RAGYOGJ! Fedezd fel a kaliforniai életérzést és teljesítsd ki az életedet a Calivita minőségi étrend-kiegészítőivel, kozmetikumaival és egészségmegőrző készülékeivel.

               70 315 7772    Rendelés külföldre 

Ginkgo XC Ginkgo Biloba
Ginkgo XC Ginkgo Biloba
9 870 Ft

Ginkgo XC Ginkgo Biloba

Szerezd meg Calivita Partner áron 25% kedvezménnyel!
Tudj meg többet

A páfrányfenyő (Ginkgo biloba) kivonatából készült termékek kiválóan alkalmazhatók a szellemi teljesítőképesség, a koncentrációképesség és a memória fokozására, a leépülési folyamatok lassítására és az idős korral összefüggő hiányos agyi vérellátás kezelésére.

A ginkgo flavonoidok elősegítik a megfelelő véráramlást, melynek különösen nagy jelentősége van a mikrokapillárisok, az agy és a láb vérellátásában. Hozzájárulnak a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátottságához, védik a szöveteket az oxigénhiány káros hatásaitól (szédülés, feledékenység, hangulathullámzás).

Terpenioid és flavonoid hatóanyagai egymást erősítő, szinergikus módon fejtik ki egészségvédő hatásukat. Támogatják az időskori agyműködés megfelelő szinten tartását, fontos szerepet játszanak az agysejtek öregedésének és pusztulásának csökkentésében. Antioxidáns hatásuk révén hozzájárulnak a szervezetet károsító szabadgyökök semlegesítéséhez.

9 870 Ft
Részletek

Ginkgo Biloba kedvező hatást gyakorol a fűlzúgás, szédülés, feledékenység tüneteinek enyhítésére. 

A Ginkgo XC készítmény nagy mennyiségben tartalmazza a Ginkgo Biloba levél kivonatát, amely hatékonyan támogatja a megfelelő vérkeringést, a sejtek oxigénnel és tápanyagokkal történő ellátását. Ezek mellett még jótékony hatással lehet az agyműködés megfelelő működésére, valamint erős antioxidáns hatásainak köszönhetően megvédi a sejteket a káros szabad gyököktől.


Ginkgo XC mennyisége: 100 tabletta

Adagolás: 1 tabletta naponta


Kinek ajánljuk?

- Azoknak, akik gyakran érzik hogy a végtagjaik hidegek, nehezen melegszenek fel.
- Azoknak, akik erős antioxidáns hatású védelemre vágynak.
- Idősebb korban az agyműködés megfelelő szinten tartásának támogatására.
- Fokozott leterheltség, fáradtság esetén.


Gingko XC összetétele:

- Ginkgo Biloba (páfrányfenyő) 90 mg

Inaktív összetevők:

mikrokristályos cellulóz, dikalcium-foszfát, zsírsavak*, nátrium-karboxi-metil-cellulóz, szilícium-dioxid.

     


Figyelem!

A készítmény fogyasztása gyermekeknek nem ajánlott! A Ginkgo biloba alkalmazása terhesség és szoptatás alatt kerülendő! Cukorbetegség, valamint véralvadási problémák esetén alkalmazása előtt kérd ki orvosod véleményét! A Ginkgo XC tartalmaz szterainsavat. Ez az összetevő inaktív allergén. Az erre érzékenyek legyenek nagyon elővigyázatosak.

 


#ginkgoxc #ginkgobiloba #páfrányfenyő #calivita #calivitapartner #caliviwomenAdatok
Cikkszám
59
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!