RAGYOGJ! Fedezd fel a kaliforniai életérzést és teljesítsd ki az életedet a Calivita minőségi étrend-kiegészítőivel, kozmetikumaival és egészségmegőrző készülékeivel.

               70 315 7772    Rendelés külföldre 

Aquarion vízionizáló, víztisztító, lúgos víz, antioxidáns víz, oxigénes víz

Mit tud az Aquarion vízionizáló és víztisztító berendezés?

2021.09.14 18:42
Mit tud az Aquarion vízionizáló és víztisztító berendezés?

Mitől speciális, különleges az Aquarion vízionizáló és víztisztító készülék?

MIÉRT AQUARION VÍZIONIZÁLÓ ÉS VÍZTISZTÍTÓ BERENDEZÉS ?

A tiszta, jó minőségű víz minden élő szervezet létezésének alapfeltétele.

Napi folyadékszükségletünk 2-3 liter, ám a lakosság nagy része ennek csupán töredékét fogyasztja, aminek egyik oka a rossz szokások beidegződése, a másik pedig, hogy sokan a csapvíz minőségére (ízére, szagára) hivatkozva kerülik a vízfogyasztást.

Ilyenkor gyakran nem iszunk eleget, vagy valamilyen más, rendszerint nem megfelelő forrásból (cukros üdítők, fekete tea, magas ásványianyag-tartalmú vizek, speciális egészségi állapotokban alkalmazható gyógyvizek) veszünk magunkhoz folyadékot.

Az elégtelen mennyiségű és a nem megfelelő minőségű folyadék fogyasztása hosszú távon káros lehet, hiszen szervezetünknek a tiszta, káros anyagoktól mentes víz a legmegfelelőbb a normál élettani folyamataink fenntartásához.

Mitől speciális, különleges az Aquarion vízionizáló és víztisztító készülék? 
MIBEN KÜLÖNBÖZIK a TÖBBI VÍZTISZTÍTÓTÓL?

Több funkciós:

 Szűr: Az Aquarion vízionizáló és víztisztító berendezés 0,01 mikronos szűrője bőven elegendő ahhoz, hogy a szennyeződések, káros vegyi anyagok, sőt még a baktériumok és a vírusok is fennakadjanak rajta.

Az ennél kisebb szűrők az ionok kivonásával az élő víz élettani hatásait is csökkentik.

A szűrőn áthaladva a víz klaszterszerkezete is megváltozik.

A hagyományos vízben 10-18 molekula alkot egy klasztert, az átszűrt vízben már csupán 6 molekula, ami jelentősen megnöveli a víz felszívódó és hidratáló képességét.

Az Aquarion vízionizáló és víztisztító berendezés komplex szűrőjében az ezüsttel aktivált szénszűrő mellett turmalin is található, mely előionizálja a vizet.

Ennek az úgynevezett Biostone-filternek az élettartama átlagosan 4000 liter víz megtisztításához elegendő.

A filter aktuális élettartamát a készülék folyamatosan kijelzi.

 Ionizál: Az Aquarion vízionizáló és víztisztító berendezés segítségével ionizált lúgos és savas vizet  állíthatunk elő.

 Az ionizált lúgos víz belső használatra alkalmas. Sok hidroxil (OH¯) iont tartalmaz, így képes a szabad gyökök lekötésére, azaz hatásos antioxidáns.

Kiválóan lúgosítja a szervezetet, ezáltal segít fenntartani szervezetünk sav-bázis egyensúlyát, valamint jó kiegészítője lehet a különböző méregtelenítő kúráknak is.

 Az ionizált savas víz kizárólag külsőleg alkalmazható például  bőrápolásra, bőrgombásodás esetén, orrcseppként; savasabb fokozatban pedig felületek vegyszermentes fertőtlenítésére.

Több fokozatú ionizálás: Az Aquarion vízionizáló és víztisztító berendezés az ionizálást savas, illetve alkalikus irányba is 4-4 fokozatban képes elvégezni, ami megsokszorozza a felhasználási lehetőséget.

Energiatakarékos: Az ionizáló kamra korszerű, speciális kiképzésű: felülete nem sima, így relatív felületének megnövelésével több vízzel képes érintkezni.

Ez elősegíti, hogy ugyanakkora energiafelhasználás mellett nagyobb teljesítményre legyen képes.

Az Aquarion vízionizáló és víztisztító berendezés emellett általában készenléti üzemmódban van, csak a tényleges használatakor kapcsol normál energiafelhasználásra.

A különleges, ötrétegű, titán-platina elektródarendszer segítségével az ionizált víz optimális ORP (oxido-redukciós potenciál) értéket ér el. Az ionizált víz negatív ORP-vel rendelkezik, azaz nemhogy nem oxidálja, hanem „fiatalítja” a szervezetet.

Gazdaságos: rendeltetésszerű használat* esetén várható élettartama 20 év.

Tisztított víz funkció, ionizálás nélkül: ez a funkció azokban az élethelyzetekben segíthet, amikor nem ajánlatos ionizált vizet fogyasztani (például gyógyszerek bevételekor, tápszerek elkészítésekor). 

Egyszerű használat: Az Aquarion vízionizáló és víztisztító berendezés egyszerűen beszerelhető és könnyen kezelhető.

Az írásos útmutatón kívül két DVD-t is mellékelünk hozzá, amelyek hasznos, érdekes információkat tartalmaznak a készülékről, használatáról, illetve az ionizált vízről.

Esztétikus megjelenés: az Aquarion vízionizáló és víztisztító berendezés kivitelezése ízléses, ezért minden konyhában esztétikusan mutat, nem szükséges zárt szekrény mögé rejteni.

Az Aquarion vízionizáló és víztisztító berendezéssel teljesen biztonságos, káros anyagoktól mentes, ionizált vizet állíthatunk elő.

Segítségével nem csupán megtisztítjuk a vegyi anyagokkal, klórral, mikroorganizmusokkal stb. szennyezett vizet, hanem oxigénnel dúsítjuk és ionizáljuk is, ami szintén jótékony hatással lehet egészségünkre.


Rendelje meg most az Aquarion Vízionizáló és víztisztító berendezést.


Az alábbi vélemények vásárlóink egyedi, szubjektív tapasztalatai. Ezekkel nem állítanak egyik,-a webáruházban kapható- termékről sem gyógyhatást. Az étrend-kiegészítõk kedvezõ hatást gyakorolnak az emberi szervezetre, azonban e termékeknek nem tulajdonítható betegséget megelõzõ vagy gyógyító hatás. Tartósan fennálló tünetek esetén keresd fel kezelőorvosod. Ennek elmaradásából származó egészségkárosodásért a vitaminpartner.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget.