RAGYOGJ! Fedezd fel a kaliforniai életérzést és teljesítsd ki az életedet a Calivita minőségi étrend-kiegészítőivel, kozmetikumaival és egészségmegőrző készülékeivel.

               70 315 7772    Rendelés külföldre 

BoostUp memóriajavító, agyserkentő, természetes energetizáló
BoostUp memóriajavító, agyserkentő, természetes energetizáló
14 565 Ft
ÚJ

BoostUp memóriajavító, agyserkentő, természetes energetizáló

Szerezd meg Calivita Partner áron 25% kedvezménnyel!
Tudj meg többet

BoostUp, memóriajavító, agyserkentő, hatóanyagok egy termékben. Természetes megoldás lehet a szellemi frissességért!

Bakopa, Ginkgo biloba, B-vitamin, foszfatidilszerin

Népszerű gyógynövény-kivonatokat, szerves magnéziumot, B-vitamint és az agy működéséhez szükséges lipidet tartalmazó komplex étrend-kiegészítő, mely fokozhatja a szellemi teljesítményt, segíti a koncentrációt, javítja a memóriát, miközben csökkenti a szorongást és stresszt.

Bakopa-, ginkgo biloba kivonat felhasználásával készült termék, mely összetevők értágító, vérkeringés javító és agyi működést serkentő hatásuknak köszönhetően hozzájárulhatnak a rövid és hosszútávú memória, komplex gondolkozás és reflexek javításához.

14 565 Ft
Részletek

Rendkívüli módon felgyorsult a világ. Temérdek információ árad felénk a nap minden percében, amelyekre azonnal reagálnunk, válaszolunk kell, mindemellett folyamatosan tanulunk, hogy lépést tartsunk az újdonságokkal. Mindez együtt fokozott szellemi teljesítményt és koncentrációt igényel.

A #boostUp Calivita termék értékes hatóanyagainak köszönhetően, segít lépést tartani a felgyorsult világ okozta szellemi kihívásokkal. A régóta bizonyított gyógynövénykivonatokat, szerves magnéziumot, B-vitamint és az agyműködést segítő lipidet tartalmazó komplex étrend-kiegészítő fokozhatja a szellemi teljesítményt, segítheti a koncentrációt, javíthatja a memóriát, miközben csökkenti a pörgő életmód okozta szorongást és stresszt.

Értékes hatóanyagok az éles gondolkodásért

 • bakopát, ősi indiai gyógynövényt már az ősi ájurvéda orvostudományi rendszerében is használták a fokozott agyi működés eléréséhez, mert javítja az emlékezőképességet, növeli a figyelmet, segíti az összpontosítást.

  Bakopa: természetes agyserkentő és memória javító, Észak-India térségéből származó gyógynövény.

  A Bakopa, vagyis eredeti nevén Bacopa Moonnieri az egyik legismertebb természetes nootropikum-agyserkentő, aminek bizonyítottan erős hatásai vannak: nem csak a memóriát erősíti, javítja a kognitív képességeket és az agy alapvető egészségét is. A Bakopa extraktum (másik nevén Brahmi) egy olyan gyógynövényből származik, ami Észak-India térségeiben lelhető fel, és már az ősi ájurvéda orvostudományi rendszerében is megtalálható volt, ami majdnem ötezer évre nyúlik vissza. 

  Ami külön érdekes, hogy a Bakopa nem csak a memória megtartását segíti elő, hanem könnyíti a munkát és még a térbeli memóriát is elősegíti.

  fiataloknak főleg tanuláshoz ajánlott, hiszen a Bakopa szedésével segíti a szervezetet, hogy több maradjon meg egy tanórából, mint amúgy nélküle. Az idősebb felhasználóknak pedig a memória romlása ellen nyújthat segítséget.

