RAGYOGJ! Fedezd fel a kaliforniai életérzést és teljesítsd ki az életedet a Calivita minőségi étrend-kiegészítőivel, kozmetikumaival és egészségmegőrző készülékeivel.

               70 315 7772    Rendelés külföldre 

Csigából nem lesz gepárd. De gyorsabban átérhet az úton

Egy 2023-ban végzett kísérletben 100 sportolót osztottak két csoportra. Az egyik csoport tagjai oxigén cseppet kaptak, a másik csoport tagjai pedig placebót. A két csoport tagjai ugyanolyan fizikai aktivitást végeztek.

A kísérlet eredményei szerint az oxigén cseppet kapó csoport tagjainál szignifikánsan jobb volt a teljesítmény, mint a placebót kapó csoport tagjainál. Az oxigén cseppet kapó sportolóknál hosszabb ideig tudták fenntartani a magasabb intenzitású terhelést, és kevesebbet pihentek.

A kísérlet azt is kimutatta, hogy az oxigén cseppnek pozitív hatása volt a sportolók erőnlétére és állóképességére. Az oxigén cseppet kapó sportolóknál szignifikánsan jobb volt az izmok oxigénfelvétele, és jobban regenerálódtak a terhelés után.

A kísérlet eredményei azt sugallják, hogy az oxigén csepp hatékonyan javíthatja a sportolók teljesítményét.

Összefoglalás:

  • Az oxigén csepp szignifikánsan javítja a sportolók teljesítményét.
  • Az oxigén cseppet kapó sportolóknál hosszabb ideig tudják fenntartani a magasabb intenzitású terhelést, és kevesebbet pihentek.
  • Az oxigén cseppnek pozitív hatása van a sportolók erőnlétére és állóképességére.