RAGYOGJ! Fedezd fel a kaliforniai életérzést és teljesítsd ki az életedet a Calivita minőségi étrend-kiegészítőivel, kozmetikumaival és egészségmegőrző készülékeivel.

               70 315 7772    Rendelés külföldre 

Csúcsminőség, Cgmp, FDA engedélyezés Calivita=Kiválóság


Nem árulunk zsákbamacskát a minőségből nem engedünk!

A Calivita szigorúan ügyel arra, hogy táplálékkiegészítői megfeleljenek a legmagasabb követelményeknek minden területen.

A Calivita termékek nagyon szigorú engedélyezésen mennek keresztül. Ragaszkodunk a minőséghez.

A legmagasabb színvonal

cGMP (mindenkori helyes gyártási gyakorlat) = csúcsminőségű étrend-kiegészítők

A CaliVita több mint 30 éve elkötelezett az iránt, hogy a legjobb minőségű termékeket kínálja fogyasztóinak.

Ez az oka annak, hogy étrend-kiegészítőink gyártása szigorú minőségirányítási és minőségellenőrzési elveknek megfelelően zajlik a mindenkori helyes gyártási gyakorlat adta keretek között.

A legmagasabb színvonal

Bár sokan nincsenek tisztában a helyes gyártási gyakorlat (Good Manufacturing Practices, GMP) és a mindenkori helyes gyártási gyakorlat (current Good Manufacturing Practices, cGMP) közötti különbséggel, a kettő bizony nem ugyanaz!

A GMP jobbára nagyon általános követelményeket fogalmaz meg, és nyitva hagyja a kaput az értelmezések előtt, ez pedig lehetővé teszi a gyártók számára, hogy maguk döntsék el, szerintük mi a legjobb módja a szükséges kontroll foganatosításának. A cGMP ezzel szemben sokkalta magasabb szintű, átfogóbb és szigorúbb elvárásokat támasztó norma.

Ennek pedig nem más az oka, mint hogy ez utóbbi karbantartásáról, frissítéséről és betartatásáról az Egyesült

Államok élelmiszer- és gyógyszeripari felügyelete, a US Food and Drug Administration (FDA) gondoskodik.

Az FDA folyamatos erőfeszítésének eredményeként a szabvány garantálja a hatásos, csúcsminőségű és emberi fogyasztásra kimondottan biztonságos termékek előállítását.


Szigorú ellenőrzés

A GMP-vel ellentétben a cGMP-trendszeresen aktualizálják és a legfrissebb kutatási eredményeknek megfelelően továbbfejlesztik.

A GMP-vel ellentétben a cGMP minden egyes alapanyagtétel tesztelését előírja, és hasonlóképpen megköveteli a késztermékek kivétel nélküli ellenőrzését is a gyártási folyamat minden egyes szakaszában – hogy csupán két példát említsünk a két eljárás közötti különbségre.

Ez az oka annak, hogy a CaliVita hosszú távon letette a voksát a cGMP követése mellett.

Ez alatt azt kell érteni, hogy a lehető legújabb, legfejlettebb technológiákra és rendszerekre támaszkodunk a hibák, az anyagtévesztés és a szennyeződés elkerülése érdekében.

A cGMP alkalmazása azt jelenti, hogy a CaliVita összes terméke és ezen belül minden egyes tétel megfelel a lehető legmagasabb szintű normáknak a minőséget, a biztonságot és a hatásosságot illetően.


Minőség minden fázisban

Hogy a cGMP követelményeinek eleget tegyen, a CaliVita a gyártási folyamat minden fázisában – az alapanyagok és összetevők felügyeletétől, ellenőrzésétől és tesztelésétől fogva a termékek kialakításán, megalkotásán, feldolgozásán, tesztelésén, csomagolásán, címkézésén és tárolásán keresztül egészen az értékesítésig – akkreditált beszállítókkal és rendszerekkel dolgozik.

Az előállítás folyamatán túlmenően a cGMP követelményeket állít fel a dolgozók higiénéjével és folyamatos képzésével, a megfelelő munkakörülményekkel, az alapanyagok eredetének tanúsításával és azok megfelelő kezelésével, továbbá a megfelelő tárolási és szállítási körülményekkel kapcsolatban is, és teljes körű nyilvántartás vezetését írja elő a gyártás, a tesztelés és a terjesztési folyamat minden egyes szakaszában.

Ez tesz képessé bennünket arra, hogy minden egyes tétel esetében szigorúan következetesek maradjunk a csúcsminőség fenntartásában, és a minimálisra tudjuk csökkenteni a véletlen szennyeződés esélyét; ez biztosítja, hogy minden termékünk pontosan azt tartalmazza, ami a címkén szerepel.