RAGYOGJ! Fedezd fel a kaliforniai életérzést és teljesítsd ki az életedet a Calivita minőségi étrend-kiegészítőivel, kozmetikumaival és egészségmegőrző készülékeivel.

               70 315 7772    Rendelés külföldre 

Strong Bones 100 a csontok védelmére kalcium és magnézium tartalmú készítmény
Strong Bones 100 a csontok védelmére kalcium és magnézium tartalmú készítmény
7 835 Ft

Strong Bones 100 a csontok védelmére kalcium és magnézium tartalmú készítmény

Szerezd meg Calivita Partner áron 25% kedvezménnyel!
Tudj meg többet

Szervezetünk nem állít elő kalciumot és magnéziumot, de ezek az ásványi anyagok elengedhetetlenül szükségesek az egészséges csontok és fogak szerkezetének megőrzéséhez és a normális izomműködés biztosításához.

Strong Bones kapszulák a felszívódáshoz legmegfelelőbb, 2:1 arányban tartalmazzák ezt a két mikroelemet, így járulnak hozzá az egészségünkhöz.

7 835 Ft
Részletek

A csontritkulás megelőzésére és kezelésére érdemes jóval több figyelmet fordítanunk! Érdemes lehet minél előbb elkezdeni szedni a kalcium és magnézium tartalmú készítményeket annak érdekében hogy csontjaink és fogaink minél tovább épek, és egészségesek maradhassanak, és hogy el tudjuk kerülni a csontritkulással együtt járó kellemetlen panaszokat.

Mivel sajnos szervezetünk saját magától nem állít elő kalciumot és magnéziumot, így azok pótlását más úton kell megoldanunk.

Ezek az ásványi anyagok nélkülözhetetlenek és szükségesek az egészséges csontok, fogak szerkezetének kialakításához és megőrzéséhez, illetve a normális izomműködés biztosításához.

A Strong Bones ásványi anyag kapszulák a felszívódáshoz legmegfelelőbb 2:1 arányban tartalmazzák ezt a két elemet, így járulhatnak hozzá leghatékonyabban az egészségünk megőrzéséhez.


Strong Bones tartalma: 100 kapszula

Adagolás: 2 kapszula naponta


Kinek ajánljuk?

- Azoknak, akik nem fogyasztanak tejet, tejtermékeket.
- Azoknak, akik dohányoznak, vagy rendszeresen kávét fogyasztanak.
- Mozgásszegény életmódot folytatóknak.
- Fiataloknak, akik a legnagyobb csontsűrűség elérésére törekednek.
- Középkorúaknak a csonttömeg megtartásáért.
- Idősebbeknek a csontleépülés lassítására.


Tudtad-e?

Egy napi adag Strong Bones ugyanannyi kalciumot tartalmaz, mint 1 pohár tej vagy 1 adag sajt és ugyanannyi magnéziumot, mint 4 pohár tej vagy 3 adag (100 g) sajt. Hogy a magasabb kalcium bevitellel hatékonyabb lehet a fogyókúra?


Strong Bones 100 összetevői:
- Kalcium; 300 mg
- Magnézium; 150 mg

 

Inaktív összetevők:

zselatin, zsírsavak, szilícium-dioxid.


Figyelmeztetés:

Tartós, nagy mennyiségű kalciumbevitel esetén kérd ki kezelőorvosod véleményét!


#strongbones #izületek #csontok #izületvédelem #kalcium #magnézium #ásványianyagok #vitamin #táplálékkegészítő #egészségmegőrzés #calivita #calivitapartner #caliviwomen

Strong Bones cikkek:

 

Adatok
Cikkszám
46
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!