RAGYOGJ! Fedezd fel a kaliforniai életérzést és teljesítsd ki az életedet a Calivita minőségi étrend-kiegészítőivel, kozmetikumaival és egészségmegőrző készülékeivel.

               70 315 7772    Rendelés külföldre 

Chelated Zinc Cink alapú készítmény
Chelated Zinc Cink alapú készítmény
5 800 Ft

Chelated Zinc Cink alapú készítmény

Szerezd meg Calivita Partner áron 25% kedvezménnyel!
Tudj meg többet

A cink egy olyan nyomelem, amely szinte minden anyagcsere-folyamatunkban részt vesz és szervezetünk valamennyi sejtjében jelen van. Hozzájárul az immunrendszer egészséges működéséhez, a haj, a bőr, a körmök egészségéhez, a férfi nemi hormon - a tesztoszteron - normál szintjének biztosításához, a normál szellemi működés fenntartásához, valamint antioxidáns hatásának köszönhetően gátolja a káros oxidatív folyamatokat.

5 800 Ft
Részletek

A természetes tesztoszteron szint, így a potencia normalizálásához is hozzájárulhat a szerves cink. A cink egy olyan fajta nyomelem, amely tulajdonképpen majdnem minden anyagcsere-folyamatunkban részt vesz, és szervezetünk valamennyi sejtjében meg is található.

Hozzájárulhat az immunrendszer egészséges és megfelelő működéséhez, a haj, a bőr, a körmök egészségéhez. A szervezetben való jelenléte biztosítja a férfi nemi hormon, a tesztoszteron normál szintjének meglétét.

A megfelelő szellemi működés fenntartásában rendkívül fontos szerepe van a cinknek. Valamint antioxidáns hatásának köszönhetően, meggátolhatja a káros oxidatív folyamatokat az emberi szervezetben.


Chelated Zinc tartalma: 100 tabletta

Adagolás: 1 tabletta naponta


Kinek ajánljuk?

- Antioxidáns hatása miatt a szennyezett levegőjű településeken élőknek.
- Azoknak, akik nem fogyasztanak rendszeresen, megfelelő mennyiségben magas cinktartalmú élelmiszereket, például húst, teljes kiőrlésű gabonaféléket.
- Sportolóknak, illetve nehéz fizikai munkát végzőknek.
- Stresszes élethelyzet esetén bárkinek.


Tudtad-e?

1 darab tabletta Chelated Zinc ugyanannyi cinket tartalmaz, mint például 28 darab tojás vagy éppen 3,5 liter tej! Tudtad, hogy több vizsgálat is beszámolt a cinkkiegészítés lehetséges előnyeiről cukorbetegség esetén? A cink számos más egyéb jótékony hatása mellett, részt vesz a szénhidrát-anyagcserében. Segíthet a cink csökkenteni az éhgyomri vércukrot, az étkezés utáni vércukorszintet, az összkoleszterinszintet és a trigliceridszintet.


Chelated zinc összetevői:
- Cink: 15 mg

Inaktív összetevők:

mikrokristályos cellulóz, dikalcium-foszfát, zsírsavak, nátrium-karboxi-metil-cellulóz, szilícium-dioxid.


Figyelem!

Veseproblémák esetén kérj előzetes véleményt kezelőorvosodtól, mivel a cink a vizelettel ürül ki a szervezetből. 


#cink #chleatedzinc #calivita #calivitapartner #caliviwomen #vitamin #táplálékkiegészítő #caliviwomen

Adatok
Cikkszám
48
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!