RAGYOGJ! Fedezd fel a kaliforniai életérzést és teljesítsd ki az életedet a Calivita minőségi étrend-kiegészítőivel, kozmetikumaival és egészségmegőrző készülékeivel.

               70 315 7772    Rendelés külföldre 

Resveratrol Plus- prémium minőségű antioxidáns
Resveratrol Plus- prémium minőségű antioxidáns
15 415 Ft

Resveratrol Plus- prémium minőségű antioxidáns

Szerezd meg Calivita Partner áron 25% kedvezménnyel!
Tudj meg többet

A Resveratrol Plus egy Q10-zel felturbózott készítmény, mely masszívan lehet képes biztosítani a szükséges antioxidánsokat a szervezetünk számára. Ugye Te is hallottál már a vörösbor egészséget megvédő és támogató hatásairól?

A Resveratrol PLUS egy prémium minőségű antioxidáns készítmény, mely akár egyetlen egy kapszulába sűrítve tartalmazza a vörösbor értékes polifenoljainak tulajdonságait.

Más egyéb szorosan együttműködő hatóanyagai, pedig kitűnően kiegészítik a kapszulákban lévő hasznos sejtvédő hatásokat.

15 415 Ft
Részletek

Resveratrol PLUS mennyisége: 60 kapszula 

Adagolás: 1 kapszula naponta 


Kinek ajánljuk?

Már nagyon régi népi bölcsesség az, hogy napi egy pohár vörösbor nemhogy káros lehet, de nagyon is jót tesz az egészségnek! Ez a régi bölcsesség nagy visszhangot keltett néhány évtizede, mikor a „francia paradoxon” szókapcsolat ismertté vált az orvostudományban.

Ez a kifejezés arra a megfigyelésre utal, hogy némely területen élő franciák köreiben jóval alacsonyabb a szív és érrendszeri gondok és betegségek előfordulási aránya, mint a hasonló fejlettségi területeken élő, nagyon hasonló életvitelt élő és követő országokban.

A magyarázat nem a génekben keresendő, hanem leginkább az ezeken a területeken jobban jellemző borfogyasztási szokásokban. A jótékony hatásokért nem önmagában az alkohol, hanem a vörösborban megtalálható polifenolos vegyületek ,,tehetőkek felelőssé". Ezek a vegyületek erős antioxidánsként hatékony védelmet nyújthatnak a szabad gyökök sejteket károsító hatásaival szemben. Ezen kívül jótékonyan támogatják az ereket, és öregedést gátló, lassító hatással is bírhatnak.

A vörösborban megtalálható legismertebb ilyen vegyület a resveratrol, amelynek négy, a természetben is fellelhető kémiai formái közül, a transz-resveratrol rendelkezik leginkább biológiai aktivitással. Legnagyobb mennyiségben a szőlőkacsban, illetve a szőlőszemek héjában képződik. Ez magyarázza a vörösborban való jelenlétét (1 liter vörösborban átlagosan 2-3 mg/liter található). A francia paradoxon nevű jelenség nagymértékben mozdította meg a kutatók érdeklődését a resveratrol iránt. Ennek köszönhetően ma már a talán legígéretesebb természetes antioxidánsként tartják számon a világon.

A CaliVita Resveratrol PLUS készítménye már túlmutat az egyszerű resveratrol alapanyagú készítményeken. Hiszen amellett hogy koncentrált formában tartalmazza ezt a hatóanyagot, egy olyan komplex formula is, mely több más, ezt kiválóan kiegészítő antioxidánst is magában hordoz. Így megtalálhatóak benne a szőlőmag értékes kivonatai, melyek antioxidáns hatásai mellett leginkább az ereket támogató hatásairól ismertek. Illetve még ott van a koenzim-Q10 is, mely jótékonyan támogathatja a szív egészségesebb működését. Továbbá nélkülözhetetlen eleme a sejtszinten történő energiatermelő folyamatoknak.


Tudtad-e?

Tudtad azt, hogy egy darab kapszula Resveratrol Plus ugyanannyi resveratrol-t és CoQ10-et tartalmazhat, mint 10 üveg vörösbor és 4 kg lazac? Persze ezáltal egészséges formában.


Összetétel:

- Resveratrol kivonat (50% trans-resveratrol)- 100 mg
- Szőlőmag kivonat- 50 mg
- Coenzyme Q10 (CoQ10, ubikinon)- 20 mg

Inaktív összetevők:

kalcium-karbonát, mikrokristályos cellulóz, zsírsavak, nátrium-karboxi-metil-cellulóz, szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói, sellak, talkum.


Figyelem!

Krónikus betegségek ideje alatt, illetve gyógyszerek szedése esetén a készítmény alkalmazása előtt kérdezd meg kezelőorvosod!#resveratrol #antioxidáns #szőlőmagkivonat #coenzymeq10 #calivita #calivitapartner #caliviwomen #érvédelem

Adatok
Cikkszám
17
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!