RAGYOGJ! Fedezd fel a kaliforniai életérzést és teljesítsd ki az életedet a Calivita minőségi étrend-kiegészítőivel, kozmetikumaival és egészségmegőrző készülékeivel.

               70 315 7772    Rendelés külföldre 

Shark Aid cápa porc az izületekért
Shark Aid cápa porc az izületekért
19 260 Ft

Shark Aid cápa porc az izületekért

Szerezd meg Calivita Partner áron 25% kedvezménnyel!
Tudj meg többet

A Shark Aid egy cápaporcot tartalmazó étrend-kiegészítő. A cápaporcban található hatóanyagok hatékonyan hozzájárulnak az ízületek egészséges működéséhez és a megfelelő mértékű porcképződéshez.

Alkalmazása elsősorban sportolóknak és nehéz fizikai munkát végzőknek ajánlott az ízületek fokozott igénybevétele miatt. Idősebb korúaknak az ízületek egészséges működéséhez és a megfelelő porcképződéshez ajánljuk.

19 260 Ft
Részletek

 

A cápaporc a kutatások szerint az egyik leghatékonyabb ismert ízületvédő. Földünkön több mint 400 millió éve változatlan formában élnek a cápák. Ezek az ún. porcos halak kiemelkedő egészséggel bírnak, minden porcikájuk a túlélést szolgálja. A cápák porca étrend-kiegészítőként alkalmazva hatékonyan támogathatja az ízületek megfelelő és egészséges működését.


Az  ízületekkel  kapcsolatos problémák több féle módon is jelentkezhetnek testünkben. Lehetnek egyrészt az ízületek kopása miatt kialakult tünetek, és lehetnek az ízületek gyulladása miatt fellépő panaszok. Ilyen esetekben érezhetünk derék fájást, váll fájást, vagy csípő és gerinc fájást, izom fájdalmakat, esetleg érezhetjük például a térd kattogását. Ezeket okozhatják gyulladások melyek felléphetnek ezeknek a fájdalmaknak következtében.


A két típusú, az ízületek által okozott problémát teljes egészében különböző módon kezelik. Ha megsérülnek,vagy károk keletkeznek az ízületekben lévő porcokban, jelentős mozgásszervi panaszok léphetnek fel, kialakulhat a gyulladás. Középkorúaknál az egyik leggyakrabban előforduló mozgásszervi probléma hátterében az ízületek kopása állhat, mely jelentősen megnehezítheti a mindennapokat a kialakult fájdalom miatt...tovább a cikkhez


Shark Aid tartalma: 90 tabletta

Adagolás: 3×2 tabletta étkezés előtt

SharkAid összetevői: 1 tabletta tartalmaz: 750 mg Cápaporckivonat (tüskéscápa)*

Inaktív összetevők:

kalcium-karbonát, mikrokristályos cellulóz, zsírsavak, nátrium-karboxi-metil-cellulóz, nátrium-szulfát, zsírsavak magnéziumsói, keményítő, sellak, talkum.


Kinek ajánljuk? 

A tenger élővilágának kutatói „tökéletes élő gépezetnek” nevezik a cápát. Ez az élőlény már 400 millió éve szinte változatlan formában létezik a Földön. A cápa soha nem alszik, soha nincs nyugalomban, mégis kiemelkedő erőnléttel és egészséggel rendelkezik, betegségektől mentesen éli az életét. Ez utóbbi sajátosságra csak néhány éve figyelt fel a tudomány. Miben állhat a cápák titka? Talán azért maradhattak fenn mégis 400 millió éven át, mert szervezetük minden tekintetben a túlélést szolgálja. Felépítésük, érzékszerveik, a betegségekkel szembeni ellenálló képességük tökéletes. Ráadásul nincs más ellenségük, csak a többi cápa és persze sajnos az ember. Egyetlen csont sincs a testükben, csakis porcok, amik a cápa teljes súlyának 6-8 százalékát teszik ki.


Különös figyelmet érdemel a cápák rendkívül erős és hatékony immunrendszere. Sebei gyorsan begyógyulnak, és szinte soha nem kap fertőzést. A cápa immunrendszerének legfőbb sajátossága, hogy állandóan termel és a véráramban keringet ellenanyagokat, míg az ember immunrendszere többnyire „alszik”, csak akkor aktivizálódik, ha fel kell vennie a harcot valamilyen megbetegedéssel, vagy fertőzéssel.


Figyelem!

- A cápaporc, az új erek képződését gátló hatása miatt, nem alkalmazható műtéti, illetve sebészeti beavatkozások előtt és után, valamint terhesség és szoptatás idején. Halakra, puhatestűekre érzékenyek a terméket ne fogyasszák! Szív és keringési betegségekben szenvedők konzultáljanak kezelőorvosukkal! 


#sharkaid #cápaporc #vitamin #étrendkiegészítő #calivita #calivitapartner #caliviwomen 

Adatok
Cikkszám
68
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!