RAGYOGJ! Fedezd fel a kaliforniai életérzést és teljesítsd ki az életedet a Calivita minőségi étrend-kiegészítőivel, kozmetikumaival és egészségmegőrző készülékeivel.

               70 315 7772    Rendelés külföldre 

Super Soya Lecithin 100 lágyzselatin kapszula
Super Soya Lecithin 100 lágyzselatin kapszula
12 460 Ft

Super Soya Lecithin 100 lágyzselatin kapszula

Szerezd meg Calivita Partner áron 25% kedvezménnyel!
Tudj meg többet

A lecitin napjainkban különösen nagy népszerűségnek örvend. Rendkívül szerteágazó hatású, a szervezetünkben is megtalálható természetes anyag. Egyebek mellett része a sejthártyának, fehérjéknek, részt vesz az idegrendszer működésében, valamint elősegíti a normál koleszterinszint fenntartását. A lecitin hozzájárul életfolyamataink normális működéséhez és támogatja egészségünket.

12 460 Ft
Részletek
lecitin egy természetes anyag, mely testünkben is megtalálható.
Részét képezi a sejthártyának, de a zsírok szállításáért felelős egyes fehérjéknek is. Természetes forrása a tojássárgája, a máj, a teljes kiőrlésű búza, és a babfélék, különösen a szója.

Rendkívüli előnyeit egyelőre kevesen ismerik. Fő alkotórészei a kolin és az inozitol. A kolin kulcsszerepet tölt be a biológiai membránok (sejtfal, agyburok falai) szerkezetében.

Gyakran kapcsolódik vitaminokhoz, valamint oldatban tartja a koleszterint, ezért gátolja lerakódását a májban és az erek falában. Jelentős szerepet játszik az egészséges keringés fenntartásában is. Az inozitol a növényi eredetű élelmiszerekben (például a szójában) fordul elő. Az emberi agyban nagy mennyiségű inozitol tárolódik.

A kolinnak és az inozitolnak legfontosabb szerepe az idegi ingerületek átvitelében van, de számon tartják „zsírégető”, zsírbontó anyagként is.

Rendszeres fogyasztása ajánlható fokozott testi igénybevétel esetén (sport, nehéz fizikai munka) is, mivel támogatja a keringést és az ízületek normális működését is.

A lecitin esetében túladagolásból eredő kockázatokról eddig még nem számoltak be.


Soya Lecithin tartalma: 100 lágyzselatin kapszula

Adagolás: 1-2 gélkapszula naponta étkezés közben vagy után


Kinek ajánljuk?

- Ízületi problémákkal küzdőknek.
- Időseknek szellemi frissesség megőrzésére.
- Sportolóknak és nehéz fizikai munkát végzőknek a keringés és az ízületek támogatásáért.
- Koleszterinszint csökkentésének támogatásához.

lecitin egy olyan természetes anyag, mely szervezetünkben is megtalálható. Jelentős részét képezi a sejthártyának, de a zsírok szállításáért is felelős egyes fehérjéknek is. Természetes forrása a tojássárgája, a máj, a teljes kiőrlésű búzafélék, a babfélék, mint például a szója.

Rendkívüli előnyeit nem túl sokan ismerik sajnos. Fő alkotórészei a kolin és az inozitol. A kolin kulcsszerepet tölthet be a biológiai membránok - mint a sejtfal, vagy az agyburok falai- szerkezetében. Gyakran kapcsolódik a vitaminokhoz, valamint oldatban tartja a koleszterint, ezért gátolja annak lerakódását a májban és az erek falában. Hatékony szerepet játszik az egészséges keringés fenntartásában. Az inozitol a növényi eredetű élelmiszerekben, mint például a szójában fordulhat elő. Az emberi agyban nagy mennyiségű inozitol raktározódik.

Rendszeres fogyasztása ajánlható fokozott testi igénybevétel esetén (sport, nehéz fizikai munka) is, mivel támogatja a keringést és az ízületek normális működését is.


Tudtad-e?

Létezik háromszoros erősségű (triple-potency) lecitin is, amely nem szójaolajat, hanem szójaolaj-koncentrátumot tartalmaz. Mit jelent ez a gyakorlatban? Azt, hogy aki például korábban naponta 3x1 kapszula lecitint szedett panaszai enyhítésére, annak a háromszoros erősségű lecitinből elegendő csupán mindennap egyetlen egy kapszulát bevennie. A hatás koncentráltabb, de ugyanúgy folyamatos, mint a hagyományos lecitin esetében.

A lecitin esetében túladagolásból eredő kockázatokról eddig még nem számoltak be.


Super Soya Lecithin 100 összetevői:
- Szójalecitin; 1200 mg 

Inaktív összetevők: zselatin, glicerin, tisztított víz.


#soyalecithin #lecitin #kolin #inizitol #zsírbontás #zsírégetés #calivita #calivitapartner #vitamin #táplálkékkiegészítő #egészségmegőrzés #caliviwomen


Adatok
Cikkszám
57
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!