RAGYOGJ! Fedezd fel a kaliforniai életérzést és teljesítsd ki az életedet a Calivita minőségi étrend-kiegészítőivel, kozmetikumaival és egészségmegőrző készülékeivel.

               70 315 7772    Rendelés külföldre 

Ráncos bőr, szarkaláb, sima bőr, van megoldás?

Ráncos bőr, szarkaláb, sima bőr, a megoldás fiatalító öregedésgátló arcfelvarrás?

2021.09.13 20:43
Ráncos bőr, szarkaláb, sima bőr, a megoldás fiatalító öregedésgátló arcfelvarrás?

Belegondoltál már abba, hogy a bőrödön keresztül felszívódva milyen anyagok jutnak a véráramba?

A hagyományos kozmetikai termékekben található szintetikus összetevők gyorsan hatnak, agresszívak, azonnal látható eredményt ígérnek, de persze nem mindegy, milyen áron.

OrganiCare kozmetikumaink biofarmokon termesztett gyógynövények értékes hatóanyagaiból készülnek, így magas minőségű, magas tisztaságú és kiváló hatékonyságú termékeket eredményeznek.

Az OrganiCare termékcsalád további, előszeretettel használt alapanyagai között megtalálhatóak: kamilla, zsálya, mentol, kámfor olaj, búzacsíra olaj, édesmandula olaj, szőlőmag olaj, gránátalmamag olaj, moringa

A termékcsalád két új taggal bővül: egy természetes hialuronsavat is tartalmazó anti-ageing krémmel, valamint egy golyós dezodorral.

OrganiCare Anti-Ageing Cream – Fiatalos arcbőr természetesen

Az idősödő bőr ellen vesszük fel a harcot az új, intenzív Anti-Ageing Cream-mel.

A ráncos bőr és a szarkalábak nem a barátaink.

Bio OrganiCare családunk legújabb tagja kíméletesen, mégis gyorsan és láthatóan feszesíti és tölti fel a bőrt, csökkenti a ráncok láthatóságát, mindeközben intenzíven hidratálja és táplálja az arcot, a nyakat és a dekoltázst.

A kellemes illatú, könnyű, friss textúra hamar felszívódik, és már az első használat után üdévé, feszessé varázsolja a bőrt. 

Az arcfeszesítés és a ráncos bőr kezelése házilag is hatékony lehet.

A fiatalosabb megjelenés titka a készítmény különleges természetes hatóanyagtartalmában rejlik.

Ez egyrészről az olyan biokivonatok jelenlétének köszönhető, mint az aloe vera, az olívaolaj és az édesmandula-olaj, továbbá a sheavaj és jojobaolaj, másrészt annak a nagy koncentrációjú természetes hialuronsavnak, amely 

mintegy megkoronázza anti-ageing krémünk összetételét.

Szeretnél többet megtudni az Organicare termékcsaládról

Rendeld meg most!

Bioösszetevőkkel a ráncok ellen. Ráncos bőr, szarkalábak szembeszállunk veletek.

Az anti aging krém 99 százalékban természetes összetevőkből áll, növényi hatóanyagainak 95%-a biogazdálkodásból származik.

Ahogy a teljes OrganiCare családra, így erre a készítményre is igaz, hogy nem találhatók benne kőolajszármazékok, szintetikus színezékek, rákkeltő anyagok, alumíniumszármazékok, melyek mindegyike felvetheti az egészségkárosodás kockázatát. 

Nem találkozhattak a növények gyógyszermaradványokkal, növényvédő szerekkel, nem érte őket radioaktív besugárzás, génmódosítás sem.

Tudtad? hialuronsav természetes formában is megtalálható a kötőszöveteinkben, a bőrben és az ízületekben. A hialuronsavnak hidratáló szerepe van, hiszen saját súlyának ezerszeresét tudja megkötni vízből.

A testben található hialuronsav 50 százalékát a bőr használja fel, ez biztosítja a hidratált, egészséges bőrképet. Felnőtt, illetve idősebb korban viszont a hialuronsav termelése 5 százalékra esik vissza a babákéhoz képest.

Ismerd meg organikus hónalj dezodorunkat is. 

OrganiCare Deo Roll-On – Természetes frissesség egész nap

A dezodorok révén egyik legérzékenyebb bőrfelületünk akár naponta többször is találkozhat káros anyagokkal, melyek jelentős egészségügyi kockázatot hordozhatnak magukban.

A hagyományos dezodorok kapcsán többféle kritikus összetevőt is megemlíthetünk.

Az alumíniumsó eltömíti a verejtékmirigyek nyílásait, ezzel akár komoly egészségügyi problémák kockázatát is maga után vonhatja.

Így a verejték nem tud kijutni a szervezetünkből, holott az izzadás a szervezet természetes méregtelenítő folyamata.

Egy másik hatóanyag az agresszív gomba- és baktériumelleni szer, triklozán, melynek használata antiobiotikumrezisztenciához is vezethet, irritáló szemre, tüdőre és rendkívül káros a környezetre is.

Harmadrészt a parabénról is szót kell ejteni, amit tartósítószerként használhatnak a dezodorgyártók, és ami beleszólhat a szervezet hormonháztartásánakműködésébe.

És még nem beszéltünk az egyéb bőrallergiát kiváltó illatanyagokról, melyekből dezodoronként akár tíz-tizenkétfélét is találhatunk.

Kíméletes, mégis hatékony az izzadás ellen

A jó dezodor úgy képes szabályozni és egyensúlyban tartani az izzadás folyamatát, hogy közben tekintettel van a bőr természetes működésére.

Bio OrganiCare családunk régóta várt legújabb tagja, a Deo Roll-On pontosan ezt teszi rendkívül kíméletes, ugyanakkor hatékonymódon.

Hatóanyagai természetes szagtalanító, nedvszívó és antibakteriális hatással rendelkeznek, melyek a nap 24 órájában atermészetes frissesség érzését adják.

Rendeld meg most a Deo Roll-Ont!

A készítmény nem tartalmaz alumíniumsót, parabént vagy alkoholt. 

Többi biokészítményünkhöz hasonlóan összetevői 99%-ban természetes eredetűek, sőt a növényi hatóanyagok – mint például az aloe vera, a levendula, az olívaolaj, a rozmaring- vagy citromhéjkivonat – 95%-a biogazdálkodásból származik. 

Amellett, hogy e növények természetes antibakteriális hatásúak, tisztítják, fertőtlenítik, puhítják, nyugtatják és védik a hónalj bőrét.

Válts mielőbb természetes dezodorra, válaszd az OrganiCare Deo Roll-Ont, és bőröd, egészséged meghálálja.

#vegán #állatkísérletmentes #organikus #fenntarthatóforrás #gyógynövényalapú #aloeverával #hialuronsavval #parabénmentes #olivaolajjal #SLS-mentes #shea vajjal #gyors felszívódású #könnyűszerkezet #calivita #calivitapartner #szépség #krém #ránctalanító #antiageing #organikus #bio #természet #jojobaolaj #mandulaolaj #aloevera #levendula #rozmaring #citromhéj #biokozmetikum #biogazdálkodás #organicare #antiagenigkrém