RAGYOGJ! Fedezd fel a kaliforniai életérzést és teljesítsd ki az életedet a Calivita minőségi étrend-kiegészítőivel, kozmetikumaival és egészségmegőrző készülékeivel.

               70 315 7772    Rendelés külföldre 

Hasmenés, felfázás pont nyaralás alatt


A nyaralásnak ne vessen végett, hasmenés és különböző bélrendszeri fertőzések.

Megmutatjuk mit érdemes magunkkal vinni azonnali segítségképpen.

Sokan a nyárról ábrándoznak egész évben: a szerencsések akár két hét egybefüggő lazításra is készülhetnek, amikor semmivel sem kell törődniük, csak pihenni, élvezni a jó időt.

Ilyenkor hajlamosabbak vagyunk megfeledkezni a ránk leselkedő veszélyekről, amik elronthatják a várva várt pihenést.

Ilyen kellemetlen napokat okozó esemény lehet a nagy melegben nem megfelelően kezelt és tárolt ételek okozta hasmenés, ami nemcsak egy egzotikus utazás során lehet különösen zavaró.

Egy felnőtt, egészséges ember is nehezen viseli ezt az állapotot, de vannak, akiknél ez további problémákat okozhat.

A gyerekekre, idősekre, a legyengült szervezetűekre vagy a várandósokra (esetleg kismamákra) a megterhelés mellett maga a fertőzés és a folyadékvesztés is veszélyes lehet.

Célszerű ezért megelőzni az ilyen helyzeteket! Ételeket csak megbízható helyről vegyünk elégséges hőkezelés után, és tartsuk be nyáron is a higiénés szabályokat.

Jó, ha tudjuk, hogy szervezetünket fel lehet készíteni a kórokozó baktériumok támadására.

Legegyszerűbb, ha a tervezett út előtt kúraszerűen probiotikumot alkalmazunk.

Egy tanulmány szerint a Lactobacillus acidophilus-t is tartalmazó kombinált probiotikumot szedők közül kevesebben kaptak bélrendszeri fertőzést az Egyiptomba utazók közül, mint a kontrollcsoport placebót szedő tagjai közül.

A CaliVita táplálékkiegészítői közűl 2 féle probiotikummal AC-Zymes*-szal és a Probiobalance-al támogatja a gondtalan nyaralást! 

A másik igen sok bosszúságot okozó nyári fertőzés a húgyutakat érintő felfázás, mely akár tönkre is teheti a strandszezont. Az egyik leggyakoribb kórokozó az E. coli.

Ez a baktérium a nem megfelelő higiénés gyakorlat, de sajnos akár veleszületett hajlam eredményeként is képes kellemetlenségeket okozni.

A megelőzés ezúttal is kulcsfontosságú lehet. Törölközzünk meg alaposan, úszás után cseréljük le a fürdőruhát száraz ruhaneműre.

Ismert hajlam esetén a megelőzés érdekében érdemes a természet adta lehetőségeket is figyelembe venni, mielőtt agresszív antibiotikumos kezelést kezdenénk.

Szerencsére az E. coli ellen van egy mellékhatásokat nem okozó természetes megoldás: a D-mannóz. Ez a vizelettel ürülő szénhidrát képes megkötni az E. coli baktériumokat, így „tisztítva” meg a húgyutakat a feltapadó kórokozóktól. 

A napsugárzás káros hatásairól szóló kampányoknak köszönhetően a bőr védelmére is egyre többen figyelnek.

Azt már kevesebben tudják, hogy szemünket is óvni kell ilyenkor!

A lutein és a zeaxantin olyan hatóanyagok, melyek a szem felépítésében is részt vesznek és hozzájárulnak egészségének fenntartásához.

Védik a szemet a szabad gyökök károsító hatásaitól, az ún. kék sugárzástól, mely a napból érkező fény retinakárosító része. A Lutein Plusban ezeken felül
található fekete áfonya kivonat antocián tartalma is antioxidáns hatással járul hozzá a szem ereinek egészségéhez, emellett segíti a retina normál működésének fenntartását.

Termékünket a hozzáadott C- és A-vitaminnal tettük igazán komplexszé, így nem csak a szem egészségéhez szükséges mikrotápanyagokat biztosíthatjuk, de bőrünk védelméhez is hozzájárulhatunk.

Ezen közismert vitaminok ugyanis a bőrben is kivédhetik a nap okozta károsodásokat, antioxidáns hatásuknál fogva pedig a bőr öregedése ellen is hathatnak!

Készüljön fel a nyárra, hogy a lehető legnagyobb biztonságban és nyugalomban pihenhesse ki a dolgos hétköznapokat!

Az alábbi vélemények vásárlóink egyedi, szubjektív tapasztalatai. Ezekkel nem állítanak egyik,-a webáruházban kapható- termékről sem gyógyhatást. Az étrend-kiegészítõk kedvezõ hatást gyakorolnak az emberi szervezetre, azonban e termékeknek nem tulajdonítható betegséget megelõzõ vagy gyógyító hatás. Tartósan fennálló tünetek esetén keresd fel kezelőorvosod. Ennek elmaradásából származó egészségkárosodásért a vitaminpartner.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget.