RAGYOGJ! Fedezd fel a kaliforniai életérzést és teljesítsd ki az életedet a Calivita minőségi étrend-kiegészítőivel, kozmetikumaival és egészségmegőrző készülékeivel.

               70 315 7772    Rendelés külföldre 

SambuRex folyékony immunerősítő komplex ( 240 ml )
SambuRex folyékony immunerősítő komplex ( 240 ml )
19 940 Ft

SambuRex folyékony immunerősítő komplex ( 240 ml )

Szerezd meg Calivita Partner áron 25% kedvezménnyel!
Tudj meg többet

SambuRex ajándék az immunrendszernek

Koncentrált, nagy dózisú feketebodza-kivonat ötvözve az évszázadok óta alkalmazott, Echinaceából készült gyógynövénykomplexszel, valamint extra C-vitaminnal és cinkkel.

Mindez kellemes ízű, folyékony készítményben, található a SambuRex készítményben, hogy a család minden tagja felkészült immunrendszerrel várja az influenza szezont. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, mesterséges ízesítő- és színezőanyagokat. 

Immunrendszer támogatás folyékony formában. 
Az immunrendszer támogatását megcélzó ősi gyógynövények melyek napjainkban újra az élre törnek.
Kínai csüdfű – Kasvirág – Fekete bodza
Miben segíthetnek? Mit kell tudni róluk?
19 940 Ft
Részletek
SambuRex egy olyan, elsősorban az immunrendszer támogatását megcélzó készítmény, mely fő alkotói a népi gyógyászatban már régóta alkalmazott feketebodza, valamint az echinacea, illetve a keleti gyógyászatban közkedvelt astragalus. Ez a különleges növénykeverék folyékony formájának köszönhetően azok számára is megfelelő lehet, akik valamilyen okból nem kedvelik a tablettás vagy kapszulás készítményeket.
 
Kinek ajánljuk SambuRex-et?
 • Folyékony formája miatt az időseknek, várandós nőknek és nyelési problémával küzdőknek az immunrendszer támogatására.
 • Megfázás vagy influenza esetén a gyógyulási folyamat támogatására.
 • Torokgyulladás vagy köhögés esetén a tünetek enyhítésére.
 • Emésztési problémákkal küzdők számára az emésztés serkentésére
 • Azoknak akik fel szeretnének készulni az influenzaszezonra.
 • Gyermekeknek is a készítmény nem tartalmaz alkoholt így vezetés alatt is fogyasztható.

feketebodza (Sambucus nigra) egyike a népi gyógyászatban legrégebb óta alkalmazott gyógynövényeknek. A germánok szent növénye volt, jóformán minden betegség ellen egyfajta gyógyírként tekintettek rá*, más területeken - elsősorban a hűvös időkben -immunrendszer erősítésre, köhögésre, valamint emésztés serkentésére is alkalmazták
 

Sajnos manapság a legtöbb helyen csak a virágát használják emberi fogyasztásra, leginkább az élelmiszeriparban (pl. szörpök alapanyagaként). 
 

Kevesen tudják, hogy bogyója is - mely megfelelő előkészítés mellett szintén emberi fogyasztásra alkalmas - számos értékes hatóanyagot tartalmaz, melyek szervezetünk egészséges működéséhez nagymértékben hozzájárulhatnak. Így például bővelkedik antioxidánsokban (pl. flavonoidokban), gyümölcssavakban, A- és C-vitaminban. 
 

A készítmény másik fontos összetevője egy különleges gyógynövénykeverék, mely echinaceát és a keleti orvoslásban méltán népszerű astragalust tartalmaz. Az echinacea (kasvirág) az immunrendszer támogatására egyik leggyakrabban alkalmazott gyógynövény, továbbá az alsó húgyuti szervek egészségmegőrzésére is kiválóan alkalmas. Észak-Amerikából származik, az indián őslakosság egyik legfontosabb orvossága volt. Több faja is ismert, ezek hatásaikban hasonlóak. A SambuRex-ben két echinacea faj is felhasználásra került, az Echinacea purpurea és az Echinacea angustifolia. Az astragalust több mint kétezer éve alkalmazzák a kínai orvoslásban, elsősorban az immunrendszer védelmére, a vitalitás és az életenergia (chi) növelésére.
 

A készítményt a gyógynövényeken felül C-vitaminnal és cinkkel is kiegészítettük, melyek szintén hozzájárulnak a szervezet védekező rendszerének megfelelő működéséhez.
 

A SambuRex növényi hatóanyagai nem alkoholos kivonat formájában vannak jelen, így olyanok számára is alkalmazható, akik autót vezetnek, munkagépekkel foglalkoznak. Ez az alkoholmentes forma megengedi, hogy gyermekeknek is adható legyen (ld. figyelem!). Kellemes, édes ízű folyadék, nem tartalmaz hozzáadott cukrot, sem mesterséges édesítőszert, vagy mesterséges tartósítószert.

Miben segíthet a Samburex:

 • Samburex segíthet felkészülni a szervezetnek az influenzaszezonra.
 • Samburex segíthen azoknak akik emésztési problémákkal küzdenek.
 • Samburex könyen bevehető így aki nem kedveli a tablettákat azoknak is fogyasztható.
 • Samburex enyhítheti a torokgyulladás vagy köhögés tüneteit.
 • Samburex felgyorsíthatja a gyógyulás folyamatát.
 • Samburex gyógynövényeken felül C-vitaminnal és cinkkel is kiegészítettük, melyek szintén hozzájárulnak a szervezet védekező rendszerének megfelelő működéséhez.

SambuRex mennyisége: 240 ml

( kiskereskedelmi áron 60.95 ft/1 ml )

Adagolás: 1 teáskanál (5 ml) naponta. Ételbe-italba keverve is fogyasztható.


Kinek ajánljuk?

- Folyékony formája miatt akár időseknek, vagy várandós kismamáknak, esetleg nyelési problémával küzdőknek ajánlott, az immunrendszer megerősítésére.
- Megfázás, vagy influenza idején a gyógyulási folyamat gyorsítására.
- Torokgyulladás vagy köhögés esetén a tünetek enyhítésére.
- Emésztési problémákkal küzdőknek az emésztésük serkentésére. A SambuRex nem tartalmaz alkoholt, így ideális választás lehet gyermekek és járművet vezetők számára is.


Samburex összetevői:

Fekete bodza gyümölcs-kivonat 5000 mg
- Szabadalmaztatott keverék 130 mg
- C-vitamin 100 mg
- Cink 5 mg

Inaktív összetevők: növényi glicerin, tisztított víz, citromsav, természetes színezőanyag (málna).


Figyelem!


- Felbontás után hűtőben tárolandó!
- Gyermekeknek 3 éves kor alatt nem ajánlott fogyasztása.
- Szedése legfeljebb 8 héten keresztül ajánlott.
- Keresztesvirágzatúakra érzékenyeknek, autoimmun betegségben szenvedőknek és erre gyógyszereket szedőknek fogyasztása nem javasolt.

 

#samburex #immunerősítés #immunvédelem #feketebodza #cvitamin #cink #megfázás #influenza #köhögés #emésztés #echinacea #calivita #calivitapartner #caliviwomen 

Adatok
Cikkszám
79
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!