RAGYOGJ! Fedezd fel a kaliforniai életérzést és teljesítsd ki az életedet a Calivita minőségi étrend-kiegészítőivel, kozmetikumaival és egészségmegőrző készülékeivel.

               70 315 7772    Rendelés külföldre 

Méhpempővel a gyermekáldásért.


Az utóbbi fél évben sok Calivita baba fogant.... csaknem 3 éve a miénk is....

Az egyik baba kb : 3 hónapja született 2 babát a napokban várunk.

Tegnap pedig újabb jó hírt kaptunk megfogant a következő baba a csoportban....

ő például 6 éves sikertelen próbálkozás után.

Büszkék vagyunk, hogy a babavárás időszakában a termékeink is részesei lehettek a sikernek.

A méhpempő több mint 100 vitaminból, ásványi anyagból, nyomelemből, fehérjékből és bioaktív anyagokból tevődik össze. 

A méhpempőt az anyatermészet hozza létre, most már 65 millió éve, amióta méhek léteznek a Földön.

A vitamin partner utánna járt a titoknak. A méhpempőt nem csak mint táplálékkegészítőt hanem mint a termékenység vitaminját emlegetik.

A méhpempő nem csak a hölgyeknek, de az uraknak is nagy segítség. 

Több ezer pár próbálta már ki Magyarországon sikerrel a tiszta méhpempőt, és ma már boldog szülők. Jelentőségét mutatja, hogy elismerést nyert számos meddőségi klinikánál, így rendszeresen ajánlják a pároknak fogyasztásra.

A méhpempő a hölgyeknél rendbe szedheti a rendszertelen menstruációt. 

Érdemes a hölgyeknek és az uraknak is, már a babatervezés előtt akár fél évvel elkezdeni fogyasztását, mivel méregteleníti a szervezetet, rendbe szedheti a hormonháztartást.

Rengeteg pár, a rossz életmód során felhalmozott méreganyagok miatt próbálkozik mindhiába a babával sikertelenül.

A kiegyensúlyozott lelkiállapot, a boldogtalanság, sok párnál gátolja a fogamzást. A méhpempő a méregtelenítés beindítása mellett, beindíthatja a szervezetben az öröm hormonok termelődését is.

A méhpempő fogyasztásának hatására a szervezet erőteljes öntisztulása indulhat be, s nem csak fizikai szinten: számos fogyasztó pár, kirobbanó örömről, rendkívüli jó kedélyállapotról, felszabadult érzésekről, eufórikus hangulatról számolt be, nagyobb adag méhpempő elfogyasztása után.


A méhpempő biológiai markerei - melyek csak benne fordulnak elő - a 10-HDA sav és az acetilkolin. 

Ezek az anyagok rendkívül fontos szerepet töltenek be az idegrendszerünk működésében, idegingerület átvivő anyagok.

Ennek okán, a méhpempőt érdemes a már várandós édesanyának is az első hetekben fogyasztania, hiszen a magzat agya és idegrendszere az első hetekben kezd el kifejlődni.

Kinek ajánlott még a méhpempő?

A méhpempőt nem csak meddő pároknak vagy éppen egészségeseknek ajánlott a babatervezéshez, de gyakorlatilag bármilyen egészségügyi probléma esetén fogyaszthatjuk, illetve a hagyományos gyógymódok kiegészítőjeként vagy akár csak önmagában is a tünetek enyhítésére.

A 10-HDA sav és az acetilkolin mellett, a méhpempő tele van B-vitaminokkal, azon belül is pantoténsavval (B5 vitamin, antistressz vitamin).

Ezek adják a méhpempő rendkívüli jó idegrendszer-működés erősítő hatását.

A méhpempővel a testi és lelki stressztől kezdve, a már komolyabb depresszión át, egészen az olyan veszélyes betegségekig, mint az Alzheimer- és a Parkinson-kór jó eredményeket lehet elérni.

Kiegészítő kezelésként.

A méhpempőt rengeteg 45 év feletti hölgy is előszeretettel fogyasztja, a változókor tüneteinek enyhítésére vagy a csontritkulás tüneteinek lassítására.

A méhpempőből csak a teljesen tiszta, természetes állapotában lévőt érdemes fogyasztani! 

Nézzünk jól utánna, hogy a kapszulába zárt méhpempő mennyire természetes, bevizsgált-e?

Ha a babák mesélni tudnának .....

Az alábbi vélemények vásárlóink egyedi, szubjektív tapasztalatai. Ezekkel nem állítanak egyik,-a webáruházban kapható- termékről sem gyógyhatást. Az étrend-kiegészítõk kedvezõ hatást gyakorolnak az emberi szervezetre, azonban e termékeknek nem tulajdonítható betegséget megelõzõ vagy gyógyító hatás. Tartósan fennálló tünetek esetén keresd fel kezelőorvosod. Ennek elmaradásából származó egészségkárosodásért a vitaminpartner.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget.
 
A fentiek
kizárólag a megnevezett személy(ek) tapasztalatát, véleményét tükrözik. Ön ettől eltérő tapasztalatokat is szerezhet.