RAGYOGJ! Fedezd fel a kaliforniai életérzést és teljesítsd ki az életedet a Calivita minőségi étrend-kiegészítőivel, kozmetikumaival és egészségmegőrző készülékeivel.

               70 315 7772    Rendelés külföldre 

Aquarion vízionizáló, víztisztító, lúgos víz, antioxidáns víz, oxigénes víz

Aquarion víztisztító és vízionizáló berendezés fontos tudnivalók, gyakori kérdések

2021.09.14 16:55
Aquarion víztisztító és vízionizáló berendezés fontos tudnivalók, gyakori kérdések

Az Aquarion nem csak egy gép, hanem egy lehetőség, hogy irányítás alá vegyük az egészségünket.

A víz az életünk alapja

Korunk rohanó életmódjának velejárója, hogy egyre kevesebb vizet és még kevesebb minőségi vizet iszunk, holott a víz létfontosságú számunkra.

A vízhiány mértékétől függően különböző problémák jelennek meg szervezetünkben: székrekedés, fáradtságérzet, figyelemzavar.

A kevés vízivás mellett a helytelen táplálkozás is ronthat állapotunkon: a savasító ételek fogyasztása miatt testünk folyamatosan arra fókuszál, hogy a vér pH-jának egyensúlyát fenntartsa, erre összpontosítva energiáit. Szervezetünk az egyensúly

 fenntartása érdekében ásványokat (kalcium, magnézium, kálium) von el a létfontosságú szervektől és a csontoktól, emiatt ellenálló képességünk csökken, szervezetünk legyengül, így fogékonyabbak leszünk a különböző egészségügyi problémákra.

Aquarion itt rendelhető: 
Az Aquarion nem csak egy gép, hanem egy lehetőség, hogy irányítás alá vegyük az egészségünket.
Víz nélkül nincs élet. Akármerre nézünk, csak olyan dolgokat látunk, melyek víz segítségével keletkeztek.
A bolygónk jelentős részét víz borítja, a különböző háztartási cikkek előállításához vizet használnak, a kertünk növényei mind vízből táplálkoznak, és az emberi test 60%-a is víz. 
Azonban ahogy a tiszta víz az élet és egészség forrása lehet, a szennyezett víz komoly problémákat okozhat.
Az Aquarion segítségével maximálisan a szolgálatunkba állíthatjuk a víz egészségvédő szerepét.

 

Az ionizált vízben újratöltéssel 

rendelkező 

molekulákat hozunk létre elektrolízissel.

Az elektrolízis elektromos áram hatására végbemenő elektrokémiai folyamat, amelynek során olyan kémiai mozzanatok mennek végbe, amelyekhez energia kell.

Az ionok képzése ilyen folyamat, hiszen az ionokként létező (vagyis töltéssel rendelkező) molekulák magasabb energiaszinten vannak, mint a semlegesek.

A víz ionizációja tulajdonképpen ionok képzése a vízben elektromos áram segítségével.
Ehhez a folyamathoz titán elektródákat használnak platina bevonattal.
A folyamat során H3O+ és OH-  ionok jönnek létre; az előbbi a katód, azaz a negatív pólus, az utóbbi az anód, azaz a pozitív töltésű elektród körül. Ahol a hidroxónium-ionok vannak többségben, ott a víz savas kémhatású, ahol pedig a hidroxil-ionok, ott a víz lúgos kémhatású lesz.
A két katódot egy félig áteresztő membrán választja el egymástól, amelyen a víz át tud menni, de a keletkezett ionok vissza már nem, másként megfogalmazva a keletkezett ionokat töltésük szerint szétválasztja a membrán.

Az antioxidáns hatású ionizált lúgos víz a kezdeti időszakban megszabadít a testünkben termelődő, valamint kívülről támadó szabad gyököknek nevezett instabil molekuláktól, amelyek felelősek a szöveteinkben zajló öregedési folyamatokért.

Az ORP (Oxidation-Reduction Potential) érték egy oldat oxidációs és redukciós képességét jelző szám. 

Minél alacsonyabb az ORP érték, annál redukálóbb, azaz antioxidáns hatású az oldat. 2 dl narancslé ORP értéke -200mV, ezzel szemben az Aquarion ionizáló készülék -400mV és -850mV közötti ORP értékű vizet képes előállítani.

Az ionizált víz hidratáló képessége jóval magasabb, mint a sima csapvízé.

Hogyan lehet ez, hiszen mindkettő vízmolekulákból áll? Igen ám, de a vízmolekulák összetapadnak (a sima vízben 16-18 molekulából álló), klasztereket alkotva.

Az ionizált vízben a molekulákban ionkötések vannak, és ennek következtében a molekulák sokkal kisebb (kb. 6 molekulából álló) klasztereket hoznak létre, így ezek a kis méretük miatt közvetlenül képesek a sejtekbe bejutni.

