RAGYOGJ! Fedezd fel a kaliforniai életérzést és teljesítsd ki az életedet a Calivita minőségi étrend-kiegészítőivel, kozmetikumaival és egészségmegőrző készülékeivel.

               70 315 7772    Rendelés külföldre 

Bio kozmetikumok 100%-ban természetes összetevőkkel

Bio kozmetikumok természetes összetevőkkel

2021.09.13 20:45
Bio kozmetikumok természetes összetevőkkel

Ismerd meg, új termékeinket, nézd meg kis videónkat a legújabb Bio kozmetikum családunkról.

Fedezd fel a természetes összetevők nyújtotta tökéletes ápolást és gyengédséget!

Bátran adhatod az OrganiCare termékeket ajándékba, hiszen biztos lehetsz benne, hogy nem csak hatékony, de egyben minőségi, exkluzív ajándékkal leped meg szeretteidet.

Ismerd meg legújabb termékcsaládunkat az ORGANIKUS BIO KOZMETIKUMOKAT.

OrganiCare kozmetikumaink bio farmokon termesztett gyógynövények értékes hatóanyagaiból készülnek.
A kézi szüretelést követő, gondos odafigyeléssel és ellenőrzéssel járó tradicionális gyártási módszerünk során nem használunk semmilyen kémiai segédanyagot, ezért az értékes összetevők hatását teljes mértékben meg tudjuk őrizni, így kapunk rendkívül magas minőségű, tisztaságú és hatékonyságú termékeket.
természetes, allergénektől mentes összetevők gyengéd ápolásának köszönhetően készítményeinket az egész család használhatja, így gyermekek, érzékeny bőrűek számára is ideális választás valamennyi termék.

                                                                                                  


Az OrganiCare BATH & SHOWER (250 ml) tusfürdő gyengéden tisztítja, védi é

s ápolja a bőrt tusolás, illetve fürdés közben kellemes frissességgel töltve fel használóját.

Az OrganiCare BODY LOTION (250 ml) testápoló gyorsan felszívódik, megnyugtatja, védi, tápanyagokkal látja el az igénybevett bőrt, hosszú időre puhává, bársonyossá, rugalmassá varázsolva azt. Egész testfelületen alkalmazható, normál típusú bőrre is.


RESCUE GEL(60 ml)
Elsősegélybalzsamunkat - amely szintén biominősítésű - azonnali hatású fájdalomcsillapításra, hűsítésre és nyugtatásra fejlesztettük ki. Kiváló gyógynövényeit, mint például az aloe vera, a mentol, a kámfor, a kamilla, a zsálya vagy a rozmaring, praktikus, golyós kiszerelésű flakonba zártuk, hogy gyors segítséget nyújtson reumás fájdalmak, izomgörcsök és -húzódások, napégés, rovarok okozta csípés vagy bedugult légutak esetén. Használata sportolás után, kiránduláskor, nyaraláskor egyaránt ideális.


Az OrganiCare SHAMPOO (200 ml) sampon gyengéden tisztítja és védi a fejbőrt és a hajat mindazoktól a szennyeződésektől, melyeket a napi stressz és a minket érő külső káros hatások okoznak. Minden típusú hajra alkalmazható, akár mindennapos használatra is.
OrganiCare HAIR CONDITIONER

Az OrganiCare HAIR CONDITIONER (200 ml) hajkondícioná

ló tökéletes kiegészítője samponunknak. Gyengéden ápolja, erősíti és védi a hajat hajmosás után. Értékes tápanyagai puhává, ragyogóvá és könnyen kifésülhetővé varázsolják azt.

Biokozemtikumok, természteskozemtikumok, organikus, aloevera, calivita, calivitapartner