RAGYOGJ! Fedezd fel a kaliforniai életérzést és teljesítsd ki az életedet a Calivita minőségi étrend-kiegészítőivel, kozmetikumaival és egészségmegőrző készülékeivel.

               70 315 7772    Rendelés külföldre 

Probio Balance probiotikum (szimbiotikum)
Probio Balance probiotikum (szimbiotikum)
12 835 Ft

Probio Balance probiotikum (szimbiotikum)

Szerezd meg Calivita Partner áron 25% kedvezménnyel!
Tudj meg többet

A ProbioBalance egy komplex táplálékkiegészítő (ún, szimbiotikum).
Három probiotikus törzset (Lb. acidophilus, Lb. rhamnosus és B. longum) tartalmaz 4 milliárd CFU-val (kolóniaképző egységgel), prebiotikummal (frukto-oligoszacharid) kiegészítve.

Rágótabletta formájának és enyhe gyümölcsös ízesítésének köszönhetően alkalmazása könnyű, adagolása gyermekek számára is ideálisabb, mivel a szétrágott tablettát nehezebb félrenyelni.

Alkalmazását a megemelt „csíraszámnak” köszönhetően különösen ajánljuk antibiotikumos kezelések után, valamint utazások alatt.

12 835 Ft
Részletek
Köztudott, hogy a immunrendszerünk megfelelő működéséért 80 %- ban a bélflóránk felelős. Így azt gondolom már 80%- ban sokat tettem a betegségmegelőzésért.
Mivel a ProbioBalance mikrokapszulázott így nem teszi tönkre a gyomorsav, és teljes mértékben hasznosul.
Vitamin Partner tipp: 
 
ProbioBalance vélemények, tapasztalatok.
Hasmenés kínoz? Azonnal és gyors segítségre van szükség.
A vitamin partner segíthet a problémán. A ProbioBalance a Probiotikumok új generációs formája. Pro- és prebiotikum (rágótabletta) mikrokapszulázva hogy mindenhová eljusson ahová szükséges. Lehet, hogy pont erre van szükséged.
 
ProbioBalance egy komplex táplálékkiegészítő, amely háromféle probiotikus baktérium törzset és extra prebiotikumot tartalmaz a bélflóra és az immunrendszer egészséges mûködésének támogatására. A hármas összetétele miatt már szimbiotikumnak nevezik. Finom íze miatt a gyerekek is szívesen fogyasztják.
 
Kinek ajánljuk a ProbioBalance szimbiotikumot?                                                                           
  • Gyermekeknek és felnőtteknek antibiotikumos kezelések után bélflóra helyreállítására.
  • Azoknak akik utazásaik során szeretnék megelőzni a hasmenéses állapotok kialakulását.
  • Terápia kiegészítésére.
  • Mindazoknak akiknek fontos a belek egyensúlyi állapotának fenntartása,erősítése.

A bélflórát a bél nyálkahártyáján megtelepedett baktériumfajok képezik. Több száz ilyen baktérium faj él a vastagbeleken, szimbiózist alkotva a gazdaszervezettel, összes tömegük meghaladhatja a 1,5 kg-t. Szerepük nagyon sokrétű:

  • egyensúlyt jelenthetnek a bélfunkciókban, 
  • elősegíthetik egyes tápanyagok felszívódását és feldolgozását, 
  • segíthetnek a megfelelő bélmozgásban, 
  • vitaminokat termelhetnek (K, B, folsav), 
  • valamint, tekintve, hogy az immunanyagok 70%-át a bél termeli, 
  • nagymértékben támogathatják az immunrendszer egészséges működését is. 
Az egészséges életmód jár neked.

probiotikumok megfelelő működéséhez prebiotikumokra is szükség van. A prebiotikumok olyan összetett szénhidrátok, melyek a probiotikumok kizárólagos táplálékaként képesek azok növekedését serkenteni, illetve megtelepedésüket elősegíteni.

A belek és az ott élő baktériumok ideális esetben egyensúlyi állapotban vannak, amit külső hatások nagyon könnyen felboríthatnak. Ha az egyensúly felborul, az egyébként normál esetben is jelen lévő kórokozó (patogén) baktériumok és egyéb mikroorganizmusok jobban elszaporodhatnak a jótékony baktériumok rovására. Az egyensúly megbomlását leggyakrabban kiváltó ok a stressz, a helytelen táplálkozás, az antibiotikumos kezelések, valamint kiváltó okként szerepelhetnek még a különböző hasmenéses állapotok is (pl: utazások során).


Egy doboz tartalma : 60 tabletta

Probio Balance összetevői:


Probiotikus kultúra; 4 milliárd
Lactobacillus acidophilus
Bifidobacterium longum
Lactobacillus rhamnosus
Frukto-oligoszacharid; 25 mg


Figyelem!
- Súlyos gyomor és bélbetegségek ( pl. fekélyek, Crohn-betegség ) esetén az alkalmazását megelőzően kérje ki orvosa véleményét!
- Hasmenés esetén az orvos által előírt kezelést, valamint az általános intézkedéseket ( bőséges folyadékfogyasztás ) a készítmény szedése mellett is be kell tartani!


 


#probiobalance #probiotikum #prebiotikum #szimbiotikum #bélflóra #lactobacillus #calivita #vitamin #táplálékkiegészítő #calivitapartner #caliviwomenAdatok
Cikkszám
76
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!