RAGYOGJ! Fedezd fel a kaliforniai életérzést és teljesítsd ki az életedet a Calivita minőségi étrend-kiegészítőivel, kozmetikumaival és egészségmegőrző készülékeivel.

               70 315 7772    Rendelés külföldre 

Erős immunrendszer az ősz nekem gyönyörű

Immunrendszer támogatás

BETEGNEK LENNI VITATHATATLANUL AZ EGYIK LEGROSSZABB ÉRZÉS A VILÁGON – TEGYÉL ELLENE, HOGY ELKERÜLD A KELLEMETLEN BETEGSÉGEKET!

Az erős immunrendszer kulcs lehet ebben.

Amikor az orrunk egyfolytában folyik, a fejünk olyan, mintha megállás nélkül kalapáccsal vernék, nem akarunk mást, mint magzatpózba összegömbölyödni és bebújni a meleg takaró alá.

Az erős immunrendszer fontossága
Az egészséges erős immunrendszer fontossága. 

Az immunrendszer funkcióit úgy kell elképzelni, mint egy tengeralattjáró hajótestét: amíg erős, a víz kint marad, és a légnyomás belül állandó, így életben tartja a bent tartózkodókat.

Amikor viszont gyenge – és törésvonalak keletkeznek rajta –, a víz gyorsan beömlik, a hajó és az összes fedélzeten tartózkodó ember pedig elsüllyed.

Az immunrendszer feladatai
Az immunrendszer állandóan ellenőrzi a szervezetet, sejtjei „őrjáratot” tartanak a vér-nyirok-nyirokszövet és a különféle szervek között.

Elsődleges feladatuk az idegen anyagok felismerése, közömbösítése, megsemmisítése. Az immunválaszt, immunreakciót kiváltó anyagokat antigénnek nevezzük.

Ezek lehetnek vírusok, baktériumok, egyéb kórokozók, más élőlények sejtjei, de lehetnek nem szerves anyagok is, mint pl. a gyógyszerek. E széleskörű feladat bonyolult felépítésű és működésű erős immunrendszert igényel.

Az immunrendszer optimális működéséhez és az immunrendszer támogatásához táplálkozásunkkal, életmódunkkal mi is hozzájárulunk. 

Szervezetünk vitaminokkal és ásványi anyagokkal való ellátása alapvetően szükséges az erős immunrendszer megbízható működéséhez. 

Ha szeretnél egészséges maradni, íme néhány tipp, amivel természetes módon támogathatod az immunrendszeredet:

Legjobb, ha egy jó minőségű komplex készítményt választunk alapnak. 

Felnőttek részére a legjobb választás a Super Mega 50, mely megfelelően nagy dózisban, hatékonyan felszívódó formában és optimális arányban tartalmazza az összes vitamint és ásványi anyagot, amire szükségünk van.

A gyermekek esetében a jó összetétel mellett fontos, hogy a készítményt szívesen fogyasszák. 

Legyen finom, mégis egészséges.

Ezen tulajdonságai miatt vált kicsik és szüleik közledvelt  termékévé a Lion Kids+D multivitamin.

A C- és D-vitamin segítheti az immunrendszer normális működését.

Segít az immunrendszer támogatásában.

Vizsgálatokból tudjuk, hogy a megfelelő D-vitamin-ellátottság extrém mértékben képes lehet csökkenteni az influenza kockázatát. 

A B12-vitamin és a vas a vérképzésben nyújt segítséget, míg a többi B-vitamin az anyagcsere majd’ minden lépéséhez szükséges.

Ki ne ismerné a mondást: az erős immunrendszerhez a C-vitamin az egyik legfontosabb lehet. 

Ha valaki csak egyféle vitamint szed, az biztosan a C-vitamin lesz. A C-vitamin támogatha, szervezetünkben az immunrendszer védekező képességét, növelheti a fehérvérsejtek számát, segítheti működésüket. 

A citrusfélékből kivont C300 Plus kiváló antioxidáns, és magas bioflavonoid-tartalmának köszönhetően érvédő hatással is rendelkezik. Ha nagyobb dózisra vágysz a C1000 Plusz a te választásod.

Az utóbbi évek kutatásainak köszönhetően D-vitamin is igen fontossá vált, mint immunerendszer támogató. 

Így tél vége felé a legnagyobb hiány ebből a vitaminból van a szervezetünkben, és pótlásához hasznos lehet egy jó mínőségű, jól hasznosuló étrend-kiegészítő rendszeres fogyasztása is.

Ha  immuntámogatást szeretnénk nem feledkezhetünk meg bélflóránk egészségének megóvásáról sem. 

A háromféle probiotikus törzset is tartalmazó, finom, cseresznye ízű, összerágható ProbioBalance képes lehet a bélflóra helyreállítására, illetve megőrzésére.

Külön előnye, hogy a gyermekek is szívesen fogyasztják, ezért ajánlott mindig a házi patikánkban tartani, hiszen bármikor szükség lehet rá.

A bélflóra zavarára utaló tünetek lehetnek:

  • puffadás, gázképződés, hasfájás,
  • székrekedés/hasmenés,
  • rossz lehelet,
  • migrén,
  • immungyengeség,
  • hangulatingadozás, depresszió,
  • Candida fertőzés,
  • hajhullás, bőr- és körömgombásodás,
  • gyulladásos folyamatok,
  • izomfájdalmak,
  • vérszegénység, vashiány,
  • súlyproblémák.

Támogasd az immunrendszered! – Találd meg a neked való vitaminforrást télen is!

Az alábbi vélemények vásárlóink egyedi, szubjektív tapasztalatai. Ezekkel nem állítanak egyik,-a webáruházban kapható- termékről sem gyógyhatást. Az étrend-kiegészítõk kedvezõ hatást gyakorolnak az emberi szervezetre, azonban e termékeknek nem tulajdonítható betegséget megelõzõ vagy gyógyító hatás. Tartósan fennálló tünetek esetén keresd fel kezelőorvosod. Ennek elmaradásából származó egészségkárosodásért a vitaminpartner.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget.