RAGYOGJ! Fedezd fel a kaliforniai életérzést és teljesítsd ki az életedet a Calivita minőségi étrend-kiegészítőivel, kozmetikumaival és egészségmegőrző készülékeivel.

               70 315 7772    Rendelés külföldre 

Organic Noni a szupergyümölcsök királynője


Találja meg Ön is az egyensúlyt a Noni segítségével melynek hatóanyagai olyan területről származnak, ahol az ember és természet harmóniája még mindig létezik.

 

 A Noni gyümölcs másik nevén Morinda citrifolia vitaminokban, aminosavakban és ásványi anyagokban gazdag, de ezek mellett a Noni (Morinda citrifolia) szénhidrátot, tápláló rostot, vasat, káliumot, kalciumot és nátriumot tartalmaz.

Nonit (Morinda citrifoliát) a hagyományos kínai orvoslásban a szervezet ellenállóképességének javítására, az energiaszint fenntartására vagy növelésére, méregtelenítőnek, hasi fájdalomra, impotenciára és menstruációs rendellenességekre használják.

Az Noni egyik legfontosabb alkotóeleme a proxeronin nevű óriásmolekula.
A proxeroninből a szervezet a májban xeronint állít elő, mely számos élettani folyamat fontos részét képezi. 
Enzimek alkotórésze, hatékony sejttámogató, valamint támogatja az immun- és hormonrendszer egészséges működését is.
Sok minden növelheti a szervezet xeronin szükségletét, de napjaink leggyakoribb hatásai, a stressz, a fokozott szellemi és/vagy fizikai terhelés különösen.
Bizonyos mennyiségű proxeronint a normál táplálékkal is magunkhoz veszünk, de a Noni különösen nagy mennyiségben tartalmazza.
 
Kinek ajánljuk az Noni Morinda citrifoliát?
  • Azoknak, akik szervezetük ellenálló képességét szeretnék javítani.
  • Azoknak, akik fontosnak tartják szervezetük kiegyensúlyozott működésének támogatását.
  • Azoknak, akik általános energiaszintjüket szeretnék fenntartani vagy növelni.
  • Méregtelenítő kúrát alkalmazóknak a méregtelenítési folyamatok kiegészítésére.

 Az alábbi vélemények vásárlóink egyedi, szubjektív tapasztalatai. Ezekkel nem állítanak egyik,-a webáruházban kapható- termékről sem gyógyhatást. Az étrend-kiegészítõk kedvezõ hatást gyakorolnak az emberi szervezetre, azonban e termékeknek nem tulajdonítható betegséget megelõzõ vagy gyógyító hatás. Tartósan fennálló tünetek esetén keresd fel kezelőorvosod. Ennek elmaradásából származó egészségkárosodásért a vitaminpartner.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget.