RAGYOGJ! Fedezd fel a kaliforniai életérzést és teljesítsd ki az életedet a Calivita minőségi étrend-kiegészítőivel, kozmetikumaival és egészségmegőrző készülékeivel.

               70 315 7772    Rendelés külföldre 

Vigyázz az egészségedre. Töltsd fel vitaminraktáraid!

Téli őszi segítség

Hogyan védekezz!

1. Kerüld a zárt tereket, mivel a száraz levegő szárítja a nyálkahártyát, és ezáltal elősegíti a vírusok elterjedését a szervezetben. Szintén javasolt azoknak a helyeknek az elkerülése, ahol sok ember tartózkodik, mert nagyobb az esélye annak, hogy egyikük már beteg.


2. Mozogj sokat, szánj elegendő időt az alvásra és a pihenésre! Ezáltal tudsz olyan erős immunrendszert kialakítani, ami megbirkózhat a vírusokkal és a baktériumokkal, amelyek megfertőzhetnek.

3. Moss gyakran kezet! Munkából hazaérve, munkahelyre megérkezve, liftből kijőve, tömegközlekedési eszközről leszállva, amint tudsz, moss kezet, hiszen nem tudhatod, hogy a lift gombját vagy a busz kapaszkodóját ki érintette meg előtted.

4. Használj kesztyűt! Hazaérve pedig mosd ki, rakd a radiátorra hogy másnapra már megszáradjon és újra tudd használni. A már legyengített szervezet fogékonyabb lehet más vírusok által okozott betegségre, ezért inkább jobb az elővigyázatosság.

5. Étkezz egészségesen és figyelj a megfelelő vitaminbevitelre. A kiegyensúlyozott táplálkozás, a megfelelő vitamin- és ásványanyag-ellátottság hozzájárul, hogy az immunrendszer katonái kellő számban és aktivitással tudjanak reagálni.

Addig is nézd meg videónkat, ahol több részletet hallhatsz a vírusfertőzések elleni védelemről.


                                                                                                       


Az alábbi vélemények vásárlóink egyedi, szubjektív tapasztalatai. Ezekkel nem állítanak egyik,-a webáruházban kapható- termékről sem gyógyhatást. Az étrend-kiegészítõk kedvezõ hatást gyakorolhatnak az emberi szervezetre, azonban e termékeknek nem tulajdonítható betegséget megelõzõ vagy gyógyító hatás. Tünetek esetén keresd fel kezelőorvosod. Ennek elmaradásából származó egészségkárosodásért a vitaminpartner.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget.