RAGYOGJ! Fedezd fel a kaliforniai életérzést és teljesítsd ki az életedet a Calivita minőségi étrend-kiegészítőivel, kozmetikumaival és egészségmegőrző készülékeivel.

               70 315 7772    Rendelés külföldre 

Vásárolj 25% kedvezménnyel!

Vásárolj 25% kedvezménnyel!

2021.09.15 17:36

Van már Calivita Partnerkártyád?

Hívd telefonszámunkat 06 70 315 7772 és add le a rendelésed telefonon.

Kikeressük a kódod és érvényesítjük számodra a kedvezményt.

Megéri Calivita Partner kártyát igényelni, tagjaink minden kedvezményt kihasználhatnak.

Vásárolj garantált 25% kedvezménnyel

Hogyan? Ha még nincs kártyád és a vásárlásod értéke eléri a 47.000 ft-ot automatikusan 25% kedvezményt kapsz a már az első vásárlás alkalmával is.

A csomagban benne lesz a nagykereskedelmi kártyád, katalógus stb... a kártyát tedd el (írd fel a kódját) mert a továbbiakban ezzel a kóddal érvényesítheted a kedvezményed.

Szeretnénk ha minden családban, munkahelyen, lenne legalább egy Calivita kártya. 

HOGY MIÉRT IS? 

Mert a kártya birtokában tagjaink garantált 25% kedvezményt kapnak már az első vásárláskor is.

És a továbbiakban folyamatosan ameddig a kártya él. 

A termékeinket kizárólag kiskereskedelmi áron jeleníthetjük meg a webáruházban. DE a kedvezmény minden kártyával rendelkező taguknak jár!

Ha előszőr jársz nálunk és szeretnél vásárolni ezt természetesen könnyedén megteheted.

Választhatsz, a terméket magasabb áron szeretnéd megvásárolni (ez a feltüntetett ár) vagy megvásárolhatod jóval barátibb áron.

A kedvezmény akkor jár ha vásárlásod értéke eléri a 47.000 ft-ot! Ekkor ebből az összegből azonnal levonódik a 25%

Ekkor már automatikusan küldünk egy nagykereskedelmi kártyát vele katalógust stb...

Ha egy termék ára meghaladja a 47.000 ft-ot a rendszer azonnal le fogja vonni belőle a kedvezményt.

A CALIVITA PARTNERKÁRTYÁVAL MÁR A TOVÁBBIAKBAN MINDEN ESETBEN, VÁSÁRLÁSI ÉRTÉKTŐL FÜGGETLENÜL NAGYKERESKEDELMI ÁRAK AZ ÉRVÉNYESEK SZÁMODRA.

Legyen legalább 1 Calivita kártyád, kártyátok amit utána használhattok kedvezményes vásárláshoz!

Ha először összerakjátok a rendeléseteket úgy jobban megéri. Utána már bármikor élvezhetitek a kedvezőbb vásárlást. 

Ha már van nagykerkártyád:

  • A legegyszerűbb ha hívod ügyfélszolgálatunkat 06703157772 számon.
  • Bediktálod a rendelésed. Szükség lesz a kártyán lévő kódra. (Ha nem tudod nem gond, név szerint mi kikeressük) Tudod a feltüntetett árból te még kapsz min 25% kedvezményt, akár egy termék rendelése esetén is. Ha épp nem vesszük fel a telefont visszahívunk. 
  • Leadhatod a megrendelésed a webáruházban a megjegyzés rovatban tüntesd fel, hogy tag vagy, írd ide a tagkódod azt a nevet amivel a kártyád igényelted. A visszaigazolásban még  a kiskereskedelmi ár fog szerepelni, de ne ijedj meg (dolgozunk rajta, hogy ez megoldódjon) Mi elküldjük a rendelésed a központba ott érvényesítik a kedvezményt és a következő visszaigazolásban már a kedvezményes összeg fog szerepelni. 
  • Add le a rendelésed a cég weboldalán www.calivita.hu oldalon. Itt a következő a teendőd. A jobb felső sarokban kattints a belépés ikonra ott a rendszer kérni fogja a tagkódod, és a cv bónusz kódod. Ha nem tudod szintén itt találsz egy ikont ( elfelejtette a tagkódját, cv bónusz kódját.. ) le tudod kérni, a rendszer azonnal küldi az email címedre. Nem túl bonyolult picit hosszú leírva de hidd el pár perces művelet. 
  • NE IJEDJ MEG ITT VAGYUNK SEGÍTÜNK EZÉRT VAGYUNK, SZÓLJ BÁTRAN! Lekérjük, elküldjük neked. Ha ez megvan jegyeztesd meg a rendszerrel így bármikor be tudsz lépni. Miért is jó ha már tag vagy és a www.calivita.hu oldalon rendelsz? Mert itt azonnal látod kedvezményed. Látod az ajándék terméket, az aktuális akciókat mire vagy jogosult, fizethetsz bankkártyával, látod ha van levásárolható kedvezményed. Szóval használd bátran. 

Válaszd azt amelyik neked egyszerűbb és testhezállóbb. 

Kérdezz bátran!