RAGYOGJ! Fedezd fel a kaliforniai életérzést és teljesítsd ki az életedet a Calivita minőségi étrend-kiegészítőivel, kozmetikumaival és egészségmegőrző készülékeivel.

               70 315 7772    Rendelés külföldre 

Panax Ginzeng- a természetes élénkítő
Panax Ginzeng- a természetes élénkítő
9 920 Ft

Panax Ginzeng- a természetes élénkítő

Szerezd meg Calivita Partner áron 25% kedvezménnyel!
Tudj meg többet

Kávé vagy Ginzeng? Sokat vitatott kérdés...
A ginzenget már több mint 400 éve termesztik Keleten, de feltehetőleg több ezer év óta használja az emberiség. A testet-szellemet erősen igénybe vevő időkben természetes segítség a vitalitásban, és ajánlható feszültebb időszakokban is. 

Ginzeng 
A ginzeng Kelet-Ázsiában, Szibériában és Észak-Amerikában őshonos, évelő növény. A kereskedelmi forgalomban többféle – koreai, kínai, amerikai, szibériai – ginzeng kapható, ezek mindegyike az Araliaceae családba tartozik. Értékes hatóanyagát a gyökeréből vonják ki. 

A ginzenget mint étrend-kiegészítőt ma már világszerte széles körben használják. 

9 920 Ft
Részletek

A ginzeng számos egyéb hatóanyagot, szaponinokat, fitoszterolt, aminosavakat, valamint vitaminokat is tartalmaz. A ginzeng természetes segítséget nyújthat a vitalitásban segíthet  koncentrálóképesség aktivitásában, fáradtság, kimerültség, hosszan tartó fokozott testi és/vagy szellemi igénybevétel esetén, hozzájárulhat a megfelelő szellemi és fizikális erőnlét fenntartásához. Mindenkinek – kortól és nemtől függet

lenül – hasznos lehet a rendszeres ginzengfogyasztás, különösen, ha épp olyan időszakot él, mely fizikailag vagy szellemileg erősen igénybe veszi. Nem véletlen, hogy Kínában „életgyökérként” is emlegetik. 


Panax Ginseng mennyisége: 100 tabletta

Adagolás: 1 tabletta naponta.


Ginzeng 

A ginzeng Kelet-Ázsiában, Szibériában és Észak-Amerikában őshonos, évelő növény. A kereskedelmi forgalomban többféle – koreai, kínai, amerikai, szibériai – ginzeng kapható, ezek mindegyike az Araliaceae családba tartozik. Értékes hatóanyagát a gyökereiből vonják ki. 
A ginzenget mint étrend-kiegészítőt ma már világszerte széles körben használják milliók használják. A hatásért felelős vegyületek, az ún. ginzenozidok csökkentik a stressz által okozott tüneteket és növelik a szellemi, fizikai teljesítőképességet.

A ginzeng számos egyéb hatóanyagot, így szaponinokat, fitoszterolt, aminosavakat, valamint rengeteg vitamint is tartalmaz. A ginzeng alkalmazható a munkateljesítmény fokozására, a koncentrálóképesség növelésére, fáradtság, kimerültség, hosszan tartó fokozott testi vagy szellemi igénybevétel esetén. Tehát elmondható hogy hozzájárulhat a megfelelő szellemi és fizikális erőnlét fenntartásához. Mindenkinek – kortól és nemtől függetlenül – hasznos lehet a rendszeres fogyasztása a ginzengnek. Különösen abban az esetben, ha épp olyan időszakot él meg valaki, mely fizikailag vagy szellemileg erősen igénybe veszi. Nem véletlen, hogy Kínában „életgyökérként” is emlegetik.


Panax Ginseng összetevői:

- Panax ginszeng; 500 mg
- Ginzenozid; 5 mg

Inaktív összetevők:

kalcium-karbonát, mikrokristályos cellulóz, zsírsavak, szilícium-dioxid, hidroxipropil-metilcellulóz, zsírsavak megnéziumsói, propilén-glikol, triacetin.

 


Figyelem!

- Magas vérnyomásban, illetve más szív-érrendszeri betegségben szenvedőknek alkalmazása nem javasolt.
- Adaptogén hatása miatt szedése 6 hétnél tovább egy huzamban nem javasolt.
- Fontos lehet azt tudni, hogy a ginzeng bélben oldódó bevonatú tabletta vagy kapszula formában a leghatékonyabb.

 

 

#panaxginseng #ginseng #calivita #calivitapartner #caliviwomen 

Adatok
Cikkszám
64
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!