  De az mellett, hogy a memóriát erősíti, a Bakopa bizonyítottan rendelkezik szorongásoldó tulajdonságokkal, ami csökkentheti a stresszt és javíthatja a rossz alvási szokásokat. Mivel a gyógynövény tartalmaz egy Hersaponin nevű anyagot, így elősegíti az alvást azzal, hogy hosszabbítja a REM-alvásszakaszt, így pihenten ébredhet.

  A Bakopa egy teljesen egyedi mechanizmust használ a többi társához képest, hogy el tudja érni az agy fokozott működését. Nagyon jól kiegészíti a Gingko Bilobát

Nagyban javítja az agyban a szinaptikus jelátvitelt, amit úgy ér el, hogy sokszorozza az ingerület átviteleket, így a neuronok között gyorsabb és intenzívebb az elektromos aktivitása a jeleknek. A hipocampust célozza meg, ami az agynak azon része, amely a hosszútávú memóriáért felel. Azzal, hogy sokszorozza a jelek aktivitását, a Bakopa kvázi elősegíti, hogy könnyebben emlékezzünk és gyorsabban emlékezzünk vissza akár rég nem emlegetett témákra. lassítja a kognitív folyamatok romlását időskor körül, valamint segít a tanulásban bármilyen életkorban.

 • A ginkgo bilobát többezer éve széles körben használják a kognitív funkciók javítására. Fokozza agyunk vérellátását, így pozitív hatással van a memóriára és a gondolkodásra is.
 • magnézium szükséges az idegrendszer megfelelő működéséhez.
 • A pantoténsav (B5-vitamin) hozzájárulhat a szellemi teljesítőképesség növeléséhez, illetve segítséget nyújt a stressztűrő képesség növelésében, a koncentrációképesség erősítésében.
 • foszfatidilszerin természetesen előforduló lipid, ami segíti az agyműködést és a megfelelő gondolkodási képességet, valamint lassíthatja az öregedéssel járó memóriaveszteséget.

BoostUp mennyisége: 30 kapszula

Adagolása: 1 db kapszula naponta


Kinek ajánljuk?


Aktív fiataloknak, hogy mindennap frissek lehessenek szellemileg.

Szellemi foglalkozásúaknak, a fokozottabb szellemi teljesítmény eléréséért, a stressz leküzdéséhez.

Azoknak, akik a felgyorsult világunk okozta szellemi kihívásokra választ szeretnének adni, de nyugodtan is szeretnének aludni.

Diákoknak a megfelelőbb összpontosítás, tanulás elősegítésében.

Idősebbeknek, a rövid- és hosszútávú memóriájuk javításának érdekében, a kognitív folyamatok leromlásának lassításáért.


Tudtad-e?

Tudtad-e azt, hogy az indiai gyógynövényt, a bakopát már az ősi ájurvéda orvostudományi rendszerében is felhasználták, a fokozottabb agyi működés eléréséhez?

Hatóanyagok (1 db kapszula tartalmaz):

100 mg Bakopa levél kivonat (20:1; Bacopa monnieri)

30 mg Magnézium

25 mg Foszfatidil-szerin

20 mg Ginkgo biloba levélkivonat

2 mg Pantoténsav


Inaktív összetevők: Hidroxi-propil-metil-cellulóz, rizshéjak, rizskorpa


Figyelem!


A # boostUo-ot étkezés közben kell bevenni, hogy lecsökkentse a Bacopa monieri okozta gyomor-bélrendszeri kényelmetlenségek kockázatát. Fordulj orvosodhoz, ha bármilyen gyógyszert szed, különösképpen vérnyomás, vagy a vércukorszint kezelésére, mivel a Ginkgo biloba befolyásolhatja egyes gyógyszerek hatásait.

#boostup #teljesítménynövelés #koncentráció #szellemifrisseség #vizsgaidőszak #jobbanfogjonazagyam #bakopalevél #ginkgobiloba #magnézium #tanulássegítése #memóriajavítás #calivita #calivitapartner #caliviwomen

Adatok
Cikkszám
172
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!