RAGYOGJ! Fedezd fel a kaliforniai életérzést és teljesítsd ki az életedet a Calivita minőségi étrend-kiegészítőivel, kozmetikumaival és egészségmegőrző készülékeivel.

               70 315 7772    Rendelés külföldre 

Vein Protex a vénák és az érrendszer védelméért
Vein Protex a vénák és az érrendszer védelméért
17 730 Ft

Vein Protex a vénák és az érrendszer védelméért

Szerezd meg Calivita Partner áron 25% kedvezménnyel!
Tudj meg többet

Ereink védelmében kiemelt szerepet játszanak az antioxidánsok, hiszen az érelmeszesedés és az erek egyéb betegségeinek hátterében legtöbbször a szabad gyökök károsító hatása áll.

A Vein Protex egy antioxidánsalapú termék, melynek hatóanyagai erősítik és védik az ereket. A szőlőmagból kivont hatóanyagok a heszperidinkomplexszel együtt veszik fel a harcot a szabad gyökök ellen. A C-vitamin és az MSM az ereket felépítő szövetek egészségét támogatja. A gyömbér és a kurkuma pedig főként vérkeringést fokozó hatásáról ismert a népi gyógyászatban.

17 730 Ft
Részletek

Vein Protex tablettákkal a vénák és az érrendszer védelméért! Hosszú ideig tartó állást, vagy ülést követően sokaknál tapasztalható a lábakban olyan érzés mintha a végtag elnehezülne, fájdalmassá válhat, vagy akár a feszülés érzete. Ennek általában ki lehetnek téve tanárok, fodrászok, akár sebészek, vagy épp irodai ülőmunkát végzők, és így tovább..

A VeinProtex véna és érvédő tabletta segítség lehet ebben a problémában mindenki számára.

Érrendszerünk védelmében kiemelt szerepet játszhatnak az antioxidánsok, mivel az érelmeszesedés és az erek különböző betegségeinek hátterében nagyon gyakran a szabad gyökök, és azoknak károsító hatásai állnak.

A Vein Protex érvédő tabletták antioxidáns alapú termékek, melyeknek hatóanyagai megerősítik és megvédik az ereket.

A szőlőmagból kivont hatóanyagok a heszperidin komplexszel közösen veszik fel a küzdelmet a szabad gyökök támadása ellen. A C-vitamin és az MSM együttesen támogathatják az ereket felépítő szövetek egészségét.

A gyömbér és a kurkuma pedig elsősorban a vérkeringést fokozó hatásáról lehet ismert.

 


Vein Protex tartalma: 60 tabletta

Adagolás: 1 tabletta naponta 


Kinek ajánljuk?

-Azoknak, akiknek munkája huzamosabb ideig tartó állással vagy üléssel jár.

-Vénás betegségek megelőzésére, a vénák struktúrájának fenntartására.

-Túlsúllyal küszködőknek.


Vein Protex összetevői:

C-vitamin; 250 mg

MSM (methyl-sulfonyl-methane); 150 mg

Oligomerikus Proanthocianidin Komplex (szőlőmagból); 100 mg

Gyömbér kivonat (st. 40% gingerol); 66.6 mg

Kurkuma (st. 95% kurkumin); 50 mg

Heszperidin komplex; 15 mg

Inaktív összetevők: Inaktív összetevők:

mikrokristályos cellulóz, zsírsavak, szilícium-dioxid, hidroxipropil-metilcellulóz, hidroxipropil-cellulóz, klorofillin, karnauba viasz.


Figyelem!

A készítmény nem helyettesíti az orvosi konzultációt és kezelést. Vénás betegségek fennállása esetén keress fel egy szakorvost! A készítmény terhesség és szoptatás alatti alkalmazása esetén kérd ki orvosod előzetes véleményét! Az optimális eredmény elérése érdekében legalább 3 hónapos, kúraszerű alkalmazás javasolt.#veinprotex #vénákvédelme #erekvédelme #ülőmunka #visszérhajlam #msm #szőlőmag #gyömbér #kurkuma #heszperidin #calivita #calivitapartner #caliviwomen

Adatok
Cikkszám
82
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!