RAGYOGJ! Fedezd fel a kaliforniai életérzést és teljesítsd ki az életedet a Calivita minőségi étrend-kiegészítőivel, kozmetikumaival és egészségmegőrző készülékeivel.

               70 315 7772    Rendelés külföldre 

Aquarion vízionizáló, víztisztító, lúgos víz, antioxidáns víz, oxigénes víz

A lúgos víz házilag is előállítható. Vigyázat bomba formába hoz!

2021.09.14 17:06
A lúgos víz házilag is előállítható. Vigyázat bomba formába hoz!

Bemutatjuk a vizet amelynek minden egyes pohara több millió öregedésgátló antioxidánst tartalmazhat.

Egyre nagyobb figyelem irányul rá.

Hiszen fogyasztók tapasztalata alapján mindazok állapotára támogatással volt akik energiahiánnyal, túlsúllyal, gyomor-bélrendszeri panaszokkal, bőrproblémákkal küzdöttek.. a kutatás megkezdődött, mit is tud ez a víz és miben más társainál...

A VÍZ amit a fiatalság forrásának emlegetnek.

Lúgos, antioxidáns, oxigén dús, ionizált víz.  

Miért más ez a víz? Megpróbáltuk megfejteni a titkot.

Az egyik titok a víz kristályszerkezetében rejlik. 

Többen hallották már Masaru Emoto professzorról aki a természetes vizek kristályszerkezetét vizsgálta fagyasztott állapotban. Ebben az állapotban a víz molekulák gyönyörű kristály alakzatokat alkottak.

Minél tisztább a víz annál szebb alakzatok rajzolódnak ki. 

A vízkristály alakja nyilvánvalóan megmutatja a víz minőségét.

Masaru Emoto tesztelte az Aquaron vizét is. 

Dr. Emoto 2007-ben az amerikai forgalmazó, az IonLife kérésre letesztelte az Aquarion ionizáló készülékkel előállított lúgos vizet. Ez azért volt különleges esemény, mert ez az első alkalom, hogy Mr. Emoto a nevét adja egy ionizáló készülékhez. Íme a kép: 

Milyen hatással van ránk a kristálytiszta szerkezettel rendelkező víznek ? Tiszta információt továbbít a sejteknek így azok képesek megújulni. Így érthető, hogy csupa pozitív változásokat tapasztalhatunk.

A másik titok: Az ionizációban rejlik, hiszen az Aquarion vízionizáló és víztisztító berendezés több fokozatban képes lúgos és savas víz előállítására.

      A lúgos víz hatásai: Helyreállítja a szervezet sav-bázis egyensúlyát. Lúgosító kúrákkal a szervezetet kíméletesen méregteleníthetjük. Megtisztítja a bélbolyhokat, kitakarítja a belekből a salakanyagokat és az erek faláról a lerakódásokat. Ezért számolhattak be a tapasztalatok gyomor-bélrendszeri problémák helyreállásáról, testsúly rendeződésről.

      A savas víz hatásai: fertőtlenítő, és baktériumölő hatása van. Kívülről alkalmazható! 

Tapasztalatok alaján a bőrproblémák rohamosan javultak használatától. Különös figyelem kisérte a ránctalanító hatását. Nagyszerű eredményeket értek el vele pattanásos bőr, ekcéma, lábgomba, korpás haj kezelésében. ill megoldás lehet rovarcsípések okozta viszketésre. És még orrcseppnek is kiváló.


Megnézem közelebbről az Aquarion Víztisztító És Vízionizáló Berendezést


A következő titok: Minden egyes pohara több millió öregedésgátló antioxidánst tartalmaz. 

A lúgos, ionizált, oxigén dús víz antioxidáns azaz szabad gyök megkötő hatással bír.

Ezt az érték mérhető. ORP értéknek hívjuk. Ha az ORP negatív tartományban van, akkor az adott anyag elektronokkal telített, vagyis antioxidáns hatású, így megakadályozhatja és visszafordítja szervezet oxidációját. Vagyis fiatalíthat.

ozitív ORP érték esetén az adott anyag oxidáns hatású, vagyis egészségünkre káros és öregít.

Víz esetén az ideális ORP érték -50 és -1250 mV között van.

Viszonyítási értéknek jó tudni, hogy a csapvíz ORP értéke +250 és +500 mV körüli.

De az ásványvizek sem sokkal jobbak e téren; a szénsavas vizek egyértelműen +ORP tartományban vannak, de még a mentes ásványvizek legtöbbje is +ORP értékű, a cukrozott üdítőitalokról már nem is beszélve.  

Az Aquarion Víztisztító És Vízionizáló Berendezés által előállított víz ORP értéke -850 Ezzel is kitűnik és csúcskategóriát képvisel társai között. Az általa előállított ionizált vizet méltán nevezhetjük a fiatalság vizének.

A következő kimagasló tulajdonsága a hidratálási képességében rejlik. Miért is ? 

  • Az ionizált víz szervezetben való hasznosulása is egyedülálló. A hagyományos vízben 12-18 vízmolekula alkot egy klasztert, ellenben az ionizált vízben csupán 6 vízmolekula. Ez a kisebb „szerkezet” lehetővé teszi, hogy sokkal könnyebben bejusson a sejtekbe. A víz klaszterszerkezete az ionizáció során szerveződik újra, ami lehetővé teszi, hogy a víz hidratálóképessége akár hatszorosára nőjön. 
Aquarion vízionizáló,víztisztító, lúgos víz, antioxidáns víz, oxigénes víz, tiszta víz

Megnézem közelebbről az Aquarion Víztisztító És Vízionizáló Berendezést

És még nincs vége: A víz ionizációja során felhalmozódhatnak benne az oxigén molekulák, így akár oxigénben dús vizet ihatunk.  Az ionizáció során a Ca is oldott állapotba kerül. Így a szervezet hatékonyabb  formában tudja felvenni és hasznosítani.

A felsorolás közel sem teljes...

Mindenki megérdemli a minőségi életet, aminek az első lépése a minőségi vízfogyasztás.

Ne feledd a tested 70 % víz. Nagyon nem mindegy, hogy ez milyen víz.

Válaszd a lúgos, ionizált, oxigén dús, antioxidáns vizet.

A TE VIZED A TE ÉLETED..... EGÉSZSÉGEDRE! 


Megismerem jobban a Aquarion Víztisztító És Vízionizáló Berendezést 


cikk szerzője: Ludányiné Szabó Adrienn 

Az alábbi vélemények vásárlóink egyedi, szubjektív tapasztalatai. Ezekkel nem állítanak egyik,-a webáruházban kapható- termékről sem gyógyhatást. Az étrend-kiegészítõk kedvezõ hatást gyakorolnak az emberi szervezetre, azonban e termékeknek nem tulajdonítható betegséget megelõzõ vagy gyógyító hatás. Tartósan fennálló tünetek esetén keresd fel kezelőorvosod. Ennek elmaradásából származó egészségkárosodásért a vitaminpartner.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget.