RAGYOGJ! Fedezd fel a kaliforniai életérzést és teljesítsd ki az életedet a Calivita minőségi étrend-kiegészítőivel, kozmetikumaival és egészségmegőrző készülékeivel.

               70 315 7772    Rendelés külföldre 

CaliGreen Wc tisztító gél (750 ml)
CaliGreen Wc tisztító gél (750 ml)
2 525 Ft

CaliGreen Wc tisztító gél (750 ml)

Szerezd meg Calivita Partner áron 25% kedvezménnyel!
Tudj meg többet

A CaliGreen Natural Bathroom Cleaner fürdőszobai tisztító alkohol, tej- és citromsav tartalmának köszönhetően eltávolítja a fürdőszobában keletkező szappan-, zsír- és piszoklerakódásokat és eltávolítja a vízkövet és a foltokat.

Fertőtlenítő hatásával megfékezi a baktériumok szaporodását, miközben higiénikus frissességet biztosít.

2 525 Ft
Részletek

A CaliGreen WC Gél (aktív WC-tisztító gél)

Nagyon hatékonyan segít tisztán tartani a vécékagylót. Ez a friss, borsmentaillatú gél rendkívül könnyedén feloldja a vízköves lerakódásokat és a különböző, más jellegű szennyeződéseket is.

A CaliGreen egy olyan öko-tisztítószercsalád, melynek tagjai igazán megnyugtató megoldást nyújtanak az egész családunk számára. Gondosan válogatott, természetes alapanyagokból készült, melyek növényi és ásványi eredetűek, és persze ahol csak lehetséges volt biotermesztésből származnak.

Természetes eredetű összetevőiknek köszönhetően teljesen biztonságos használatuk, bőrgyógyászati tesztek által igazoltan ezek a készítmények nem irritálják a bőrt.


A termékcsalád tagjai tartalmazzák még:

  • CaliGreen Natural Bathroom Cleaner fürdőszobai tisztító (500 ml)
  • CaliGreen Natural Household Cleaner általános háztartási tisztítószer-koncentrátum (500 ml)
  • CaliGreen Natural Glass Cleaner ablak- és üvegtisztító (500 ml)

Tudtad-e?

Tudtad azt, hogy a leggyakrabban használt tisztítószerek annyira káros anyagokat tartalmazhatnak, melyek kimondottan veszélyesek lehetnek az emberekre, illetve még a környezetünkre is?

Az ezekben megtalálható vegyi anyagok gyakran sérüléseket, esetleg allergiát, vagy bőrkiütéseket, de még nyálkahártya-irritációt is okozhatnak.

Bizonyos esetekben még asztma kialakulásához is vezethetnek használatuk. Hosszabb távon a vegyi anyagok súlyos, egészségkárosító hatást is okozhatnak.


A CaliGreen WC Gél (aktív WC-tisztító gél) mennyisége: 750 ml

( kiskereskedelmi áron: 3.36 ft/1 ml )


#caligreen #tisztítószerkoncentrátum #biotisztítószer #biowctisztító #természetestisztítószer #ökotisztítószer #bio #ökö #háztartásitisztítószer #calivita #calivitapartner #caliviwomen

Adatok
Cikkszám
152
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!