor is lehet használni a Bioharmonex készüléket? Az 50hz-es hálózati áram nem befolyásolja a használatot? Azaz töltés közben is biztosan jó rezonancia jeleket ad ki?
Nem befolyásolja a töltés a készülék használatát.
 
Milyen távolságból hat, mi a készülék hatósugara?
Fél méteres hatósugárral rendelkezik
 
Milyen a Bioharmonex kijelzője?
Háttérvilágított érintőképernyős LCD 3.5" (480x320 pixel), TFT
 
Van alsó vagy felső korhatár a készülék használatánál?
Bármilyen korosztály nyugodtan használhatja
 
Hogyan lehet tisztítani a Bioharmonexet?
A készülék külső részét puha, nedves ronggyal lehet tisztítani. (belül nem piszkolódik)

Ne feledd a BioHarmonex készülékből azonnali 25% kedvezmény jár a feltüntetett árból.
Rendeld meg bankkártyás fizetéssel, regisztrálj a kedvezményért

 

#bioharmonex #biorezonanciáskészülék #biorezonancia #rezgés #hullám #calivita #calivitapartner #5g #bioharmonexgép #caliviwomen #rezonanciagép #calivitainternational #calivitahungary #Biorezonancia #biorharmonex #biorezonanciásvizsgálat #biorezonanciakészülék #biorezonanciásállapotfelmérés #természetgyógyászbiorezonancia #mi a biorezonancia #biorezonanciáskezelés 

Adatok
Cikkszám
108
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!