RAGYOGJ! Fedezd fel a kaliforniai életérzést és teljesítsd ki az életedet a Calivita minőségi étrend-kiegészítőivel, kozmetikumaival és egészségmegőrző készülékeivel.

               70 315 7772    Rendelés külföldre 

ACAI bogyó a szupergyümölcsök királya


Az Acai bogyó kutatási eredményei igen kecsegtetőek. Antioxidánsok tartalma egyedülálló. Igazi nagyágyúként segíthet a szabad gyökök elleni küzdelemben. Élharcos lehet az öregedés ellen.....

ACAI - A SZUPERGYÜMÖLCSÖK KIRÁLYA

A gyümölcsöket előszeretettel fogyasztjuk, hiszen finomak, zamatosak és nagyon egészségesek. Sok vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet, valamint értékes növényi rostokat tartalmaznak, melyek kedvező hatással lehetnek az egészségünkre.

A gyümölcsök között vannak olyan különleges fajták, melyek sokkal egészségesebbek a többinél, így megilleti őket a „szuper” jelző.

SZUPERGYÜMÖLCSÖK

Az igazi szupergyümölcs az, ami kiemelkedően magas antioxidáns tartalommal bírhat. Az áfonyafélék pontosan ebbe a csoportba tartoznak, mert antioxidánsokban meglehetősen gazdagok.

Az acai bogyó (acai berry) az áfonyák közt is szembetűnő, hiszen a magas mikro-tápanyagtartalommal rendelkezik.

Több ezer ismert és lehet, hogy még ennél is több ismeretlen mikro-tápanyagot tartalmaz. Rosttartalma magas, viszont cukortartalma alacsony, amiknek köszönhetően világszerte népszerű, természetes fogyasztószerré vált. 

Az acai többek között csökkentheti az éhségérzetet, gyorsíthatja az anyagcserét és a kalóriák égését, miközben növelheti az energiaszintet. Hatóanyagai úgy befolyásolják a vércukor- és az inzulin szintet, hogy az a testsúly csökkentése szempontjából optimális lehet.


SZUPERGYÜMÖLCS TOPLISTA*

Az alábbi lista az egyes gyümölcsök ORAC értékeit tartalmazza, amely az élelmiszerek antioxidáns kapacitásának mértékét jelzi.

  • Acai (102 700)
  • Csipkebogyó (96 150)
  • Málna (19 220)
  • Bodza (14 697)
  • Áfonya (9 621)
  • Vörösáfonya (9 090)
  • Alma (6 681)
  • Gránátalma (4 479)


ANTIOXIDÁNS BOMBA

Ahogy az a listán is jól látható, az acai gyümölcs rendkívül gazdag antioxidánsokban, így fogyasztójának széleskörű segítséget nyújthat, miközben kiváló gyulladásgátló hatást kifejthet. Tartalmaz még B1, B2, C és E vitamint, niacint és vasat, valamint káliumot, foszfort, kalciumot és különböző aminosavakat.

Mindezeket ismerve nem meglepő, hogy az acai a szupergyümölcsök királyaként van számon tartva.
* Forrás: oracvalues.com


Az alábbi vélemények vásárlóink egyedi, szubjektív tapasztalatai. Ezekkel nem állítanak egyik,-a webáruházban kapható- termékről sem gyógyhatást. Az étrend-kiegészítõk kedvezõ hatást gyakorolnak az emberi szervezetre, azonban e termékeknek nem tulajdonítható betegséget megelõzõ vagy gyógyító hatás. Tartósan fennálló tünetek esetén keresd fel kezelőorvosod. Ennek elmaradásából származó egészségkárosodásért a vitaminpartner.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget.