RAGYOGJ! Fedezd fel a kaliforniai életérzést és teljesítsd ki az életedet a Calivita minőségi étrend-kiegészítőivel, kozmetikumaival és egészségmegőrző készülékeivel.

               70 315 7772    Rendelés külföldre 

BoostUp memóriajavító, agyserkentő, természetes energetizáló
BoostUp memóriajavító, agyserkentő, természetes energetizáló
14 565 Ft
ÚJ

BoostUp memóriajavító, agyserkentő, természetes energetizáló

A készlet erejéig 1-et fizetsz 2-őt kapsz!

2023. február 1-től a készlet erejéig az Up termékcsalád (#boostUp#cheerUp#glamUp#partyUpRiseUp) bármely tagjának vásárlása esetén egy 9 110 Ft-os számlaengedményre leszel jogosult, melynek értékét egy #partyUp készítményre váltjuk be neked! Több Up termék vásárlása esetén több #partyUp jár. 

Szerezd meg Calivita Partner áron 25% kedvezménnyel!
Tudj meg többet

BoostUp, memóriajavító, agyserkentő, hatóanyagok egy termékben. Természetes megoldás lehet a szellemi frissességért!

Bakopa, Ginkgo biloba, B-vitamin, foszfatidilszerin

Népszerű gyógynövény-kivonatokat, szerves magnéziumot, B-vitamint és az agy működéséhez szükséges lipidet tartalmazó komplex étrend-kiegészítő, mely fokozhatja a szellemi teljesítményt, segíti a koncentrációt, javítja a memóriát, miközben csökkenti a szorongást és stresszt.

Bakopa-, ginkgo biloba kivonat felhasználásával készült termék, mely összetevők értágító, vérkeringés javító és agyi működést serkentő hatásuknak köszönhetően hozzájárulhatnak a rövid és hosszútávú memória, komplex gondolkozás és reflexek javításához.

14 565 Ft
Részletek

Rendkívüli módon felgyorsult a világ. Temérdek információ árad felénk a nap minden percében, amelyekre azonnal reagálnunk, válaszolunk kell, mindemellett folyamatosan tanulunk, hogy lépést tartsunk az újdonságokkal. Mindez együtt fokozott szellemi teljesítményt és koncentrációt igényel.

A #boostUp Calivita termék értékes hatóanyagainak köszönhetően, segít lépést tartani a felgyorsult világ okozta szellemi kihívásokkal. A régóta bizonyított gyógynövénykivonatokat, szerves magnéziumot, B-vitamint és az agyműködést segítő lipidet tartalmazó komplex étrend-kiegészítő fokozhatja a szellemi teljesítményt, segítheti a koncentrációt, javíthatja a memóriát, miközben csökkenti a pörgő életmód okozta szorongást és stresszt.

Értékes hatóanyagok az éles gondolkodásért

 • bakopát, ősi indiai gyógynövényt már az ősi ájurvéda orvostudományi rendszerében is használták a fokozott agyi működés eléréséhez, mert javítja az emlékezőképességet, növeli a figyelmet, segíti az összpontosítást.

  Bakopa: természetes agyserkentő és memória javító, Észak-India térségéből származó gyógynövény.

  A Bakopa, vagyis eredeti nevén Bacopa Moonnieri az egyik legismertebb természetes nootropikum-agyserkentő, aminek bizonyítottan erős hatásai vannak: nem csak a memóriát erősíti, javítja a kognitív képességeket és az agy alapvető egészségét is. A Bakopa extraktum (másik nevén Brahmi) egy olyan gyógynövényből származik, ami Észak-India térségeiben lelhető fel, és már az ősi ájurvéda orvostudományi rendszerében is megtalálható volt, ami majdnem ötezer évre nyúlik vissza. 

  Ami külön érdekes, hogy a Bakopa nem csak a memória megtartását segíti elő, hanem könnyíti a munkát és még a térbeli memóriát is elősegíti.

  fiataloknak főleg tanuláshoz ajánlott, hiszen a Bakopa szedésével segíti a szervezetet, hogy több maradjon meg egy tanórából, mint amúgy nélküle. Az idősebb felhasználóknak pedig a memória romlása ellen nyújthat segítséget.

  De az mellett, hogy a memóriát erősíti, a Bakopa bizonyítottan rendelkezik szorongásoldó tulajdonságokkal, ami csökkentheti a stresszt és javíthatja a rossz alvási szokásokat. Mivel a gyógynövény tartalmaz egy Hersaponin nevű anyagot, így elősegíti az alvást azzal, hogy hosszabbítja a REM-alvásszakaszt, így pihenten ébredhet.

  A Bakopa egy teljesen egyedi mechanizmust használ a többi társához képest, hogy el tudja érni az agy fokozott működését. Nagyon jól kiegészíti a Gingko Bilobát

Nagyban javítja az agyban a szinaptikus jelátvitelt, amit úgy ér el, hogy sokszorozza az ingerület átviteleket, így a neuronok között gyorsabb és intenzívebb az elektromos aktivitása a jeleknek. A hipocampust célozza meg, ami az agynak azon része, amely a hosszútávú memóriáért felel. Azzal, hogy sokszorozza a jelek aktivitását, a Bakopa kvázi elősegíti, hogy könnyebben emlékezzünk és gyorsabban emlékezzünk vissza akár rég nem emlegetett témákra. lassítja a kognitív folyamatok romlását időskor körül, valamint segít a tanulásban bármilyen életkorban.

 • A ginkgo bilobát többezer éve széles körben használják a kognitív funkciók javítására. Fokozza agyunk vérellátását, így pozitív hatással van a memóriára és a gondolkodásra is.
 • magnézium szükséges az idegrendszer megfelelő működéséhez.
 • A pantoténsav (B5-vitamin) hozzájárulhat a szellemi teljesítőképesség növeléséhez, illetve segítséget nyújt a stressztűrő képesség növelésében, a koncentrációképesség erősítésében.
 • foszfatidilszerin természetesen előforduló lipid, ami segíti az agyműködést és a megfelelő gondolkodási képességet, valamint lassíthatja az öregedéssel járó memóriaveszteséget.

BoostUp mennyisége: 30 kapszula

Adagolása: 1 db kapszula naponta


Kinek ajánljuk?


Aktív fiataloknak, hogy mindennap frissek lehessenek szellemileg.

Szellemi foglalkozásúaknak, a fokozottabb szellemi teljesítmény eléréséért, a stressz leküzdéséhez.

Azoknak, akik a felgyorsult világunk okozta szellemi kihívásokra választ szeretnének adni, de nyugodtan is szeretnének aludni.

Diákoknak a megfelelőbb összpontosítás, tanulás elősegítésében.

Idősebbeknek, a rövid- és hosszútávú memóriájuk javításának érdekében, a kognitív folyamatok leromlásának lassításáért.


Tudtad-e?

Tudtad-e azt, hogy az indiai gyógynövényt, a bakopát már az ősi ájurvéda orvostudományi rendszerében is felhasználták, a fokozottabb agyi működés eléréséhez?

Hatóanyagok (1 db kapszula tartalmaz):

100 mg Bakopa levél kivonat (20:1; Bacopa monnieri)

30 mg Magnézium

25 mg Foszfatidil-szerin

20 mg Ginkgo biloba levélkivonat

2 mg Pantoténsav


Inaktív összetevők: Hidroxi-propil-metil-cellulóz, rizshéjak, rizskorpa


Figyelem!


A # boostUo-ot étkezés közben kell bevenni, hogy lecsökkentse a Bacopa monieri okozta gyomor-bélrendszeri kényelmetlenségek kockázatát. Fordulj orvosodhoz, ha bármilyen gyógyszert szed, különösképpen vérnyomás, vagy a vércukorszint kezelésére, mivel a Ginkgo biloba befolyásolhatja egyes gyógyszerek hatásait.

#boostup #teljesítménynövelés #koncentráció #szellemifrisseség #vizsgaidőszak #jobbanfogjonazagyam #bakopalevél #ginkgobiloba #magnézium #tanulássegítése #memóriajavítás #calivita #calivitapartner #caliviwomen

Adatok
Cikkszám
172
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!