RAGYOGJ! Fedezd fel a kaliforniai életérzést és teljesítsd ki az életedet a Calivita minőségi étrend-kiegészítőivel, kozmetikumaival és egészségmegőrző készülékeivel.

               70 315 7772    Rendelés külföldre 

#GlamUp komplex, a piacon egyedülálló, férfiaknak is


Első blikkre hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy egy „szépség” termék a férfiakat nem igazán érdekelheti.

Aztán szembe jön egy hír, amely azt mondja: „Az USA-ban megtriplázódott a férfiak aránya az összes kozmetikai célú beavatkozást nézve, és globálisan is egyre emelkedik a plasztikai beavatkozást igénybevevő férfiak száma.”

Így rájövünk, hogy férfiak -és nők talán mégsem különbözünk annyira egymástól, legalábbis ilyen téren.

Biztos a Te ismeretségi körödben is van olyan srác, aki szégyelli az arcát, mert tele van pattanással, hegekkel.

Biztos tudsz olyanról, vagy lehet Te magad tapasztaltad, amikor súlyzós edzések után egyszercsak megjelentek bőrödön a striák, ami a gyors izomnövekedés miatt következett be. 

Ha nem az edzések miatt, de a striák nagyobb testsúly ingadozások, vagy hirtelen nagymértékű magasságváltozás miatt is előfordulhatnak.

A plasztikai sebészetet még mindig sokan alapvetően a nők eszközének tekintik a szépségük megőrzésére.

Ez a megállapítás azonban téves, ugyanis napjainkban egyre több férfi érdeklődését keltik fel a szépészeti beavatkozások. 

Az indok ugyanaz, mint a nők esetében: nem elégedettek magukkal, és változtatni szeretnének egy-egy vélt vagy valós hibájukon.

Természetesen a férfi plasztikának ugyanúgy megvan a létjogosultsága, mint a nőinek, hiszen ugyanolyan önbizalomhiányt, mentális problémákat okozhat, ha valaki nem tud megbékélni a külsejével.

Természetesen azonban a férfiak általában más területekre fókuszálnak, mint a nők.

Míg a szebbik nem esetében az egyik leggyakrabban igényelt beavatkozás a mellplasztika, de mi a helyzet a férfiakkal?

Miért fekszenek kés alá a férfiak?

Az idő vasfoga bizony az erősebbik nem képviselőin is fog, ezért ők is gyakran vetik alá magukat olyan beavatkozásoknak, melyeknek köszönhetően fiatalabbnak tűnhetnek.

Bár a közvélekedés szerint a férfiak csak sármosabbak lesznek néhány apró ránctól, azért számukra is van egy olyan szintje az öregedésnek, ami már negatívan hat a külsejükre.

A megereszkedett bőr például még nekik sem áll jól,

Na és ott vannak a ráncok… vannak, akik szerint a férfiak ahogy idősödnek, egyre karakteresebbé, sármosabbá válik a kinézetük, de ez nem egy általánosan elfogadott tény, nem mindenkinek tetszik a ráncos arcbőr, és ezzel nincs is semmi baj!

A „háborús sebek” szintén szexepilnek tartandóak, de hát van az a műtéti seb, ami nélkül valld be, hogy jobban éreznéd magad!

Arról nem is beszélve, hogy hányan küzdenek ekcémával, seborrheas korpás fejbőrrel, nem válogat a nemek között!

Teendő tehát van, kérdés, hogy hogyan tudsz javítani a fent említett „állapotokon”!

Eláruljuk, semmiképp ne a botoxszal és feltöltésekkel próbálkozz! 

Van valami, ami komplex, hatékony, és mindezek mellett természetes segítséget kínál: a CaliVita forradalmi kollagén itala, a #glamUp!

Mert mikor van időd tenni magadért, ha nem most?

#glamUp rendkívül komplex, magas dózisú formulája a piacon egyedülálló, és minden belekerült, ami természetes módon segíthet késleltetni az öregedést, és támogatni bőröd egészséges kinézetét.

Jó hír, hogy a #glamUp-nak kifejezetten kellemes az íze!

Nem érezni ki a kollagént, többek között azért sem, mert nem halból, hanem szarvasmarhából vontuk ki, amihez finom, citrusos ízt adtunk hozzá.

"Mentes” termék: tartósítószerektől, színezékektől, cukor, glutén, szója, laktóz és GMO-tól mentes.

Az egészséges, fiatalos bőr mindenkinek jár!