RAGYOGJ! Fedezd fel a kaliforniai életérzést és teljesítsd ki az életedet a Calivita minőségi étrend-kiegészítőivel, kozmetikumaival és egészségmegőrző készülékeivel.

               70 315 7772    Rendelés külföldre 

Üzleti ajánlatunk

Szívből örülünk, hogy ránk találtál. Ez azt jelenti számunkra, hogy nyitott vagy az új lehetőségekre, és kész vagy változtatni, legyen szó akár az egészségedről, akár az életszínvonaladról. Bármi is legyen a motivációd, bízunk benne, hogy velünk Te is egy nagy lépést teszel a Minőségi Élet felé.

Üzleti oldalunkon keress minket a Facebookon

Ha pedig még több információra van szükséged kérd felvételed a zárt csoportunkba. 

Ahhoz, hogy megismerd a lehetőségeidet és kedvezményesen vásárolhass, nem kell mást tenned, mint:

1. CaliVita taggá válni. Ehhez nincs is más dolgod mint 47.000 ft értékben vásárolni webáruházukban. Ebből mi már azonnali 25% kedvezményt adunk.

2. Tagkódod akkor válik aktívvá, ha széles termékpalettánkból kiválasztod a számodra legmegfelelőbb termékeket mindössze nettó 47.000 Ft értékben (kb. 36.000 Ft)! A rendelésből azonnali 25% kedvezményt kapsz ezért lesz a 47-ből 36.

3. Add le megrendelésed a webáruházunkban. Kapni fogsz egy visszaigazoló e-mailt, először tőlünk. Mi továbbítjuk a központba a megrendelést már kártyaigényléssel. A Központ ezek után küld számodra egy email-t, az e-mailben megtalálod a tagkódod, a jelszavad, amikkel használni tudod online szolgáltatásainkat és a webshopot. Őrizd meg ezeket az adatokat, mert a későbbiekben ezekkel tudod azonosítani magad. ha már megvan a tagkódod a későbbiekben a  termékeinket megvásárolhatod a cég központi felületén. A jobb felső sarokban lépj be.

Vagy töltsd rá a telefonodra aplikációnak amit azonnal megjegyez a rendszer és könnyedén tudsz élni a továbbiakban a kedvezményekkel online, az üzleteinkben, illetve megrendelésed leadhatod az alábbi elérhetőségeken: 

Telefonszámunk: 06 70 3157772 

E-mail: adri.calivita@gmail.com

4. Nálunk Te döntesz! Vagy csak fogyasztod termékeinket, vagy emellett belevágsz egy összefogásra és etikus üzleti magatartásra épülő vállalkozásba is.

Az a szó, hogy MLM rendszer biztosan ismerős már számodra. Egy zseniálisan megalkotott rendszer amivel megtöbbszörözheted magad és szabad emberré vállhatsz. Ha bármi fenntartást érzel az MLM rendszer iránt, lehet, hogy kevés az információd. Nézd meg az alábbi videókat és ígérem, hogy minden kérdésedre válaszokat fogsz kapni. A kétségeid hamarosan el fognak oszlani!

  • Ha csak termékfogyasztó szeretnél lenni, akkor az azonosítóid segítségével bármikor rendelhetsz kedvezményesen terméket.

  • Ha élsz az általunk kínált független vállalkozás lehetőségével, akkor keresd meg minket, segítségünkkel elkészítünk egy rád szabott üzleti tervet. Várjuk hívásod! 

Indulj el velünk a Minőségi Élet felé vezető úton, csatlakozz csapatunkhoz! Olyan MLM rendszerhez csatlakozhatsz ahol nyomulás és teljesítménykényszer nélkül a saját utadon haladhatsz a saját céljaid felé. Persze minden segítséget megkapsz tőlünk.

Ebben szeretnénk neked segíteni. Ezért feltöltöttünk pár videót, hogy már előre tudj informálódni. 

A Calivita share marketig rendszer egy korrekt, 25 éve működő, tisztességes vállalkozást ismerhetsz meg.

Ismerj meg. Kiváncsi vagy mit jelent nekünk a Calivita? 

Miért válaszd a Calivitát. 

Alábbiakban a CaliVita üzleti tervét tekintheted meg. Egy stabil, egyszerű, szinte mindenki számára elérhető és teljesíthető marketing tervet láthatsz.

Legyél szabad ember. Az alábbiakban feleségemmel, Nórival tartunk közös előadást azokról a dolgokról, amiket a CaliVitától az anyagiakon túl kaptunk. Valójában ezek a hozzáadott értékek teszik naggyá és igazán szerethetővé cégünket.

Hozd meg a döntést egy rövid előadást tekinthetsz meg a kezdetekről, 

arról hogy én miért és hogyan indultam el ebben az MLM rendszerben, üzletben.  Életem legjobb döntése volt. A videóban elmondom miért.