RAGYOGJ! Fedezd fel a kaliforniai életérzést és teljesítsd ki az életedet a Calivita minőségi étrend-kiegészítőivel, kozmetikumaival és egészségmegőrző készülékeivel.

               70 315 7772    Rendelés külföldre 

Spirulina Max alga lúgosító algakészítmény
Spirulina Max alga lúgosító algakészítmény
7 940 Ft

Spirulina Max alga lúgosító algakészítmény

Spirulina alga a földünk talán legértékesebb tápláléka. A WHO adatai szerint a spirulina tápértéke nagyobb bármilyen ismert élelmiszernél vagy orvosi készítménynél.
A legjobb "super food"-ok (= szuper élelmiszer) egyikének nyilvánítja. A NASA a jövő táplálékát látja benne.
Űrutazások alkalmával is használja, mivel koncentrált formában tartalmaz sokféle vitamint és nyomelemet.
A spirulina képes visszaadni a sejtek energetikai memóriáját.
7 940 Ft
Részletek

Az édesvizek élővilága nem csak a szemet gyönyörködteti, hanem számtalan egészséget védő anyag forrásául is szolgál. A Spirulina Max spirulina algát tartalmazó készítmény, mely számos vitamint és ásványi anyagot, valamint egyéb hasznos összetevőt tartalmaz, melyek hatékonyan támogatják egészségét. 


Kinek ajánljuk?

- Lúgosító kúrák kiegészítésére. Savasító ételek, például húsok, állati zsírok, nem hidegen sajtolt olajok, finomított lisztek, cukrok túlzott fogyasztása esetén.
- Eszenciális aminósavak pótlására.

A kékeszöld színű alga számos vitamint, ásványi anyagot ( pl. jód, bróm, mangán, kálium, vas ) és az összes esszenciális aminosavat  tartalmazza. Kitűnő a jódot pótló növény. Vasat szerves komplex formában tartalmaz, így a vashiány pótlására is az egyik lehető legalkalmasabb természetes forrás.

Az algák más néven a moszatok, igen egyszerű felépítésű, elsősorban vízben élő növények. Az algák sok vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak, ezért az utóbbi években a tengeri hínárhoz hasonlóan, egyre  gyakrabban használják fel őket természetes étrend-kiegészítőként.

Az algák között is kiemelkedő szerepet kap a kékeszöld alga, mely tökéletes  összetételű tápanyag. Szárazanyag tartalmának 40-60%-a kis  molekulájú, így igen könnyen megemészthető. Vegetáriánusok számára is kifejezetten ajánlott, mert teljes értékű fehérjéket nagy mennyiségben tartalmaz, így az aminosavak pótlására is nagyon eredményesen alkalmazható.

Az algák ásványi anyag és nyomelem tartalma kiemelkedő a földi  élővilágban. Ez az oka, hogy már „ipari” méretekben nyerik ki belőlük többek között a jódot, a brómot és a mangánt. Az algáknak különösen a jód és a káliumtartalma nagyon magas. Szerves komplex formában található meg bennük a vas is, így az alga kiváló természetes vasforrás.

Ez az algaféleség sokféle és nagy mennyiségű vitaminban gazdag. A kékeszöld alga tartalmazza az összes B-vitamint, továbbá C-vitamint és E-vitamint. Természetes forrása az A-vitaminnak és a linolénsavnak is. Nagy  mennyiségben találhatók meg benne a nukleinsavak (RNSDNS) és a klorofill is. Az utóbbi kitűnő regeneráló és belső dezodoráló szer.


Spirulina Max mennyisége: 60 tabletta

Adagolás: 2-4 tabletta naponta

Spirulina Max összetevői:
- Kékeszöld alga; 500 mg 

Inaktív összetevők:
- dikalcium-foszfát, magnézium-sztearát, szilícium-dioxid, sztearinsav.


FIGYELEM!
- Pajzsmirigy túlműködésben szenvedők algatabletta alkalmazása előtt kérjék ki orvosuk véleményét! 


#spirulinamax #alga #lúgosítás #klorofill #jód #bróm #mangán #calivita #calivitapartner #caliviwomen 

Adatok
Cikkszám
69
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!