 A legtöbb betegséget okozó baktériumnak a savas közeg a melegágya.

Az elsavasodott szervezetben a betegségeket okozó baktériumok szaporodásnak indulnak, és komoly problémákat okozhatnak. A másik nagy veszélyforrás pedig az, hogy a felhalmozódó savak nagy része a zsírban kötődik meg, ezért a legtöbb elhízásnak is a savak a konkrét felelősei. 

A szervezet savtúltengését rendszeres lúgos víz fogyasztásával helyre lehet állítani, ami a legtöbb esetben a kialakult betegségeket inaktiválhatja, ráadásul napokon belül a közérzet javulása is beállhat. 

Több hetes rendszeres fogyasztásánál már látható változásokat is eredményezhet, mivel a pH háztartás helyreállásával az emésztés visszaállhat a megfelelő működésbe, ezért nem engedi a felesleges zsírsavakat felhalmozni, hanem hatékony működésével lebontja és semlegesíti azokat.


                                                                                                   


Ionizált lúgos víz

 • Segít fenntartani szervezetünk egészséges sav-bázis egyensúlyát.
 • A szabad gyökök megkötésére is alkalmas, azaz kiváló antioxidáns.
 • Energiával tölti fel a szervezetet, rendszeres fogyasztásával frissebbek leszünk.
 • Javítja az emésztést.
 • Erősíti az immunrendszert.
Savas víz négy fokozatban állítható elő a készülékkel, amik az alábbiakra használhatók:
 
I. fokozat – szájhigiéniai célokra (szájöblítés, stb.)
II. fokozat – bőrápolási célokra összehúzó hatása miatt
III. fokozat – zöldségek és gyümölcsök mosására, fertőtlenítésére, konyhai eszközök tisztítására
IV. fokozat – felületek fertőtlenítésére
Az Aquarion család új tagja dizájnos külsőt és továbbfejlesztett belsőt kapott.
A készülék belsejében található kilenc, platinával borított titánlemez még stabilabb pH-t és erősebb antioxidáns-tartalmú vizet hoz létre, így a készülék még hatékonyabb megoldást kínál.
cellák öntisztító mechanizmusa, a modern érintőbillentyűk és az automata ki- és bekapcsoló gomb kényelmessé teszi a készülék használatát.

Aquarion vízionizáló,víztisztító, lúgos víz, antioxidáns víz, oxigénes víz, tiszta víz

A vizsgálati eredmények alapján alkalmas az ivóvízben lévő szabad aktív klór, szerves anyag és halogénezett szerves anyagok mennyiségének csökkentésére. A készülék mellé járó CaSO₃ (kalcium-szulfit) mentes szűrő minden, 0,01 mikronnál nagyobb szennyeződést kiszűr a csapvízből.

A berendezés szűrőpatront használ, amiben a felfogott szennyeződések összegyűlnek, megkötődnek, ezért kell a szűrőt rendszeresen, 3 havonta vagy legfeljebb 4000 liter átfolyása után cserélni.

Ultra finom szűrő: Nem szövet anyagú szűrő az üledékek és részecskék kiszűréséhez.

Ezüsttel aktivált szén: A szűrőközeg legfontosabb része.

Különösen hatékony a klór, a szag és az íz, valamint a mezőgazdasági vegyszerek, a fenol, a trihalometán és az egyéb vegyi szennyeződések eltávolításában.

Ezüst van impregnálva a granulált aktivált szénbe a használat közbeni baktériumszaporodás megakadályozásához.

Turmalin: A turmalin természetes módon távoli infravörös tartományba (FIR) eső sugarakat bocsájt ki. Ezek dokumentált módon jótékony hatásúak az egészségre és a vízre.

 • Beszerelése egyszerű, minden háztartásban alkalmazható.
 • Könnyen követhető használati útmutatót adunk hozzá.
 • Könnyű kezelhetőség.
 • A szűrők aktuális állapota, élettartama egyszerűen követhető, utánpótlásuk egyszerű.
 • Teljes körű garancia.
 • Egyszerű karbantartás, profi, komplett szervizháttér.
 • Környezetkímélő alkalmazás – tökéletesen tiszta víz, vegyszermentes konyha, műanyag palackoktól mentes környezet!
GoldMAX® mágneses vízkőmentesítő alapanyaga a neodímium, a jelenleg létező legerősebb mágneses anyag.
A mágneses kezelés során az ásványi anyagok kristályszerkezete és töltése megváltozik, így a mágnes gátolja azok megtapadását, sőt, a korábban keletkezett lerakódások is feloldódhatnak és távozhatnak a rendszerekből.
Ezáltal természetes energiával – agresszív vegyszerek nélkül – akadályozhatjuk meg a gombáknak, baktériumoknak és más mikroorganizmusoknak táptalajt adó lerakódások kialakulását a vízcsövekben.
Használata roppant egyszerű, az alábbi videóban mutatjuk be: