RAGYOGJ! Fedezd fel a kaliforniai életérzést és teljesítsd ki az életedet a Calivita minőségi étrend-kiegészítőivel, kozmetikumaival és egészségmegőrző készülékeivel.

               70 315 7772    Rendelés külföldre 

2010-től Béres Alexandra a CaliVita nagykövete.


16 év margójára, avagy egy jó egy jó házasság titka!

A Calivita International és Béres Alexandra kapcsolata hosszú évekre nyúlik vissza.

Az elmúlt évek tapasztalatairól, élményeiről,a sportban és az üzleti életben elért sikereiről és az egészséges életmóddal, a CaliVita termékeivel kapcsolatos véleményeiről kérdeztük, a fitnesz magyar-Európa -és világbajnokot.

Az igazi versenysport legtöbbször konokká, elszánttá és elképesztően kitartóvá teszi az embert.

Ezek elsőre talán sokaknak rideg vonásoknak is tűnhetnek, pedig úgy hiszem, nélkülük sosem jutottam volna el oda, ahová annak idején elterveztem.

Már idejekorán, a ritmikus gimnasztika válogatottjaként megtanulhattam, hogy a sikerekért - alázattal és kitartással - valóban a szó szoros értelmében meg kell küzdeni!

Nem elég gépiesen, nap-nap után elvégezni az edzésmunkát, koncentrációra, átgondoltságra van szükség!

A folyamatos fizikai igénybevételnek és sportágam sajátosságainak is köszönhetően már a serdülőkoromat végigkísérte a tudatos táplálkozás felfedezése, megismerése, az étkezéseim feletti kontroll, csak éppen akkoriban még meglehetősen egyszerűen közelítettem meg a témát: ha a mérleg többet mutatott, a válogatott státusom forgott kockán, ezért "fogyózni" kellett.

Először tizennyolc évesen, 1994-ben - alig akarom elhinni, hogy ez már idestova tizenhat éve történt! - találtam rá a fitnesz sportágra a CaliVita, (akkor még California Fitness) jóvoltából.

Ebben az évben először rendezték meg hazánkban a Miss Fitness bajnokságot Hargitai Győző ( a Calivita International elnöke ) kezdeményezésére. 

Az érdeklődésemet egy konditerem bejáratára kiakasztott plakát keltette fel.

Egy olyan, számomra eddig ismeretlen, de rögtön izgalmas versenyformát hirdetett, amelyről úgy éreztem: nekem találták ki!

A másfél perces gyakorlatok során bemutathattam és felhasználhattam mindazt, amit addig megtanultam.

Benne volt a számomra elengedhetetlen mozgás szeretete, a kreativitás és még valami roppant fontos: egy merőben új életforma!

Tizennyolc éves koromtól folyamatosan tanulhattam és saját magamon tapasztalhattam meg a megfelelő táplálkozás és életmód előnyeit.

Hamar világossá vált számomra: bizony szükségünk van étrend-kiegészítőkre is, hogy szervezetünk egészségesen fejlődjön, és semmiben ne szenvedjen hiányt!

A legelső verseny alkalmával mind Győző csapatával, mind a belőlük áradó, az enyémhez sokban hasonlító küldetéstudattal is megismerkedhettem, és úgy érzem, a CaliVita üzenete és a cég hitvallása szinte "élettársammá" vált az elmúlt másfél évtizedben.

Természetesen ez a kötődés azért nem függetleníthető Hargitai Győző személyes szerepvállalásától sem, amellyel a fitnesz sportág meghonosításába vetette magát...

Olyannyira meghatározóak voltak ezek a kezdeti évek számomra, hogy amikor a harmincadik születésnapomat ünnepeltem - már régen nem szerepelve a versenysportban -, szentimentális emberként számot vetettem az addigiakkal.

Átgondoltam, kik voltak azok az emberek életemben, akiknek nagyon sokat köszönhetek emberileg, szakmailag, üzletileg.

Akik nem csak akkor keresték a barátságomat és a társaságomat, amikor már befutott közszereplő, mai elcsépelt és utálatos szóval élve "celeb" voltam.

Bevallom, meglepett és el is gondolkoztatott, milyen sok mindenki hullott ki hirtelen az engem körülvevők közül a rostán.

Átnéztem a megmaradt listámat, és szinte azonnal felhívtam Hargitai Győzőt. Bejelentkeztem hozzá és vittem neki - stílszerűen, máig nem tudom, miért pont azt, talán a kaliforniai emlékek okán - egy kaktuszt.

Köszönetképpen, igaz, az én születésnapomon. Emlékszem, annyira meghatódott, hogy egy percig meg sem tudott szólalni, pedig aki ismeri, jól tudja, hogy a szűkszavúság igazán nem jellemző rá!

Habár a divatok jönnek és mennek, én továbbra sem hiszek a fogyókúrákban. Sokkal hatásosabb egy állandó kontroll, melybenfolyamatosan figyeljük a minőségi ételválasztást, megfelelő étrend-kiegészítőkkel támogatva, és nem hagyjuk ki az örömteli, rendszeres testedzést sem.

Kislányom várva-várt októberi érkezése ugyan némiképpen átalakította megszokott rutinjaimat, de már 10 hét után elkezdhettem itthon óvatosan újra mozogni, tornázni.

Körültekintően és kiadósan igyekszem táplálkozni, most már kettőnkért is felelősséggel tartozom. Persze vannak alapvető termékek is, amelyeket kismamaként nem hagyok ki.

A New Life-on, a C-1000-en, a Strong Bones-on és az Omega3-on túl legalább (!) 5 liter lúgos vizet is elfogyasztok naponta. Megszállottan hiszek ennek a hatékonyságában és sikerében, tényleg kiválónak tartom az Aquarion hidratáló, lúgosító hatását.

Úgy vélem, ennek is köszönhetem, hogy 2009-ben betegség nélküli évet zárhattam!

Mint minden nőnek, természetesen nekem is vannak időszakos kedvenc termékeim. Most karácsony után a lúgosítás mellett a Chlorophyll, a Slim Formula nálam a sláger, és persze továbbra is - unásig ismételve - a rendszeres testmozgás.

Barátnőimnek zsírégető óráim mellé a Slim Formulát ajánlom segítségként, és már most örülnek a változásnak, pedig milyen messze még a bikiniszezon...

A CaliVitával olyan a kapcsolatom, mint egy jól működő házasság! Mindig ott voltunk egymásnak, tisztelettel, szeretettel, kitartással.

Éveken át "vigyázó szemmel" követték nyomon aktív sportolói karrieremet, később az üzletépítés és legutóbb a családalapítás kihívásokkal teli lépéseiben számíthattam támogatásukra.

Szinte karöltve haladunk előre, ki-ki a maga útját járva, de mindig büszkén megsüvegelve a másik eredményeit. Igaz, én még "csak" 16 éve fogyasztom a CaliVita termékeit, de mivel a minőség változatlanul kiváló, biztos vagyok benne, hogy megérjük az "aranylakodalmunkat" is...!

Béres Alexandra