RAGYOGJ! Fedezd fel a kaliforniai életérzést és teljesítsd ki az életedet a Calivita minőségi étrend-kiegészítőivel, kozmetikumaival és egészségmegőrző készülékeivel.

               70 315 7772    Rendelés külföldre 

Pure Yucca méregtelenítő Yucca
Pure Yucca méregtelenítő Yucca
10 240 Ft

Pure Yucca méregtelenítő Yucca

Szerezd meg Calivita Partner áron 25% kedvezménnyel!
Tudj meg többet

Az „Élet fájá”-nak nevezett jukka kiváló segítség lehet méregtelenítésben és az immunrendszert támogatásában. Fő hatása egyik összetevőjében, a szaponinban rejlik. Ezt az anyagot elsősorban nyákoldást segítő hatása miatt alkalmazzák a népi gyógyászatban, de méregtelenítő hatása is jelentős lehet.

Kiváló antioxidáns és vízhajtó hatással rendelkeznek. A belőle készült kivonat számos enzimet, klorofillt, antioxidánst és más hatóanyagot tartalmaz. A Pure Yucca segíthet az emésztőrendszer méregtelenítésében azáltal, hogy az anyagcsere felgyorsításával meggyorsítja a káros anyagok kiürülését.

10 240 Ft
Részletek
Kinek ajánljuk?

A jukka eredetileg az Egyesült Államokban, Mexikóban és a Karib-szigeteken honos, örökzöld növény. Számos gyógynövény (pl. a pongyolapitypang, a csalán és a fűzfakéreg) képes arra, hogy vízhajtással, az anyagcsere felgyorsításával fokozza a salak- és méreganyagok kiürülését, és ezzel lényeges javuláshoz vezessen.

Hasonló, de fokozottabb hatással bír a jukka is.

A jukka titka minden bizonnyal abban is rejlik, hogy rendkívül szélsőséges éghajlati viszonyok közepette is megél. A belőle készült kivonat számos enzimet, szaponint, klorofillt, antioxidánsokat és más hatóanyagokat tartalmaz. A jukka többféle módon is hat az emberi szervezetre.

Fő hatása egyik összetevőjében, a szaponinban rejlik. Ennek a természetes szteroid hatású anyagnak az ajánlott dózisban nincsenek mellékhatásai, az emésztőrendszert nem izgatja, szemben az állati és a mesterséges szteroidokkal. Meggyorsíthatja a bélben a szerves salakanyagok lebontását, így természetes vastagbéltisztító lehet. Ez a tisztítás elősegítheti a szükséges tápanyagok tökéletes felszívódását is.


Pure Yucca tartalma: 100 kapszula

Adagolás: 2-3 kapszula naponta, sok folyadékkal


Pure Yucca összetevői:

Jukka szárőrlemény; 500 mg

Inaktív összetevők:

zselatin kapszula.


Figyelmeztetés!

- Tisztítókúrák idején fokozottan fontos dolog a bőséges folyadékbevitel! Ezért fontos az, hogy 1-2 nagy pohár vízzel vegyük be minden esetben a kapszulákat. Napi 2-3 liter folyadék fogyasztása egyébként is fontos a szervezet számára, hogy a méreganyagok könnyebben és gyorsabban ürülhessenek ki a szervezetből.
- A jukka kúraszerű használatának kezdetekor esetleg előfordulhat gyakoribb, bőséges vizeletürítés. Átmenetileg okozhat enyhe hasmenést, illetve a vércukorszint és a káliumszint csökkenését. Ez az anyagcserét felgyorsító, méregtelenítő hatás következménye lehet. A jól beállított adagolása, a megfelelő táplálkozás, esetleg egy dietetikus szakember által összeállított, komplett növényi étrend mindezt kiküszöbölheti.
- Gyermekek 10 éves kor alatt csak orvosi javaslatra fogyaszthatják!#yucca #pureyucca #calivita #méregtelenítés #calivitapartner #calivitapartnerkártya #vitamin #táplálékkiegészítő #tisztítókúra #szaponin #chlorophyll #antioxidáns #klorofil #caliviwomen

Adatok
Cikkszám
65
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!