RAGYOGJ! Fedezd fel a kaliforniai életérzést és teljesítsd ki az életedet a Calivita minőségi étrend-kiegészítőivel, kozmetikumaival és egészségmegőrző készülékeivel.

               70 315 7772    Rendelés külföldre 

Aquarion vízionizáló, víztisztító, lúgos víz, antioxidáns víz, oxigénes víz

Az Aquarion ionizáló és víztisztító készülék szervízszolgálata

2021.09.14 17:51
Az Aquarion ionizáló és víztisztító készülék szervízszolgálata

Mi a teendő ha meghibásodik az Aquarion készüléke.

A CaliVita International saját szervizszolgálattal oldja meg az Aquarion készülékek javítását. Meghibásodás esetén az alábbi módon járjon el!

Amennyiben a készülék használati útmutatójában feltüntetett hibakeresési útmutató alapján nem tudja elhárítani és megoldani a készülék működési problémáját, úgy lehetősége van szervizszolgálatunk igénybevételére.

  1. Amennyiben szükséges a szervizben történő hibaelhárítás, illetve javítás, készülékét juttassa el szervizünkbe személyesen vagy postai úton: CF-Net Kft. 1052 Budapest, Aranykéz u. 6. VI/58. Ügyfélszolgálati munkatársunk: Raffai Nikoletta (tel.: 1/266-3136, e-mail: huninfo@calivita.com). A tisztítás időtartamára cserekészüléket nem tudunk biztosítani.
  2. Szerelje le és víztelenítse a készüléket, vegye ki a szűrőt, majd csomagolja be körültekintően, hogy a szállításból eredő sérüléseket elkerülje.
  3. A csomagba tegye bele a készülék vásárlásakor kapott számla másolatát, a jótállási jegyet, valamint a hibaleírást. A hibaleírás részletesen mutassa be a problém át! A levél feltétlenül tartalmazza nevét, címét, e-mail címét és telefonszámát, hogy szükség esetén kapcsolatba léphessünk Önnel.
  4. Amennyiben a CaliVita International-től vásárolt GoldMAX mágneses vízkőmentesítővel is rendelkezik, annak számlamásolatát is helyezze el a csomagba készüléket. Amennyiben nem egyértelmű a hibaleírás, úgy kollégáink kapcsolatba lépnek Önnel. Amennyiben egyértelmű minden, legkésőbb 8 munkanapon belül megjavítják a készüléket. A visszasz állításró l a CaliVita International gondoskodik. Amennyiben a készülék meghibásodása a garanciális időn belül megfelel a jótállási feltételeknek, úgy készülékét térítésmentesen javítjuk meg. Amennyiben a probléma n, mert az esetleges vízkőlerakódásból eredő probléma esetén a vásárlástól számított 1 éven belül ingyenes vízkőeltávolításra jogosult, melynek jogosságáról kollégáink csak az igazoló okmányok megléte alapján tudnak dönteni.
  5. A készülék megérkezése után szervizszolgálatunk átnézi agaranciális időn túl vagy nem a jótállási feltételeknek megfelelően jelentkezik, készüléke térítés ellenében lesz megjavítva. Erről szervizszolgálatunk előre tájékoztatja, mely alapján eldöntheti, hogy igényli a javítást vagy nem. Amennyiben nem igényli a javítást, készülékét visszaszállítjuk.

TÉRÍTÉSMENTES SZERVIZSZOLGÁLTATÁSOK:

  1. Amennyiben a készülék a garanciális időn belül hibásodik meg és a meghibáso dást nem vízkőlerakódás, rendellenes használat, esetleg mechanikai sérülés okozza.
  2. Amennyiben Ön a készülék megvásárlásával egy időben megvásárolta és a beüzemelés kezdetétől használta a GoldMAX mágneses vízkőmentesítőt, úgy a vásárlástól számított 1 éven belül jelentkező, vízkőlerakódásból eredő problémák javítását, a vízkövesedés eltávolítását szervizünk ingyen végzi. Ezen jogosság igazolására minden esetben küldje el a készülék és a GoldMAX mágneses vízkőmentesítő vásárlását igazoló számla másolatát. A térítésmentes javítás csak ezen két okmány megléte esetén érvényes!*
  3. Amennyiben Ön nem a készülék megvásárlásával egy időben, hanem utólag vásárolt GoldMAX mágneses vízkőmentesítőt, és annak felszerelése és használata után jelentkez ett a vízkőlerakódásból eredő probléma, úgy az első javítást a CaliVita International térítésmentesen vállalja. Ezen jogosság igazolására minden esetben küldje el a készülék és a GoldMAX mágneses vízkőmentesítő vásárlását igazoló számla másolatát. Az egyszeri térítésment es javítás csak e két okmány megléte esetén érvényes!
  4. A GoldMAX mágneses vízkőmentesítő használatára vonatkozó térítésmentes szolgáltatások KIZÁRÓLAG a CaliVita International által forgalmazott és az általa kiállított számla bemutatása esetén érvényesek! Más cégtől vásárolt GoldMAX mágneses vízkőmentesítő használata esetén a térítésmentes javítás nem vehető igénybe!

* A tisztítási garancia csak a kalciumlerakódásból eredő és annakeltávolításával megszüntethető működési   rendellenességekre vonatkozik (pl. az Aquarion kimeneti vízvezetékrendszerének eldugulása).